lauantai 17. maaliskuuta 2012

weekend

b14
b1
b6
b4b3
b5b10
b9
b8
b15
pikkuveli sai iphonen, oon vähä kateellinen :----D
b12
b13
Tää viikonloppu tuli niin tarpeeseen, nimittäin raskaan kouluviikon jälkeen. Perjantaina enkun koe meni ihan sairaan huonosti ja meillä on ens viikolla tulossa lisää vaikeita kokeita, mut välillä on vaan kiva unohtaa koulujutut ja relata  kunnolla. Perjantana mentiin Petralle yöks, Alisan ja Kiran kanssa ja katottiin neljä leffaa, naurettiin, sekoiltiin ja syötiin kauheesti. Tänään aamulla nukuttiin pitkään ja katottiin vielä johonkin kolmeen asti telkkaria. Karokin tuli sinne ja päätettiin saada jotain aikaseks niimpä lähettiin kaupunkiin kiertelee kauppoja. Mulla olis hirveesti kaikee ostettavaa, mutta ei vaan yhtään rahaa. Mentiin sitten vielä takasin Petralle, käytiin ostamassa pizzat ja katottiin Terra nova. Nyt ollana Kiran kanssa pitkästä aikaa äitin tutulla hoitamassa sen lapsia ja kattellaan madagaskar kakkosta (se on ihan paras, hehe).

21 kommenttia:

  1. Ei vitsi, mäki haluisin kahtoo ton aamiainen tiffanylla! Onks toi vuokrattu jostain vai? :)

    -Sonja

    VastaaPoista
  2. oot tosii kaunis!:)

    VastaaPoista
  3. miten saat tolleen et noissa kuvissa ei ole niitä reunoja ? tykkään iha sikana täst sun blogist :)

    paradisefromyeyes.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. SN: Kandee kattoo, se on ihan helmi!(: Toi oli mun kaverin oma dvd

    Anonyymi: voi kiitos :>>

    iina: voi apua, en muista yhtään millä html-koodilla ne sai pois:< Ite löysin sen koodin googlesta kun kirjottelin sinne haku kentään tyylin: reunat pois bloggerin kuvista, tai jotain vastaavaa. Löysin sen jostain sellaselta keskustelu palstalta missä neuvottiin noissa blogin ulkoasu jutuissa:--D ja kiitos (:(:

    VastaaPoista
  5. oi ihana postaus:-)

    tsekkaa nää:
    alisainheaven.blogspot.com
    &
    onepieceofus.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. teetkö postausta teneriffan ostoksista? ois tosi kiva nähä ne ! :)

    VastaaPoista
  7. minkä ikänen sun veli on? :) ja millai puhelin sulla muuten on? vähä mua ärsyttäs jos mun jollai pikkusiskol tai veljel ois mua hienompi puhelin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on kaks veljee yks 7v ja yks 11v ja kyllä mua ärsyttääkin :---D

      Poista
  8. apuaa noi sun hiukset on nii ihanat <3 voiks tehä jossai vaihees jonku hiuspostauksen, mis esittelet sun shampoit yms hiustenhoitotuotteit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti, ja jos selaat jonkun verran alaspäin niin oon tehny vähän aikaa sitten sellasen postauksen :----)

      Poista
  9. sulla on tosi ihanat hiukset :)

    VastaaPoista
  10. miten sulla on noin pitkät hiukset? onko sulla jotain vinkkejä miten hiuksii sais kasvatettuu :D

    VastaaPoista
  11. aa sulla on upeet hiukset !

    VastaaPoista
  12. sulla on aika paljo finnejä otsas.. mut muute oot iha sika kaunis! miten hoidat hiuksiis? ne on tosi terveen näköset ja hyväkuntoset tiiäks :)? mite et ruskettunu yhtää tuol teneriffal 8(? ihanat vaatteet!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo niin varmaan onkin, ja kiitti. Tein siitä jossain tuolla alempana postauksen mutta siis en mä mitään ihmeellistä tee :---D ja kylmä paloinki jonkun verran mut se ei varmaan näy kuvissa kauheesti !

      Poista
  13. Saanko kysyä yhtä juttua? Ei oo pakko vastata koska tiiän kuinka ärsyttävää on jos oot ettiny koko netin läpi että saat muokattua html-koodeja ja joku vaan tulee ja kysyy..
    Mutta, mun blogin teksiosion reunoilla on ns. ''varjot'' jotka erottaa reunat ja tekstiosion :D Eli miten saisin kokonaan tän valkoseksi, niinku sulla? :) pitääkö muokata hmtl-koodejeja?

    VastaaPoista