torstai 22. marraskuuta 2012

Saleilua

Ajattelin tehdä pienen tällasen postauksen, siitä miten käytän useat arki-iltani.
Eli siis salilla, joka mulla on tällä hetkellä Elixia.

Laukkuun pakkaan mukaan ainakin:
a1
Juomapullon, pyyhkeen, shampoon, hoitoaineen, shower geelin, dödön ja naamarasvan
a2
Juoksuhousut, urheilurintsikat ja urheilutopin
a4
ja tietysti juoksukengät, jotka mulla toivottavasti vaihtuu pian uusiin meinaan noi alkaa olla jo vähän aikansa eläneet
a3
Lompakon, kännykän ja kuulokkeet (i love musiikin kuuntelua tolla iphonella, kun mun vanhalla puhelimella ei pystynyt) ja usein otan myös koulukirjoja mukaan jos on kokeita tulossa, vaikka useimmiten ne jää lukematta, mutta tulee vaan sellanen ahkerampi olo kun kantaa niitä siellä kassissa :------D
a19 a7 a8 a12 a13 huomatkaa meidän täysin meikittömät naamat tähän mahtavaan haasteeseen viitatena17 a14
a20 a15 a18  Käyn salilla usein yhdessä Kiran kanssa ja me tehdään joko kumpikin meidän omat sarjat jotka sisältää vatsa, jalka, selkä ja käsilihaksia sekä yleisesti kohottaa kuntoa tai mennään johonkin tunnille. Mun ehdoton lemppari tunti on Elixia Power, jossa tänäänkin oltiin.
Siellä saa kunnolla hien pintaan ja painotkin voi säätää oman tason mukaan. Usein Powerin jälkeen vielä juostaan hetki juoksumatolla, niinkun tänäänkin. Muita mun lemppareita noista tunneista on Cardio step- jossa tehään aerobisia harjoitukia käyttäen steppilautaa apuna, noi kaikki erilaiset tanssi tunnit ja tykkään myös hirveesti venyttelystä. Oon ollu tuolla vasta syksystä lähtien joten en oo vielä kaikki tunteja kerennyt käymään läpi, mutta kyllä tässä vielä ehtii.

Mua inhottaa viikot jollon en kerkeä salille kuin kerran tai en sitäkään, mutta koulu vie niin paljon aikaa päivästä ja läksyt illasta, että joskus on vaan parempi jättää menemättä. Mun tavoite olis kuitenkin käydä 3-4 kertaa viikossa, mutta valitettavan usein se jää siihen kahteen kertaan. Salilla käymisestä on kuitenkin muodostunut mulle rakas tapa jota toivottavasti jatkan läpi elämän!
Siitä saa ihanaa energiaa ja pirteyttä päivään ja mun mielestä Elixiassa on ympäristö tosi mahtava. Laitteet on hyväkuntoisia ja ihmiset vaikuttaa todella mukavilta. Me likes!

22 kommenttia:

 1. Mun saleilu on vähä jääny kun ei oo yksinkertaisesti aikaa. Ainut harkaton päivä on maanantai ja sillon on koululiikuntaa ja tiistaina kans koululiikuntaa + treenit.
  Et ei viittis kokoajan liikkua :-D Pitäs palautuakkin.

  Viikonloppusin sit ehtii. Tääl ei vaa oo noit ryhmätuntei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi ! Mut jep ei sitä kandee itteensä liikaa rasittaa :-----D

   Poista
 2. Oon tosi kateellinen teille... Täällä vaan on joku kämänen kuntosali jossa ei oo ees juoksumattoa. Eikä kyytiä saa ihan joka viikko tampereelle... Argh :/

  Ootte niin kauniita ilman meikkiäkin! Oli tarkotus itekin tehdä toi, mutten enään kehtaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää !:( ihan sairaan tylsää, joka paikas pitäis olla yks hyvä kuntosali:----D

   Mulla oli sentään noi ripset, muuten oisin näyttänyt vieläkin kamalammalta.
   Mutta toisaalta oon onneks alkanu hyväksyy itteeni jo enemmänkin ilman meikkiä! Mut Sonja oot ihan varmana nätti ilman meikkiäkin, ei sun sitä postausta kannata pakolla tehdä mutta usko pois ei sun ainakaan tarvii hävetä!! :)

   Poista
 3. mooi, bongasin sun näkösen tytön malta pulsesta ef-kielimatkoilta :-) ootko lähössä sinne ja mihin päin? mihin aikaan kesästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on lähössä 23.7 St.juliansiin :---)

   Poista
 4. millä asetuksilla kuvaat?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M:llä ja sitten säädän ne asetukset sen paikan valoisuuden mukaan :)

   Poista
 5. missä elixialla käyt ja paljon se liittyminen tai käyminen maksaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käyn kalevassa ja se liittyimen oli mulla ainakin 50€ ja 60€ kuukausi maksu !:----D

   Poista
 6. Moi! Sulla on todella ihanat hiukset! Kiharratko sä niitä koskaan vai onko sulla luonnostaan kiharoita? Entä onko sulla hiustenpidennykset mut jos ei oo niin miten pitkään oot kasvattanut niitä? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos (: mulla ei oo luonnonkiharoita joten kiharran itse :---D Ja ei oo pidennyksiä, mut tota kuin pitkään oon kasvattanu en muista.... Aika pitkään:)

   Poista
 7. no salilla käyntiä ja lihaksia sä todella tarvitserkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä! siks mä siellä käynkin:ooo

   Ihan mielenkiinnosta haluisin vaan tietää millanen ihminen siellä kirjottelee Anonyyminä tällasta? :D varmaankin hänellä on täydellinen keho, naama, hiukset ja itsevarmuus kympissä....or not?

   Poista
 8. tosi kiva postaus! ja vähän hieno toi sali missä käyt :o

  VastaaPoista
 9. Ton haasteen tarkoituksena on ottaa kunnon kuva kasvoilta, jolloin kaikki inhimilliset virheet näkyvät ja henkilö blogin takana tulee inhimilliseksi kaikkine vikoineen. Ideana laittaa on myös MUOKKAAMATON kuva, joten meinaa kyllä mennä sun "viittaukset" kyseiseen haasteeseen vähän puihin....

  Toisekseen opetellaan enemmän sitä englannikielioppia; me like.
  EI ÄSSÄÄ PERÄÄN! Se s-pääte tulee van she/he/it kanssa; she likes, he likes, it likes. Mutta ME LIKE.

  VastaaPoista
 10. Sä oot just oikeessa ja en mä sitä haastetta ollut tekemässäkään vaan enemmänkin sellaista pientä viittausta siihen, mutta ei täällä päässäkään olla täydellisiä ja virheitä sattuu eikä kaikkia voi miellyttää, sirry! ja hei älä jaksa nipottaa, mun enkku ei oo kymppi ja mun blogi ei oo englannin essee:D opikseni kuitenkin otan ja seuraavalla kerralla voin toimia paremmin. Mä en tiedä oliko tämän kommentin tarkoitus olla rakentavaa kritiikkiä vai inhottava dissauskommentti jolta tää kyllä hoeman vaikuttaa kun se nimettömänä täytyi pistää, mutta tiedokses vain että sä et saanut mua lannistettua jos se oli tarkotukses. Mul on tänään ollut hyvä päivä ja sä et voi pilata sitä vaik kuinka yrittäisit(:

  VastaaPoista
 11. voit itse valita kumpaa tarkoitin, mutta itse enemmänkin laitoin kehittävänä kritiikkinä.
  vois aina välillä tarkistaa asioiden, asian yhteyksien ja sanojen taustat ennen ku menee "massan mukana" esim just näissä haasteissa, ym. muissa mitä oot tänne linkannut ( mm. tää kony- juttu ).

  Mutta go with the flow and keep going girl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä tietää että kritiikkinä tarkoitit ja tottakai sä oot tossa osittain oikeessa ! ja niinkuin jo aikasemmin sanoin, en oo täydellinen ja en voi kaikkia miellyttää mutta yritän parhaani :----D Ja vielä tohon Kony juttuun, että olin kyllä taustat tutkinu ja aika paljon tuostakin jutusta tiesin ihan tiedoksesi vain :D ja tiedoks myös että mä vihaan massaa, saatan mennä sen mukana huomaamattani tai ihan omasta tahdosta mutta mulla ei myöskään ole mitään ongelmaa joukosta erottumisessa! Ja jos sulla vielä on jotain kritiikkiä mulle kun näytät kuitenkin seuraavan blogiani jonkun verran niin voisit tulla sanomaan nimen kanssa (: Koska jollain tasolla se anonyymin kritiikkikommentti menettää mulla ainakin arvonsa toisin kuin nimen kanssa sanottu, koska siellä on joku ihminen seisomassa sanojensa takana!

   Poista