maanantai 30. kesäkuuta 2014

bow top

a332 a2 a9986 olakiralilja 206 Collage98766 a1
Paita/sheinside (älkää välittäkö tosta vinossa olevasta nimikorusta :D)

Moikkamoi! On pitänyt vähän kiirettä sillä poikaystävä on ollut viimeiset pari viikkoa täällä ja hän lähti vasta eilen takaisin Norjaan. Onneks hän tulee vielä ennen mun lähtöä Australiaan, takaisin Suomeen käymään.
Mun kesäloma on ollut tosi ihanaa aikaa, tuntuu vaan että aika menee niin hirveen äkkiä ja olis vielä niin paljon ihmisiä joita haluun nähä ennen mun lähtöö ja niin paljon asioita mitä pitäis tehä!
Nyt täytyis varmaan nousta sängystä ja tehdä jotakin, unirytmi kun on taas mennyt ihan päälaelleen ja mun päiväni alkaa yleensä näin neljän maissa. Oon muuten tosi tykästynyt noihin olkaimettomiin paitoihin, käykääpä tsekkaa tuo ihanuus sheinsiden sivuilta!

Ps. nyt piakkoin ilmestyy mun eka videopostaus, stay tuned

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

summerlooks

chill summer day 1. Jumpsuit 2.Sandaalit 3. Korvikset 4. Aurinkolasit 5. Kaulakoru

cutebeachwear 1. Paita 2Shortsit 3. Rantahattu 4. Laukkusummernightyy 1. Kukkapanta 2. Sandaalit 3. Laukku 4.

Vaikka kesä onkin jo melkein puolessa väissä niin silti eksyin kattelemaan taas kesävaatteita ja teinkin yhteistyön merkeissä tällaiset muutamat kollaasit. Näitä oli hauska tehdä ja tuli taas kauhee shoppailuhimo! Voisin ehkä sinne Ausseihin hommailla vähän uusia vaatteita, vaikkakin nyt täytyis olla jo säästökuurilla, heh.
En oo ennen paljon Espritin sivuille eksynyt mutta, kun aloin niitä vaatteita katselemaan niin löysin tosi ihania yksilöitä joita tekis kyllä omaan vaatekaappiinkin mieli saada.

Mitäs tykkäätte asuista? :)

torstai 12. kesäkuuta 2014

meikkimalleina

Me oltiin Alisan ja Petran kanssa meidän kaverin ja muutaman muun meikkilopputyö malleina näinä parina viime päivänä. Petra oli kolmena, mä kahtena ja Alisa yhtenä päivänä. Päivät alko vähän ennen yhtätoista, kun mentiin studiolle, jossa oli yhteentoista asti aikaa valmistella malleja ja sitten yhdestätoista puoli kahteen istuttiin peppu penkissä, kun meikkaajat meikkasi meitä. Joka päivälle oli eri teema ja ensimmäisen päivän teema oli vuosikymmen, toisen päivän teema oli maakulttuuri ja kolmannen päivän teema oli vähän sekaisin sillä mä olin 30-luvun sirkus, Alisa oli mexican skull ja Petralla oli muotinäytös meikki.Collage98888 Ihana Petra ensimmäisen meikkauspäivän jälkeen. Rakastuin täysin tohon huulipunan väriin ja tekoripset sai haikailemaan omien ripsenpidennysten perään!a99a3456Collage0000a98a96a2 Toisena päivänä mäkin olin mukana ja sain "The Indian bride" -meikin, Petra taas oli Kleopatra. Petra loistaa taas kuvissa ja musta noi sen meikit on ihan super makeet ja asustus muutenkin tosi hyvin kohdalleen osunut. Mun meikit ei oikein saanut oikeutta näissä kuvissa ja noi luomivärit näyttää tosi suttusilta ja vierastan ite noin tummia kulmia, joten tää ei ehkä ollut mun lemppari. Oli kuitenkin hauska istua meikkattavana ja nähdä muidenkin upeita meikkejä.aa444321 aa333211 aa2 aa54 aa765 aa777 aa4432 aa4 Kolmas ja viimeinen päivä oli musta kaikista hauskin, sillä päästiin kaikki oleen malleina. Petrasta tuli kunnon model ja mä ja Alisa saatiin vähän rajumpaa meikkiä. Oli hauska huomata kuinka paljon meikillä pystyykään ihmistä muuttamaan. Hyväkun itseäni tunnistin tuolta meikin alta! Tuo yksi mexican skull, jossa oli kukkia hiuksissa oli kanssa ihan älyttömän upee ja oli pakko siitäkin pyytää saada ottaa kuva. Kaikenkaikkiaan tää oli tosi hauska kokemus ja ainakin itse sain tosi paljon motivaatiota alkaa opettelemaan erilaisia ja monimutkaisempia meikkaustekniikoita sen iänikuisen ripsari, meikkivoide, kulmakynä, puuterin sijaan.

No mitäs tykkäsitte kuvista? Niitä on kyllä aika paljon, mutta musta ne on aika hauskoja:)

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Turistelua

a5a98a1a2a765Collage98a76554a32223 a6 Mun ja Alisan maanantai aamupäivä meni ihanissa merkeissä Helsingin keskustassa pyörien. Käytiin muutamilla kaupoilla, pidettiin minipiknik Espalla, käveltiin kauppatorille ostamaan mansikoita, jotka oli ihan sairaan hyviä, mentiin Tuomiokirkon portaille istumaan ja kävästiin jopa siellä sisällä vähän viilentymässä. Kunnon turistipäivä, mutta hauskaa oli täytyy sanoa! Rrrakastan Suomen kesää ja Helsinkiä ylikaiken.
Ps. kaikki kuvat on otettu Alisan Olympuksen Pen mini E-PM2 minijärkkärillä! Ihan sairaan hyvälaatusia kuvia tuli, vitsi mäkin haluisin ton.

Stadissa taas

a2a8a4a9a3 Täällä ollaan, taas! Ihanaa, kun Petra asuu täällä niin ollaan päästy käymään täällä tosi usein. Nyt ollaan oltu täällä sunnuntaista lähtien ja kivaa on ollut. Ollaan oltu sellasessa meikkikoulun päättökokeessa malleina ja nää meikit on tosi cool. Pistän niistä kuvia pian:) Ei mulla oikeestaan mitään asiaa ollut sen kummemmin, mutta nauttikaa kesästä ja elämästä. Puspus <3

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Australiaan 36 päivää

Siis voi apua! Kuten otsikostakin voi jo päätellä, mun aika Suomessa on käymässä aika vähiin.
Mua jännittää ihan hirveesti ja tehtävää riittäisi vaikka muille jakaa. Oon ihan innoissani lähdöstä ja vaikka se pistää vähän puntit tutisemaan ja perhoset lentämään vatsassa, oon niin onnellinen. Oon kiitollinen tästä tilaisuudesta enkä voi tarpeeksi ylistää kaikkia niitä ihmisiä, joiden ansiosta tää on mulle mahdollista.
Collage Mulla oli tossa hetki aikaa sitten vähän semmonen masisvaihe ja vaihtoon lähtö tuntui lähinnä pelottavalta, nyt se on kuitenkin poissa ja tilalla on innostunut ja odottava fiilis!

Meillä rotaryn kautta lähtevillä on 2-4 perhettä ja mä oon  kuullut nyt ensimmisestä perheestäni ja oon jo vähän vaihtanut sähköpostia heidän kanssaan. He vaikuttavat ihan super mukavilta ja en malta tavata heitä! Heillä on myös kaksi koiraa, mistä oon ihan innoissani. Tulee niin ikävä omia pikku hauvoja.

Mähän asun siis Tumutissa, joka on 6000 ihmisen pikkukylä lumivuorten ympäröimänä. Jännä mennä asumaan niin pieneen paikaan. Mun hostäidin sukulaisia asuu Wollogongissa ja hän vähän vihjasi, että mennään sinne käymään. Kuvista päätellen ainakin ihan sairaan upea paikka!! Can't wait.

Nyt on viisumihakemus täytetty ja sitten täytyy enää postittaa se. Se viisumin hakuprosessi otti kyllä jonkun verran aikaa ja muutenkin oli aika stressaavaa.  Täytyy vielä tehdä pinssejä, käydä ostamassa matkalaukut ja tuliaiset, tehdä suomiesitelmä, tilata käyntikortteja, pakata ja valmistautua lähtöön henkisesti. Ja fyysisestikin, sillä mun host vanhemmat on kummatkin kuulemma erittäin urheilullisia ja mä oon vaan mussuttanut karkkia pari viime viikkoa, heh.
Collage1Kaikenkaikkiaan fiilikset on tosi hyvät ja en malta odottaa lähtöä. Haikeeta tulee tietysti olemaan, mutta ei se vuosi loppujenlopuksi niin pitkä aika ole. Kohta tää blogi muuttuukin sitten virallisesti vaihtariblogiksi, jihuu.

Nyt olis aika teidän jotka ootte jo olleet vaihdossa antaa mulle pakkausvinkkejä, sillä pakkaaminen tulee olemaan niin vaikeaa! Ja muutenkin ihmiset, jotka on Ausseissa käyneet voisi kertoa jotain must see - paikkoja sekä muita hienouksia. 

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

foggy night

a76545a7789a7776a65a5a76a2a4 a643 a1 sumusia iltoja, ystäviä, naurua, hyvää ruokaa, valoisia öitä, musiikkia, grillausta, vapautta ja KESÄ! Mä rakastan noita asioita sanoinkuvailemattoman paljon.