maanantai 10. maaliskuuta 2014

Maanantainparannus resepti

a3 a2 a4 a1
Mene kauppaan ja osta mansikoita, viinirypäleitä tai muita lempihedelmiäsi. Osta lisäksi kermavaahtoa hedelmille. Kun pääset kotiin, lösähdä sängyllesi ja ota mukaan lempilehtesi, kännykkäsi tai läppärisi, hmm tai no miksei vaikka kaikkia edellä mainittuja. Vietä sängyllä niin kauan aikaa, kun hyvältä tuntuu. Älä ajattele koulua tai muita velvollisuuksia vaan RENTOUDU! Nauti mahdollisesta auringonpaisteesta, hyvästä musiikista ja vaikkapa lemppari blogeista ja vloggaajistasi. Tämän jälkeen olet kuin uudelleen syntynyt...

Tai kärsit mahakivuista, koska mansikat olivat ulkomaisia ja kermavaahto ei ollut laktoositonta. No anyway se ei ole tässä nyt pääpointti! Vaan se että noin mä tein tänään. Nyt tosin, kun aurinko laski, läksyt on tekemättä ja lenkillekkin pitäis raahautua on olo kieltämätttä taas vähän stressaantunut. No mutta ei voi mitään, mä teen sen mitä kerkeän enkä yhtään enempää. Elämän pienistä asioista pitää nauttia ja jos niitä asioita ei näytä ilmaantuvan niin niitä pitää itse luoda. Kuten minä tein, marssimalla kauppaan ja käyttämällä viimeiset rahani geenimuunneltuihin ja hyvin vähän mansikanmakuisiin mansikoihin. Oli kuitenkin sen arvoista! Jos sun maanantai on kulunut stressaantuneissa merkeissä, niin ehkäpä ensi maanantaina voit kokeilla Liljan maanantainparannus reseptiä ja toivottavasti todeta sen toimivaksi! 


No mutta nyt täytyy jo rientää velvollisuuksien pariin, eihän niitä ikuisesti voi paeta, vai voiko?

13 kommenttia:

 1. Oi aivan ihania noi unisiepparikuvat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Venla! Oli niin ihana, kun pitkästä aikaa oli oikeesti kunnon auringonlasku, niin sai otettua tollasia kuvia :)

   Poista
 2. hahaha oon nin väsyny etten jaksa nauraa ääneen, mut nauroin niinku pään sisällä XD ihana oot! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaha oot ihana höpsöliini XD Nuku nyt, kyllä se väsymys siitä lähtee!

   Poista
 3. Oi että, ihana postaus <3

  VastaaPoista
 4. Komppaan muita, aivan ihana postaus! Sai kyllä hymyn huulille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada positiivista kommenttia, se aina piristää päivää hih!

   Poista
 5. Luin alun: mene kuoppaan ja osta mansikoita :D

  VastaaPoista
 6. Ihana ja hauska postaus! :D

  ♥ http://herranenronja.blogspot.fi/

  VastaaPoista