torstai 12. kesäkuuta 2014

meikkimalleina

Me oltiin Alisan ja Petran kanssa meidän kaverin ja muutaman muun meikkilopputyö malleina näinä parina viime päivänä. Petra oli kolmena, mä kahtena ja Alisa yhtenä päivänä. Päivät alko vähän ennen yhtätoista, kun mentiin studiolle, jossa oli yhteentoista asti aikaa valmistella malleja ja sitten yhdestätoista puoli kahteen istuttiin peppu penkissä, kun meikkaajat meikkasi meitä. Joka päivälle oli eri teema ja ensimmäisen päivän teema oli vuosikymmen, toisen päivän teema oli maakulttuuri ja kolmannen päivän teema oli vähän sekaisin sillä mä olin 30-luvun sirkus, Alisa oli mexican skull ja Petralla oli muotinäytös meikki.Collage98888 Ihana Petra ensimmäisen meikkauspäivän jälkeen. Rakastuin täysin tohon huulipunan väriin ja tekoripset sai haikailemaan omien ripsenpidennysten perään!a99a3456Collage0000a98a96a2 Toisena päivänä mäkin olin mukana ja sain "The Indian bride" -meikin, Petra taas oli Kleopatra. Petra loistaa taas kuvissa ja musta noi sen meikit on ihan super makeet ja asustus muutenkin tosi hyvin kohdalleen osunut. Mun meikit ei oikein saanut oikeutta näissä kuvissa ja noi luomivärit näyttää tosi suttusilta ja vierastan ite noin tummia kulmia, joten tää ei ehkä ollut mun lemppari. Oli kuitenkin hauska istua meikkattavana ja nähdä muidenkin upeita meikkejä.aa444321 aa333211 aa2 aa54 aa765 aa777 aa4432 aa4 Kolmas ja viimeinen päivä oli musta kaikista hauskin, sillä päästiin kaikki oleen malleina. Petrasta tuli kunnon model ja mä ja Alisa saatiin vähän rajumpaa meikkiä. Oli hauska huomata kuinka paljon meikillä pystyykään ihmistä muuttamaan. Hyväkun itseäni tunnistin tuolta meikin alta! Tuo yksi mexican skull, jossa oli kukkia hiuksissa oli kanssa ihan älyttömän upee ja oli pakko siitäkin pyytää saada ottaa kuva. Kaikenkaikkiaan tää oli tosi hauska kokemus ja ainakin itse sain tosi paljon motivaatiota alkaa opettelemaan erilaisia ja monimutkaisempia meikkaustekniikoita sen iänikuisen ripsari, meikkivoide, kulmakynä, puuterin sijaan.

No mitäs tykkäsitte kuvista? Niitä on kyllä aika paljon, mutta musta ne on aika hauskoja:)

11 kommenttia:

 1. toi viimisin kuva petrasta on upee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan juuri samaa ajattelin, aivan käsittämättömän upea!

   Poista
 2. Ihan huikee mahdollisuus ollu teillä! Kumpa itenkin oisin vähän taitavampi meikkaamaan niin ei aina jäis haaveiluksi tuollaset silmämeikit.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep toi oli kyllä tosi mahtava tilaisuus :) Mäkin haluisin oppia ite tekemään tollasia, kaikki oli siellä niin hurjan taitavia!

   Poista
 3. huh on kyllä tosi siistin näkösiä, varsinki noi kolmannen päivän meikit! :D

  VastaaPoista
 4. Oi upeita meikkejä! :)

  inkalexandra.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Tosi upeet meikit teillä! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa makeita meikkejä!

  http://precpics.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. wau upeita meikkejä! mistä kautta saitte tuollaisen upean mahdollisuuden olla meikkimalleina? :)

  VastaaPoista
 8. millanen meikki sulla oli sun rippijuhlissa? :)

  VastaaPoista