sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Pictures of Tumut and pointless talk

IMG_2912 IMG_2892 IMG_2920 IMG_2876 IMG_2995 IMG_2987 IMG_2983 IMG_2960 IMG_2954 IMG_2933 Yhtenä päivänä lähin kävelemään näillä Tumutin pikkuteillä, kamera kaulassa, tavoitteena tappaa aikaa. Mielestäni sain hyvin vangittua Tumutin kauneutta näihin kuviin. Tää kylä on aurinkoinen, suloinen ja näin keväisin vihreä ja täynnä kukkia.

Muutamat kuvat napsaisin meiän perheen koirista Laceysta ja Frodosta, eikö ne ookkin suloisia?
Viimeisin kuva on mun nykyisen talon pihasta, aika makee hey?

Olin yksinäinen, kun lähdin kävelylle. Törmäsin kuitenkin yhteen kaveriini, joka oli ajelemassa ja hän moikkasi ja kysyi mitä olen tekemässä. Tulin iloiseksi. Tällasia pikkujuttuja joita Suomessa ei osaa arvostaa, on vaihdossa olo mut pistänyt arvostamaan.

Oon ollu tosi huolissani mun kaveri tilanteesta täällä, koska mun ystävät Suomessa on niin mahtavia, että mun odotukset tän kaverien saannin kanssa oli jotenkin ehkä liian korkeella. Noh eilen mun kaks kaveria oli täällä yökylässä ja mun mielestä ilta oli ainakin tosi kiva, toivon et nekin tykkäs. Muutaman ihmisen kanssa oon tullut jo aika läheiseksi ja alkaa meilkein itkettää onnesta, kun tiedän, että täällä on edes muutama ihminen, joka oikeesti välittää musta vähän pintaa syvemältä. Oon myös tullut läheisemmäksi perheeni kanssa ja oon jo tosi peloissani, kun pitää pian vaihtaa perhettä.

Tänään mä tunsin itseni niin australialaiseksi. Olin auttamassa hevostallilla, aurinko porotti, haukka lenteli taivaalla ja mulla oli sellanen typerä stetsoni hattu päässä. Tänään mä tunsin itseni onnelliseksi, kun olin puhunut tunnin mun aussikamun kanssa puhelimessa kaikesta ja ei mistään. Mä tajusin, että vaihtoon lähtö oli mun tähän astisen elämäni paras päätös. Tajusin myös, että kotia, joka tulee aina olemaan suomessa ei voita mikään. Elämä on yhtä seikkailua koko ajan. Ja se miten suhtaudut siihen on sun kädessäsi!

5 kommenttia:

 1. Sun teksteistä jotenkin huokuu se, että et tykkää olla sielä, ja yrität pysyä posittiivisena :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha tää oli kyllä paras kommentti tähän mennessä ei herranjumalaXD mä kirjotian avoimesti siitä miltä musta tuntuu! MÄ RAKASTAN OLLA TÄÄLLÄ JA EN HALUAIS OLLA MISSÄÄN MUUALLA MAAILMASSA mutta tietystä täällä elämässä on miinus puolensa niinkuin kaikkialla. Mä koitan saada ihmisiä tajuamaan et vaihto-vuosi ei oo mikään helppo juttu:D ja juu mä koitan pysyy positiivisena, koska hei parempi olla positiivinen ja iloita pikku jutuista kun valittaa ja olla negatiivinen, jos kaikki ei mee niinkun haluat. Mutta tän kommentin pointti on se et sä oot tulkinnut mun tekstin kyl aivan päin seiniä, sillä mä vietän elämäni parasta aikaa täällä vaikka se ei aina niin hulppeeta olekkaan:)

   Poista
 2. tuntuu ettei kaikki ihan ymmärrä että kun ollaan vaihdossa se on ihan 'normaalia' elämää eikä mikää vuoden loma ja että kaikki ois kokoaja ihanaa ja ruusuilla tanssimista :-DD mut siis joo halusin kysyä että paljon sulla suunnilleen makso tää sun vuosi niiku ne perus mitä muilla järjestöillä kuuluu hintaan + muut pakolliset esim se vaihtotakki ja viisumit ja nää jos niitä tuli? :-) rotary on ilmeisesti edullisempi kun muut mutta siinä vaan tosiaan on se ku ei oo sitä pakettihintaa tai niin :-D ja paljon sä saat kuukausirahaa? :-)

  VastaaPoista