maanantai 9. helmikuuta 2015

instagram lately

Tässä on jotakin mun viimeaikaisia instagram päivityksiä. Insta on helppo keino päivitellä kuulumisia ja postata kuvia ja käytänkin sitä nykyään paljon blogia ja facebookkia enemmän. Mun löytää instasta nimellä liljauraemilia.Collage777
1. Nätti aallonmurtaja ranikolla, Moruyassa. Rakastan tota ranta-alueatta, kumpa saisinkin asua siellä. Ehkä joskus tulevaisuudessa? ;) 2. Mun kaverin koiranpentu. Aivan älyttömän söpö! Heillä oli suunnilleen kymmenen tollasta pikku palleroa ja ai että olin taivaissa kun paijailin niitä. 3. Käytiin kesälomalla parissakin eri eläintarhassa ja mun lempparihetki on kyllä aina kengurun paijaaminen. Ne on ihan älyttömän pehmeitä! 4. mun aussijoulu menikin sit tällaissa tunnelmissa. Elikkä semi lämmin sää ja uima-allas. Not bad hey! Ikävöin kyllä lunta hieman...Collage11
1. Auringonnousu meren yllä. Ei paha tapa alottaa päivä! 2. Lisää pentukuvia. Siis oikeesti kuka vois muka vastustaa noita söpöläisiä?? 3. Mun tyttöporukka koulussa. Tehään aina välillä juttuja koulun jälkeenkin ja ne on ottanut mut ihanan hyvin mukaan <3 4. Australian vuoriluontoa. Muistakaa kaikki varoa kengiruita ja strusteja!
Collage98 1. Parin kymmenen minuutin päässä sieltä missä asun on tällanen ihana uimapaikka/vesiputous. Mun kaveri vei mut sinne vasta viikko sitten ja se oli niin niin nätti paikka et huhhuh!
2. Viimeinen päivä rannikolla alkoi aamu-uinilla ja smoothiella mun lemppari kahvilasta. Ehkä yks parhaista tavoista aloittaa päivä.
3. Tein aika paljon kävelyä (bushwalking, niinkuin he täällä sanovat) rannikolla, koska siellä oli paljon nättejä vuoria. Sain ihan uuden innostuksen tällaseen 'vaeltamiseen', siellä. Ne maisemat oli vaan niin amazing. 4. Rakastan näitä näkymiä korkealta, sillä kaikki näyttää ihan erilaiselta uudesta perspektiivistä.
Collage9888 1. Endless sea. Gotta love it. 2. Rannasta nauttimista <3 Oon törmännyt Ausseissa niin moniin upeisiin rantoihin, että ei mitään rajaa. 3. Ensimmäinen surrfaus lesson. Oli hirmu vaikeaa, mutta ihan älyttömän hauskaa ja palkitsevaa silloin kuin pystyit seisomaan surffilaudalla. 4. Pilvinen päivä Gold coastille ei tarkoita, että siellä olisi kylmä. Vaikka toi kuva näyttääkin vähän harmaalta oli lämpötilat hirmu korkeella, hahah.

6 kommenttia:

 1. Vau mitä kuvia!! Harmi ettei mulla oo instagramia :( millä muokkailet yleensä näitä kuvia? Ja miten? :)

  VastaaPoista
 2. Niin upeita ja ihanii kuvia :-) ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat hauvat ja kenguru :)

  VastaaPoista
 4. Hei asun kans tampereella ja oon nyt enskesänä hakemassa rotaryn kautta vaihtoon, ja kun rotarylla on monta pistettä tampereella ni mihin niistä sä soitit? Ja mihin pitis soittaa? kiitos tuhannesti jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ite hoidin asioita Tampere internationlin kanssa. Mutta mun mielestä voit hyvin soittaa mihkä tahansa, yleensä kyllä siis nuorisovaihtoasiamiehelle, ja he kyllä ohjaa sut eteenpäin. Koska kaikki tampereelt lähtevät haastatellaan samaan aikaan niin sillä ei ome hirveesti välii et mistä alottaa. Ja hot tip niihin haastatteluihin, kandee tsekata vähän ministereitä et muistaa kuka on kuka ja tietää nimiä. Multa kysyttiin vissiin pääministeriä ja jotain toista ministeriä... :D Toivottavasti tää auttaa!! Voit myös lisää mut facebookissa jos sulla on muit kysymyksiä. Tsemppiä hakuprosessiin <3

   Poista