perjantai 25. huhtikuuta 2014

yesterday's

Collage a10 Paita/h&m reppu/malta farkkushortsit/sheinside pitsishortsit/chicnova kengät/intersport sormukset/h&m

Eilisen asua. Oli ihan järkyttävän outoa, että pystyi olemaan ilman takkia ja shortseilla varsinkin sen Norjan reissun jälkeen. Ihan mahtavaa sanoisinko! Nyt lähden kohti Lahtea, vaihtarikoulutukseen mikä on sekin ihan mahtavaa. Sunnuntai ei tosin tule olemaan yhtä mahtava sillä se kuluu rästiin jääneiden koulujuttujen kanssa, mutta nooh huolehditaan siitä vasta myöhemmin. En muuten malta odottaa ensi kuuta, sillä Kira tulee asumaan meille kuukaudeksi. Meinataan panostaa yhdessä blogeihin ihan kunnon teholla, sitäpä siis odotellessa.

Nike free 5.0

a1 a5 a2 Hihii ihanaa oon niin täpinöissäni, kun sain vihdoinkin rahaa (tässä tapauksessa poikaystävän sponssausta) näiden ihanuuksien ostoon. Uudet juoksukengät on ollut ostoslistalla jo vaikka kuinka kauan ja ihanaa, kun sain ne vihdoinkin hankittua. Tänään jo ekaa kertaa kokeilin niitä lenkillä ja aluksi vähän puristi reunoilta, varmaan siksi, koska ne on uudet ja musta tuntuu että mulla on kauheen lättäjalka ja nää kengät on aika kapeet. Hetken niillä juostuani ne alkoi kuitenkin tuntua tosi hyviltä ja päätin sitten mukavuudenhaluisena pitää niitä koko päivän, oli muuten mukava kävellä. Muutenkin ihana väripilkku toi pinkki. En voisi olla tyytyväisempi.

Mitäs te ootte mieltä?

torstai 24. huhtikuuta 2014

still some Norway pics

a9 Aurinko, vuoret, lumi ja meri on kyllä ehdottomasti yksi kauneimmista yhdistelmistä mitä oon ikinä nähnyt. Vaikka en mikään lumen ylin ystävä olekkaan en voi kieltää etteikö se olisi todella kaunista, etenkin oikeassa ympäristössä. a6 Tää pääsiäinen oli kyllä ehdottomasti elämäni paras pääsiäinen. Erityisesti siksi, että sain viettää sen ihanan poikaystäväni ja hänen mahtavan perheensä kanssa. Matkaan mahtui ylä ja alamäki sekä muutamia lähellä piti tilanteita, mutta voin kyllä sanoa että paljon en tästä matkasta muuttaisi. a3 Lähteminen tänä aamuna oli vaikeaa, vietin siellä kuitenkin melkein kymmenen päivää, mutta oon jo alkanut tottumaan näihin hyvästeihin eikä se enää kirpase kuin pikkasen. Nähdäänhän me taas parin kuukauden päästä uudestaan. a4 Nyt kirjoittelen Oslon lentokentältä. Odottelen täällä lentoa Suomeen ja kotona oon vasta paljon puolen yön jälkeen. Lauantaina onkin sitten kauan odotettu päivä, eli rotary-koulutus Lahdessa. Siellä sitten vihdoin vahvistetaan maat ja saadaan muutenkin paljon infoa vaihtovuotta varten. Jee! a2 Nyt voisin alkaa kirjoittelemaan psykan esseetä ja kattomaan muitakin koulujuttuja, oon meinaan totaalisesti kusessa niiden kanssa. Nooh kerranhan me eletään ja koulu on vaan koulua, ei saa liikaa sressata (tätä mä tykkään ittelleni aina kertoa, kun tiiän että kouluhommat ei oiekin suju heh).

Mitäs tykkäätte näistä maisemista?

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Norjan kauneus...

A1 A3 A2 a9 a987 ... on vaan niin hämmästyttävää. Nää vuoret, meri ja varsinkin tän pikkukylän söpöys vaan iskee muhun. Oon nyt täällä mun poikaystävän kotona Pohjois-Norjassa ja tää reissu on jo tähän asti ollut iha huippu. Ollaan chillattu ihan sikana, katteltu leffoja ja syöty karkkia. Mutta täällä oon myös harrastanut enemmän talviurheilua, kun koko viime talven aikana Suomessa. Ollaan lumilautailtu, hiihdetty, menty lumikelkan perässä suksilla ja tehty sellasta leijan lennätystä sellasella jättileijalla, joka nostaa sut ilmaan. Oon täällä ollessani jopa oppinut tykkäämään lumesta. Huomenna meillä on vuorossa pilkkimistä vuorilla ja lisää leijailua. Ja kohta ollaan menossa tähän läheisen koulun uima-altaalle yöuinnille. Ei paha, ei paha sanoisin.

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Inspis

Mr Probz - Waves
Coldplay - Magic
Clean Bandit - Rather Be 1 Calvin Harris - Summer
John Legend - All Of Me
Imagine Dragons - It's Time
DVBBS&Borgeous - Tsunami
Robin Thicke - Blurred Lines
Collage
Vance Joy - Riptide Imagine Dragons - On Top of the World Ed Sheeran - I See Fire
Collage1 Kello näyttää puoli kahta, yöllä. //näytti kun mä kirjotin tätä, päätinkin julkaista vasta aamulla. Huomenna lähden Norjaan tapaamaan poikaystävää, jännää. Ei taas olla nähty muutamaan kuukauteen ja koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan, mutta toisaalta se tässä onkin hienoa. Vähän jännitystä elämään. Unelmoin jo kesästä, Australiasta, uusista juoksukengistä ja festareista. Pinkeistä ruusuista, boyfriendfarkuista, macaroneista, uusista kesävaatteista, poikaystävän läheisyydestä ja lentokoneesta. Jotkut näistä asioista tulee varmuudella jo pian tapahtumaan, mistä en todellakaan vuosi sitten osannut kuin vain unelmoida. Jotkus asiat saattaa jäädä vain haaveiksi, mutta mikäs siinä haaveita on hyvä olla. Varsinkin keskellä yötä. Paljon rakkautta sinne ruutujen toiselle puolelle!

ps. tässä postauksessa on vähän vinkkiä siitä minkä tyylistä musiikkia meikäläinen kuuntelee ;)

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

@Helsinki

ö7 ö8 ö3 a98 ö6 ö9 Perjantaina otettiin Alisan kanssa nokka kohti Helsinkiä, Petralle. Viikonloppu kulu rauhaisissa ja vähän vähemmän rauhaisissa merkeissä, mutta hauskaa kuitenkin oli. Mun oli tarkotus mennä lauantaina järjestettyyn Indiedays Dayhin, mutta loppujen lopuksi, kun Kira eikä kukaan muukaan mun kaveri ollut tulossa sinne ja mulla oli aamulla kauhee väsymys valvomisen takia, niin jäin sängyn pohajalle nukkumaan. Vähän jäi harmittamaan oma laiskuus mutta toisaalta, koska Kristine se bloggaaja jonka olisin eniten siellä halunnut tavata ei ollut tullut paikalle mun harmitus lieveni vähän. Eilen mentiin Alisan kanssa keskustaan syömään Vapianoon ja ottamaan kuvia ja täytyy taas kerran todeta, että vaikka täällä Helsingissä on nyt viimeaikoina tullut oltua aika paljon niin tykkään tästä kaupungista siltikin yhtä paljon tai jopa enemmän.
Anyways kohta lähtee taas juna kohti tamperetta, jossa en kuitenkaan yhtä päivää kauemmin kerkeä oleilla ennen kuin lähtö Norjaan koittaa, jee.

torstai 10. huhtikuuta 2014

Thank you lipstick for existing

a2 a3 a1
huulipuna/loreal 297 aurinkolasit/ Kiran neule/kirppari kauluspaita/Top Shop farkut/carlings kengät/kirppari

Mulla on nykyään päällä melkein poikkeuksetta mustat farkut ja joku tylsä neule. Oon tosi kyllästynyt kaikkiin mun vaatteisiin ja en malta odottaa shortsi ja hamekelejä jolloin mulla on edes jotain kivaa päällepantanaa. Tota asua piristin huulipunalla ja se ei koskaan kyllä petä. Heti näytti asu jo elävämmältä.
No anyways mä tästä suuntaan nyt kouluun ja siitä sitten suoraan Helsinkiin, pitäkää ihana viikonloppu muruset <3

Me back. Me happy.

Mun eilinen päivä puheliman kautta olkaapa hyvä. Samalla syytä siihen miksi en ole postaillut pitkiin aikoihin, nimittäin katsokaapa mun päivää: siinä ei ole mitään ihmeellistä. Mun elämä on ollut koulua, hieman kavereita, liian vähän salia, liian vähän ulkonaolosta ja ihanista säistä nauttimista, liian vähän shoppailua tai mitään uutta, sitäkin enemmän kotona väsyneenä makaamista, erittäin paljon stressaavia läksyjä ja muuta ei mainitsemisen arvoista tekemistä. Mutta nyt on kuitenkin kiinostavia juttuja tulossa, ja blogini tulee heräämään eloon pienen kevätbreikin jälkeen. Sanokaa mun sanoneen. Collage1
1.I woke up like this (tai siis harjasin hiukset ja pistin bb-voidetta ennen tätä:D) 2. Pakkelit naaman ja menoksi! Tossa on siis kaikki mitä yleensä käytän laittautumiseen kouluaamuina, ei sitä tavaraa nyt niin hirveesti ole.
3. Musiikki on niin pelastaja varsinkin väsyneinä masisaamuina. Spotifykin on niin kätevä, kun voi kuunnella jo valmiita listoja. 4. Tänä aamuna päätin kihartaa hiukset! Oli kyllä kiva piristys.
Collage3 1.  Pirteänä kouluun! Tai sitten feikkihymyä kameralle... eivaan toi aamu oli oikeesti aika hyvä! 2. Kukat piristää aina ja varsinkin näin keväällä rakastan, kun meille kotiinkin ostetaan kukkia. 3. Healthy breakfast. Proteiini rahkaa, kananmunaa, vettä, vitamiinit ja vihreää teetä. 4. Löysin noi korvikset jostain korurasian pohjalta ja oli kyllä kiva yllätys.Collage4 1. Aamuaurinko on kyllä parasta ikinä. Oikeesti saan niin paljon puhtia pelkästä auringosta, että ei herranjestas. En tajua miksi kukaan haluaa asua täällä Suomessa, jossa puolet vuodesta elellään ilman aurinkoa. 2. Koulussa aika meni yllättävän nopeesti, koska oli kahta mun lempiainetta psykaa ja enkkua.
3. Koulun jälkeen mentiin kaverin kanssa vaihtamaan kuulumisia mäkkiin. Oli kyllä ihanaa pirtelöä ja varsinkin näin karkkilakossa olevalle toi oli kyllä kaivattu sokeripommi. Seurassakaan ei ollut valittamista. 4. Mäkkäristä siirryin sitten toisten kavereiden kanssa kahville waynesiin, jossa oli yhtälailla hauskaa. Oli kyllä ihanan kaveritäyteinen päivä, pitkästä aikaa <3
Collage5 1. Yks lempparikahviloista Tampereella. 2. Mun ihanat tytsyt <3 3. Mun päivänasua, Kiran hatulla höystettynä. Ihanaa, kun alkaa olee jo niin lämmintä, että tolleen paitasillaan voi jo hyvillä mielillä ottaa kuvia. 4. AURINKO, vielä kerran täytynee sanoa kuinka mä sitä rakastan.Collage123 1. Kotiin pääsin vasta yhdeksän maissa. Pitkästä aikaa ihana päivä takana mutta, ai että kyllä olin väsynyt. 2. Oon ottanut ittelleni tällasen karjalanpiirakka kuurin, jonka oikeutan sillä, että kohta en vuoteen tuu saamaan näitä suomalaisia ihania karjalanpiirakoita joita yli kaiken rakastan. Voisin kyllä ite alkaa harjotteleen niiden tekoa, niin voin sitten tämän taidon opettaa tuleville perheilleni maailman toisella puolen. 3. Pientä hypetystä siitä, että 6 päivän päästä on lähtö Norjaan viettämään aikaa poikaystävän ja hänen perheensä kanssa. Tää 40 päivää on onneks mennyt tosi äkkiä ja en malta odottaa tätä viikon lomaa koulusta, jonka tämän matkan ansiosta saan. Tosin pelottaa, että kuinka paljon oikeen jään jälkeen.... 4. Ja loppuun vielä pirteetä kuvaa kello kymmeneltä, jolloin aloitin läksyjen teon hyvällä motivaatiolla ja fiiliksellä, joka varmasti paistaa kuvasta sinne ruutujen toiselle puolelle.