lauantai 3. toukokuuta 2014

kasvojenmaalausta

aaa665543 a7654234 a888776 Heippahei! Mun täytyis tällä hetkellä olla tekemässä armottomasti koulujuttuja, mutta oonkin kirjoittelemassa täällä, hyihyi minä. Me tehtiin tyttöjen kanssa tänään tällanen aika jännä kokeilu, eli ostettiin Tigerista vähän maaleja ja länträttiin ne meiän naamoille. Vähän kuivuessaan kutitti ja tuntu jännältä, mutta ainakaan vielä ei olla mihinkään allergisiin reaktioihin kuoltu. Musta saatiin aika hienoja kuvia otettua, joista nyt vähän sneak peakkia tässä postauksessa. Muokkailen loput kuvat varmaan huomiseksi, eli huomenna luvassa lisää tällaista maalitaidehömppää. Nyt meinaan tehdä vähän koulujuttuja ja siivota, ja ei en aio katsoa yhtään leffoja tai surffailla lisää koneella, aion oikeesti olla ahkera.

Mitäs tykkäilette?

10 kommenttia:

 1. Uuuu ai tästä oli kyse ku Allu lähetti snäpin(; ootte upeita!😘❤️

  VastaaPoista
 2. Vau mitä kuvia, upeita!

  VastaaPoista
 3. Suoraan sara ollilalta kopioitu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Sara Ollila ottanut idean jostakin muualta. Niin kauan kun kukaan ei ole kopioinut toisen kuvia vaan vain ottanut idean ja tehnyt siitä oman versionsa, ei siinä ole mitään pahaa. Blogipiireissä tuntuu et kaikki alkaa heti kiljuu jotai kopioijaa jos tekee vähän samaa kuin bloggaajakollegansa.

   Poista
 4. upeita kuvia! kannatti vähän kärsiä näiden vuoksi!

  VastaaPoista
 5. Mun on itsekin pitänyt ottaa joskus tällaisia kuvia, mutta olin unohtunut ihan kokonaan :D Kiitos muistutuksesta! Tosi siistin näköisiä kyllä, toivottavasti pian ehdit postata loputkin kuvat :--)

  VastaaPoista
 6. hienoja kuvia! oot tosi kaunis tossa ensimmäisessä kuvassa (-:

  VastaaPoista
 7. olitteko ilman yläosia keskenänne ottamassa kuvia? sori tyhmä kysymys mut tuli vaan mielee oliko ollenkaan paitaa tms päällä :D siis ei sillä tyttöjähän kaikki ootte mut joo heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitteko tyynysotaa ilman paitaa keskenänne kuvaamisen jälkeen? Ihan niin kuin collegetytöt tekevät amerikkalaisissa elokuvissa... :D

   Poista
 8. Ihan mielettömän upeita kuvia ja oon kateellinen sun täydellisistä hiuksista! :D Sun blogis on ihan mahtava, pakko jäädä seurailemaan :3

  http://www.sasandras.blogspot.com/

  VastaaPoista