torstai 8. toukokuuta 2014

everyday photos

A876 ♥ Harjoittelua vaihtovuotta varten. Kyllähän nää mun ekat itse tehdyt korvapuustit onnistui ihan hyvin (ystävien avustukella toki)A9 ♥ Ihana brunssi viime viikonlopulta. Wish I could make food like this every morning!Collage9 ♥ Ihanat tyttöset <3A1 (2) ♥ lisää brunssia...!a22111 ♥ vähän random...a324 ♥ ja tämäkinIMG_0756_zpsce1d7196 ♥ musta tää on niin ihanan tunnelmainen kuva musta ja Aisasta vapulta.a98 ♥ hyppimistä kesäiltana!Collage9887 ♥ Uusi mekko Sheinsideltä <---- me gustaA6 ♥ tällä hetkellä tekisin mitä vaan saadakseni ton lautasen eteeni!a1 Ja vielä kuva tästä söpöstä mekosta Sheinsideltä. Mekko oli valitettavasti mulle liian iso ja jouduin sitä säätämään jonkun aikaa, että sain siitä esittelykelpoisen, mutta nyt se on musta kyllä aika ihana ja kesäinen.

17 kommenttia:

 1. Aivan ihana mekko :)! Minkäkokonen toi sun on?

  VastaaPoista
 2. Sopii sulle ihanasti tuo mekko - kunnon hempeä unelmamekko tollanen! Ja alko ihan älyttömästi tekemään mieli korvapuusteja :DD Ehkä on vaan pakko tehä kohta... Nami..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii kiitos :) Joo munkin alko tekeen mieli, nyt kun katoin tota kuvaa tälleen jälkeenpäin XD

   Poista
 3. Ihania kuvia! :-) Pakko vielä kysyä, että minkä kokonen (S,M,..) toi Sheinsiden mekko on? Vähän jännittää kun itse tilasin sieltä mekon, täytyy vaan toivoa että ei ole kauhean iso kooltaan! x)

  http://vwviola.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viola :) Se on S! Mä olin kanssa tosi yllättyny, että toi oli noin iso... Ennen ne kaikki on ollut ihan sopivia!

   Poista
 4. Heimoi, nussitaan vähä pilkkua. Se on me gustA, koska kyseisen verbin pääte mukautuu tykkäämisen kohteen mukaan, ei sen, kuka tykkää. Hiano mekko muute:D ja sun kuvii katelles täytyy kyl todeta et onnelliset ihmiset on aina kauniita.

  VastaaPoista
 5. Ihana tunnelmaa välittyy noista kuvista:) Ja tossa mekossa todellakin on jotain ihanaa. Ainiin, tällaisena pilkunviilajana en voi olla huomauttamatta, että se on me gusta, ei gusto XD

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko ! ♥ Sopii sulle ihan älyttömän hyvin. :)

  VastaaPoista
 7. kasvatatko omaa väriä tarkotuksel? jos niin, niin arvostan! :) nykyään tuntuu että kaikilla hiukset ihan luonnottoman väriset.. :(

  VastaaPoista
 8. Onko sun kaverin nimi Aisa?

  VastaaPoista
 9. millä ohjelmalla muokkaat sun kuvat? :-)

  VastaaPoista
 10. Oot oikeesti niin ihana! Tykkään sun blogista ja susta niiin paljon! Aina sun postauksia lukiessa en voi olla hymyilemättä :) positiivisuus niin huokuu kaikista sun kuvista ja teksteistä :) oon niiin ilonen sun puolesta että pääset australiaan!!!! Itekki haluisin lähtee vaihtoon just australiaan mtu se ei oo mahollsiat mut siellä kyllä joskus aion käydä :) keep going girl!

  VastaaPoista
 11. ihania kuvia, varsinkin ruokakuvat x) !

  VastaaPoista