torstai 15. toukokuuta 2014

Blogivinkkaus

http://natashaoakleyblog.com/ http://natashaoakleyblog.com/ http://natashaoakleyblog.com/Löysin tänään sattumalta Australialaisen Natashan blogin ja koukutuin heti. Natashalla on upeita ja inspiroivia asuja, ihania kuvia ja hän on super kaunis! Jos ette siis vielä ole tähän blogiin törmänneet, niin käykääpä kurkkaamassa tästä.

3 kommenttia:

 1. Matkit annika o:ta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei en matki :) Jos oot blogeja yhtään enemmän seuraillut, saatat tietää, että täälla blogimaailmassa uudet ideat on aika harvassa ja näitä samanlaisia ja jopa otsikkoisia postauksia on tehty tosi paljon! Tässä muutama esimerkki:http://jutta-onmyway.blogspot.fi/2014/03/blogivinkkaus.html,http://www.lily.fi/blogit/minimalen/blogivinkkaus-converting-vegetarians ja http://nonsku.blogspot.fi/2013/12/luukku-12-blogivinkkaus.html.

   Ja voin aivan hyvillä mielin sanoa, että olen saanut Annikalta paljon inspiraatiota ja hän on ehdottomasti yksi lempibloggaajistani, mutta tätä postausta en ole häneltä kopioinut :D

   Poista
  2. Mikä ongelma koko blogimaailmalla on tässä kopioimisessa? Gosh. Kaikki mitä Annika O on tehnyt ei varmasti ole hänen omia ideoita. Oikeesti. Vähä järkee.

   Poista