lauantai 31. toukokuuta 2014

The täydellinen jakku

Collage1243 Collage8766 Collage776 Collage444 Collage98
Jakku/Sheinside paita/kirppari farkut/Zara korkkarit/New look laukku/kirppari

Eilen oli kevätjuhla, todistustenjako ja hupsista vaan täällä kirjoittelee lukion ensimmäisen vuoden kunnialla suorittanut kesälomalainen. Pienoinen paniikki ja yksinäisyykohtaus vaihtoonlähtemisesta on myös tänään koettu samoin, kuin ihanan ystävän yllävierailu, sekä ben&jerrys, karkkia ja uusi kesäsarjani H2O katsominen (joo vähän lapsellista, mutta who cares, ja sitä paitsi se on kuvattu Ausseissa).

Mulla oli tämmönen asustus kevätjuhlassa päällä (ilman noita korkkareita, oon nykyään aivan tajuttoman huono käveleen niillä ja aivan liian mukavuudenhaluinen). Toi asu on aika simple, mutta toi ihana sheinsiden jakku tuo sellasta juhlavampaa fiilistä, tykkään. 

Tänään meillä on muutto, sillä muutetaan vähän isompaan kämppään, kun vanha on alkanut käymään vähän ahtaaksi ja illemmalla sitten ruusikseen moikkaamaan kavereita ja juhlimaan sitä vihdoin alkanutta kesälomaa!

lauantai 24. toukokuuta 2014

Kesäpäivä

Heippahei tyypit! Tässä olis nyt muutamia ihan normi räpsyjä eiliseltä. Musta näissä on ihanan kesäinen tunnelma ja varsinkin noi kukkakuvat saa mut tajuamaan, että ei herranjestas kesähän on oikeesti täällä. Oon ollut, monien muiden tavoin, kiireinen koeviikon parissa ja se jatkuu vielä muutamat päivät ensiviikolla. Mutta sitten onneksi tulee se kauan odotettu loma! Mua pelottaa vähän, että kuinka nopeesti aika kuuluukaan sillä mun lähtö Australiaan on enää 52 päivän päässä, toisaalta ihanaa toisaalta kamalaa. Nooh nyt täytyy vaan nauttia Suomen kesästä mahdollisimman paljon (ei pitäis olla vaikeeta) ja nähdä kavereita ja poikaystävää paljon niin sitten voi hyvällä mielin lähteä hetkeksi maailman toiselle puolelle!IMG_9278IMG_9313IMG_9408IMG_9232IMG_9348IMG_9316IMG_9336IMG_9463IMG_9366IMG_9487 IMG_9305IMG_9294 Mitäs tykkäätte tällasista sekalaisia kuvia sisältävistä postauksista? Yes or no?

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

pink wall

IMG_8692 Collage12 IMG_8865 CollageIMG_9173 Oli aivan ihana viikonloppu rakkaiden tytsyjen kaa Helsingissä. Käytiin muun muassa juhlimassa perhetutun synttäreitä, Pohjois-Esplanadilla, ylimässä kerroksessa, josta oli kyllä aika mahtavat näkymät. Niistä myöhemmin lisää... Nyt kuitenkin täytyy valmistautua kouluun lähtöö, viimeinen normaali koulupäivä mulla Suomessa vuoteen?!?! Ja sitten samalla henkisesti koeviikkoon, johon en sitten käytännön tasolla olekkaan ollenkaan valmistautunut. Noooh viimeisiä viedään, kai se keskittyminen on kaikilla vähän herpaantunut.

silmälasit

IMG_8476 Collage123 IMG_8112 IMG_8227 IMG_8462 IMG_8393 IMG_8449 IMG_8359 Takana ihana päivä Helsingissä! Elämä hymyilee, kesä on oven takana ja jäätelö maistuu hyvälle.

Kuten kuvista näkyykin mä olen saanu lasit. Noi on siis ihan vahvuuksilla olevat kaukonäkölasit, mutta en kuitenkaan käytä niitä päivittäin. Vaan esimerkiksi koulussa, jos istun luokassa takana. Aattelin myös hommata piilarit, mutta vielä en oo sitä kerennyt tekemään, kun lasit sain vasta perjantaina. Ihana fiilis kyllä kävellä pihalla ja nähdä kauemmaskin tarkasti!

Nyt lähdetään tyttöjen kanssa kaupungille shoppailemaan ja käväistään perhetutun synttäreillä Espalla, jee!

torstai 15. toukokuuta 2014

Blogivinkkaus

http://natashaoakleyblog.com/ http://natashaoakleyblog.com/ http://natashaoakleyblog.com/Löysin tänään sattumalta Australialaisen Natashan blogin ja koukutuin heti. Natashalla on upeita ja inspiroivia asuja, ihania kuvia ja hän on super kaunis! Jos ette siis vielä ole tähän blogiin törmänneet, niin käykääpä kurkkaamassa tästä.

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Let us dance in the sun, wearing wild flowers in our hair

a897 Collage9876 a65432 Collage988765 a7654
Paita/h&m koru/h&m housut/carlings kengät/kirppari laukku/zara sormukset/h&m
Long time no see.. Sorry for that! En oikeen oo viime aikoina jaksanut panostaa pukeutumiseen enkä oikeen mihinkään muuhunkaan joten ei ole ollut paljon postattavaakaan. Kira on asunut meillä jo pari viikkoa, mutta aikalailla koulujuttujen parissa sekin yhteinen kiva aika on kulunut. Mutta on ihan mahtavaa, kun mulla on toisen vaatteet käytettävissä joka aamu.Vaatekriisit vähentyneet puolella. Koulujuttuja on ollut ihan liikaa ja tulee vielä seuraavina viikkoina olemaankin. Tää kevät on ollut kyllä raskain kevät ikinä, yläasteella alkoi jo tässä vaiheessa kevenemään ja viimeiset viikot olikin aikalailla chillausta. Mutta ainakin toi sää piristää ihan huimasti ja ensi viikonloppuna ollaan menossa tyttöjen kanssa Helsinkiin ja sitä ootan tosi innolla. Toivottavasti ihanat säät pysyy silloinkin!

Tänään sain vihdoin aikaseksi panostaa asuun ja olin kyllä tosi tyytyväinen siihen, että kerkesin hiuksiakin laittaa vähän eritavalla, sitä jaksan (enkä kyllä osaakkaan) tehdä niin harvoin! Mulla on aina parempi fiilis koko päivän jos en oo vaan vetässyt verkkareita ja hupparia päälle aamulla kiireessä, siitä tulee mulle aina vähän sellanen juntti olo.

Mitäs tykkäsitte kuvista? mun mielestä ne oli ainakin ihanan keväisiä :)


torstai 8. toukokuuta 2014

everyday photos

A876 ♥ Harjoittelua vaihtovuotta varten. Kyllähän nää mun ekat itse tehdyt korvapuustit onnistui ihan hyvin (ystävien avustukella toki)A9 ♥ Ihana brunssi viime viikonlopulta. Wish I could make food like this every morning!Collage9 ♥ Ihanat tyttöset <3A1 (2) ♥ lisää brunssia...!a22111 ♥ vähän random...a324 ♥ ja tämäkinIMG_0756_zpsce1d7196 ♥ musta tää on niin ihanan tunnelmainen kuva musta ja Aisasta vapulta.a98 ♥ hyppimistä kesäiltana!Collage9887 ♥ Uusi mekko Sheinsideltä <---- me gustaA6 ♥ tällä hetkellä tekisin mitä vaan saadakseni ton lautasen eteeni!a1 Ja vielä kuva tästä söpöstä mekosta Sheinsideltä. Mekko oli valitettavasti mulle liian iso ja jouduin sitä säätämään jonkun aikaa, että sain siitä esittelykelpoisen, mutta nyt se on musta kyllä aika ihana ja kesäinen.

tiistai 6. toukokuuta 2014

CROP TOP

Collage A1 A3 Crop top from choies* shortis/sheinside* aurinkolasit/tiger kengät/h&m (*saatu)

Tulin vaan nopeesti heittämään tällasta kesänodotusasua kehiin, vielä ei kyllä tarkene kauheen pitkään tollasilla vetimillä, mutta eiköhän ne kelit kohta lämpene. Sain ton ihanaisen crop topin tosiaan Choiesilta, enkä malta odottaa lämpimiä kelejä ton käyttämistä varten. Nyt kauhee kiire tekemään koulujuttuja, mutta palaillaan piakkoin. Kisses from Lilja