sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Who run the world?

IMG_2451 ll4 ll5 ll2 ll3 IMG_2752 ll1 Viimeset pitsat vähään aikaan, i promise
Taas se viikonloppu meni ja kohta taas kouluviikko edessä. En jaksais. Haluisin just nyt lähtee matkustaan maailmalle enkä vaan homehtuu täällä suomen syksyssä. Mutta anyways kuvailtiin Kiran kanssa vähän sisällä kun ulkona oli niin synkkä sää ja siinä näkyy samalla vähän mun asua tältä päivältä. Iltaa vietettiin Alisan ja Kiran kanssa, kattellen dancee ja huippista. Mulle tuli kunnon viiikonloppufiilis tossa äsken, mutta kohtahan se on jo taas maannatai, että vähän myöhässä fiilistelen.
Nyt sitten päätin sen ihan virallisesti, että alotan parin viikon flunssa tauon jälkeen käymään kunnolla salilla, jätän roskaruoat pois ja karkkia syön korkeintaan kerran viikossa. Ihan vaan oman terveyteni kannalta.
Oon muuten huomannu että mun postaukset alkaaa taas luisua siihen tylsään samanlaiseen kaavaan. Koska en oikeestaan koululta kerkee mitään ihmeellisyyksiä tehdä, eikä sitten oo mitään kunnollista postattavaa. Joten jos teillä olis ideoita johonkin erilaisiin postauksiin niin otan mielelläni vastaan ! Kyllä te varmasti jotain keksitte. Saatan palailla seuraavan kerran vasta perjantaina, koska edessä on luultavasti aika rankka kouluviikko. Mutta well see. Anteeks tekstin tönkköydestä oon vähän väsynyt, taidan tästä lähtee juomaan kaakaota yläkertaan kun tuolla ulkonakin on noin kylmä.
Tsemii tulevalle viikolle, kyllä me viel jaksetaan ei se kesä nyt niin kaukana oo !

49 kommenttia:

  1. ihanii kuvii ja oot kyl tosi kaunis! :-)

    VastaaPoista
  2. Ihanii kuvia! ja sun hiukset on kyl niin älyttömän ihanat :3 voisit tehä postauksen sun lempivaatteista tai vanhoista kuvista tähän päivään asti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D kiitos vaaain ! noi vanhat kuvat on hyvä idea, mulla on nyt sen verran vähän ja kauheita vaatteita että en välttämättä viitti niitä esitellä. Pakko päästä shoppaaan! :----)

      Poista
  3. oi että oot kaunis ja makee toi eka kuva!

    VastaaPoista
  4. Hieno toi eka kuva!! Ja jos sulla on kuvia lapsuudestas niin tee postaus siitä:)

    VastaaPoista
  5. heei mulla on semmone muistikuva et oisit harkinnu cheerleadingin alottamista? jos alotit nii mis seuras ja joukkuees oot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu harkitsinkin, mut se jäi ihan sille harkinta tasolle tällä kertaa :----D

      Poista
    2. miks? oisit vaa alottanu! :D kävisit ees kokeilees! jäisit koukkuu (; se on nii monipuoline ja kaikipuoli ihana laji!

      Poista
    3. Emmä oikeen tiiä :D voin kyl uskoo että se on kivaa !!

      Poista
  6. voisit tehä:
    videopostauksen
    -myday
    -kuulumiset
    -ostoksii
    kuvauspostauksen
    -niinku sellasen mihin me sanottas aiheita ja sit sää kuvaisit ne ja laittasit tänne :D
    lempivaatteet
    kuvina myday
    vuosien varrelta kuvia
    -esim. itestäs vuosilta 2009,2010,2011 ja vielä kauempaaki jos kuvia vaan riittää :)

    no siinä nyt oli pari ehotusta xD mut tykkään ihan hulluna sun blogista ! se on yks lemppareista!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan sikana näistä ehotuksista ! :)))
      Tässähän sitä riittää toteutettavaa jokskin ajaks :---D

      Poista
  7. http://andthatswhoiam.tumblr.com/ tee semmonen "that's who I am" postaus! tai sit muutenki joku haave tai unelmapostaus =)??

    VastaaPoista
  8. hienoja kuvia ja oot nii kaunis!! :)

    VastaaPoista
  9. Haha, koikkarin kebu ihan paras :---D Hauska myös toi paljettijakku (:

    VastaaPoista
  10. voisit tehä videon tai kuvilla sun meikkaus- tai laittautumisrutiinista esim aamuisin:) ja sitten että kuvaisit sun koko päivän kaikki tapahtumat ja mitä oot tehny yms eli niinkunn my day -postaus:))

    VastaaPoista
  11. ei sun mun mielestä kyl tarvii jättää herkkuja ja roskaruokia pois tai ainakaan noin rajusti koska ei sulla nyt mitään kauheeta sairautta ainakaa mun tietääkseni ole että ei sais syödä MITÄÄN herkkuja tai rasvasta:D herkut on välillä ihan hyväksi ja on olemassa myös niitten ''ei mitään'' ja ''paljon kaikkea'' välissä jokin vaihtoehto esimerkiksi että syö silloin tällöin:D sähän kohta kuihdut pois kun vaan urheilet ja syöt salaattia ja kun olet vielä noin laiha! sä oot kasvava nuori joten tarviit ravintoa ja jotakin vähän vahvempaa kun salaatti. :) mutta oma on elämäsi, ei kannata ottaa vakavasti tätä mun kommenttia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän sillai et jos en pistä ittelleni kovii rajoja herkuttelen ihan liikaa ja musta on kiva olla viikolla kovan kurin alla ja sit aina välillä pakita itteni jostain :---D Ja tottakai mä muutakin syön kun salaattia, tänäänkin vedin oikeen jätti annoksen pastaa ja kastiketta enkä yhtään salaattia !

      Poista
  12. Ihana blogi ja ihania kuvia! :))

    VastaaPoista
  13. ei sun mitää herkkui tartte vähentää ooot jo nii laiha D: möh. voisit tehä lempivaatteet / arkimeikki / teiän talo / päivä kuvina postauksiii esimm :)

    VastaaPoista
  14. joku videopostaus ois kiva :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu en usko et ainakaan mitään puhevideoo tuun tekeen :---D ei tunnu yhtään luontevalta mulle....

      Poista
  15. Esittele sun lempiasukokonaisuuksia / sellasia asukokonaisuuksia mitkä pelastaa sun päivän yms. :)! Sairaan nätti toi ensimmäinen kuva.

    VastaaPoista
  16. Glitterissä on ihan [ainakin melkein...? : D] samannäköinen koruteline ja se on ihan unelmaihanan näkönen !<3 Pakkosaada. Postausehdotuksista vielä sen verran, että oon tosiaan noiden vanhojen omakuvien kannalla ja olis myös kiva, jos tekisit semmosen "ruokapäiväkirja" tyyppisen postauksen, eli postaisit joka päivä esim. viikon tai kolmen päivän ajan, että mitä oot syönyt ja kuvia ruuista. Tämmönen random ehdotus muttaah... :---D

    VastaaPoista
  17. tee postaus sun kamerasta ja objektiiveista ja niitten plussist ja miinuksist. (; ja sit semmone olis jees et miten muokkaat kuvias ? ((::

    VastaaPoista
  18. vautsi, miten hyviä kuvia! :)

    ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

    VastaaPoista
  19. Sua odottelis pikkuinen haaste mun blogissani! :-)
    http://hennadiennaa.blogspot.fi/2012/09/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista
  20. videopostaus ois kiva! (:

    VastaaPoista
  21. laukun sisältö postaus ois kiva! ois kans kiva jos ottaisit kuvia sun koruista ja meikeistä ja kertoisit mistä ne on! (ainaki sellaset mitä käytät paljon).. video postaus ois kans tosi kiva! :-)

    VastaaPoista
  22. Vastaukset
    1. äää en tiiä viittinkö kun sellanen puhe video tuntuu tosi oudolta!! :----D

      Poista