lauantai 26. maaliskuuta 2011

Norway day 8, 9, 10 ja 11

norja 779

norja 826
Day 8
Herättiin normaaliin aikaan joskus puol kaheksan maissa. Meillä oli semmonen toine vaan ulkona olo päivä, ei mitään vaelluksii tai mitään. Mulla oli jalka edelleen niin kipee että en siellä paljoo pystyny mitää tekee mutta ulkona kuitseki olin. Kun meillä oli vapaa aikaa monet meiän luokkalaiset meni laskee semmosta pikkumäkee laudalla ja suksilla. Nojoo ekaks Kira joka laski laudalla ja meni hyppyristä kaatu ja lauta tuli päähän, ku sillä ei ollu kypärää. No siitä tuli sitte sairaala reissu, siellä sille laitettii kuulemma tikit mutta ei silleen mitään vakavampaa. Jonku ajan päästä siitä ku Kira oli satuttanu päänsä meiän luokkalainen Miska yritti tehä hyppyristä suksilla jotain takaperin volttii tyyliin ja tuli niskoilleen ja sai jonku lievän muistin menetyksen ja aivotärähdyksen ja joutu kans lähtee sairaalaan ja olleen siellä yötä. Silleen että ehkä se kypärä olis kuitenki ollu ihan ok ? :D Nojoo kuitenki meillä oli sitte illemmalla semmonen juhla ja tosi hyvää ruokaa kun oli vika kokonainen päivä siellä. Mentii josku kahentoista maissa nukkuu sen jälkee ku oltiin vielä käyty juttelees niillle tanskalaisille.

norja 779

norja 892

norja 901

norja 905
Day 9
Koko aamu siivottiin ja muutenkin laiteltii paikkoja kuntoon, kun oltii sanottu moikat niille tanskalaisille sille koko paikalle ja pakattu lähettiin kohti kotii.  Ekaks kuitenkin pysähdyttiin Lomin kylässä siellä vaan kierreltii ja kateltii. Se oli semmonen himo söpö pikku kylä. Sieltä ajettiin hakeen se päänsä telonu Miska sieltä sairaalasta, se oli ihan kunnossa ja sen muisti oli alkanu jo palautuun. Sitten mentii pizzalle, Oli ihan hyvää se pizza mutt siinä oli vaan ihan sairaasti pippurii joten se oli vähän oudon makusta. Sitte koko loppu ilta ajettiin bussilla kohti Ruotsii. Kun pästiin Ruotsiin mentiin siellä taas koululle nukkuun.

norja 937

norja 939

norja 943

norja 962

norja 1020

norja 1065

norja 1082

norja 1115

norja 1120

norja 1121

norja 1125

norja 1132

norja 1139

norja 1142

norja 1146

Day 10
Sieltä koululta lähettiin Tom Tit tiedemuseoon tai se oli vähän samanlainen kun heureka. Siellä syötiin ja sitte kierreltiin joku pari kolme tuntii. Sitte mentiin vielä vanhaan kaupunkii kiertää, kaikki kaupat meni kyllä just sopivasti viideltä kiinni kun tultiin joten ei päästy minnekkää. Vanhasta kaupungista mentiin laivaan jossa normisti kierrettii taxfree ja muutenki vaan hillutttiin pitkin laivaa. Käytiin kannella ja tälleen.

Day 11
Herättiin jo joskus kuudelta siihen laivan ihme saapumis herätykseen, ei mikään nii ihana herätys. Siivottii vähän hyttii ja pakattiin tavarat kasaan. Kun mentiin oottaan että päästäis ulos ja näin kaikilla sen cocis päkin ja kun olin itte ostanu kanssa ihmettelin että missä se mun oma on. No tajusin että olin jättäny sen sinne hyttii ja ihan täysii juoksin hakee sitä se sitte oli siellä mihi olin sen jättäny mutttaa pelästyin vähä. Laivalta mentiin bussiin jolla ajettiin johonkin teboilille jossa syötiin aamupala. Sieltä sitten vaan suoraan tampereella jossa purettiin bussi ja lähettiin kotiin. Ps. koko kotimatka meni sitte tota hoilaten ! Elikkä tossa nytten kokonaisuudessa toi norjan matka. Siellä oli ihan sika kivaa ja varsinki kun ystävystyttiin niitten tanskalaisten kaa.

5 kommenttia:

 1. Se sormus on H&M:ltä joskus puol vuotta sitte:)

  VastaaPoista
 2. oi kiitos kommentista :)

  joo vähän ihania kuvia sulla tuolta norjasta! aaw tuo kala :--D niin söpö

  VastaaPoista
 3. vajakkielli: oke, kiitti tiedost (:

  VastaaPoista
 4. heimuutees, asuks Tampereella (:?
  Ku ihan ku olisin nähny sut (tai jonku sun näkösen :''D) Tampereen sokoksella 3+1 päivissä :))

  joo tää oli tämmöne randomkommentti, muttaah :--D

  VastaaPoista
 5. Rosita: olepahyvä(: jep toi kala ! <3

  Anonyymi: joo asun Tampereella. Oon ollu siellä parinaki päivänä jote oot hyvin saattanu nähä (:

  VastaaPoista