maanantai 30. syyskuuta 2013

Värikkäiden lehtien takia

Collage1 Collage ...pakotin veljet kuvaamaan mua ja samalla me napsastiin muutamat yhteiskuvatkin tuolla jäätävässä kylmyydessä. No ainakin pipo ja huvi tulee hyvin käyttöön tällasina päivinä, ja tuskin tää tästä yhtään ainakaan lämpenemään. Syksyssä on ihanaa noi värit mutta herranjestas mihinkä se kesä taas katosi?! Tuolla pihalla jäätyy... Anyways mulla on vielä kaksi koetta jäljellä ja tänään tällenen rento päivä, koska huomenna ei ole koetta. Kohta vois alkaa vähän vielä kertaileen noihin tuleviin kokeisiin. Tarkat silmät saattoi myös huomata, että oon värjänny hiukset. Niistä ei tosiaan pitänyt ihan noin tummia tulla kun otin tumman ruskean enkä mustaa, mutta toisaalta kyllä noi tosta lähtee vaalenemaan ja vihdoin taas on päässä tollanen tasanen väri eikä mitään 500 värin sekotusta. Mitäs te tykkäätte?

lauantai 28. syyskuuta 2013

sunset

A8 a3 a2 a1 A7

torstai 26. syyskuuta 2013

mä rakastan syksyä koska...

a9 a1 a98 a8 aaa88 a4 a5 a678 a9 ... värikkäät lehdet, syksyn väriset vaatteet, kahvi, uudet syys kengät, raikas ilma, pimenevät illat, lämmin koti, kaakaomuki ja lempi tv-sarja lämpimän viltin alla katsottuna. No mutta eihän mulla koeviikolaisella kuitenkaan ole aikaa tollaselle höpötykselle. Mä vaan opiskelen ja opiskelen ja ehkä pääsen läpi kokeista. Tässä kuitenkin mun tän päivästä asuani (-noi sukat, jotka oli siis koulussa ihan oikeet sukkikset). Onneks mulle on kuitenkin tulossa vähän piristystä tähän koeviikkoon tossa tiistaina, nimittäin yks vieras norjasta. Can't wait :*
En kerkee oikeen kummempia kirjottelemaan kun täytyy rientää takaisin lukemaan enkkua ja lukemisen merkeissä taitaa viikonloppukin mennä, tän jälkeen aion kyllä rentoutua kunnolla!
Tsemppia kaikille koeviikolaisille, jos yhtään helpottaa niin I feel your pain.

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

eat with me

Mun viikonloppun kohokohtia voitte nähdä alla olevista kuvista. Perjantaina tosi ihan oikeasti tein jotain, mikä tuntui yllättävän ihanalta. Eilinen meni kuitenkin hyvin samoissa merkeissä kun tääkin päivä tulee menenemään, niin paljon opiskelua kun pää sietää ja loppuaika päätöntä haahuilua. Ainut asia mihinkä oon panostanut nyt viikonloppuna on ollut mun syöminen, kaikki muu ruoka mitä oon syönyt lukuun ottamatta eilistä pizzaa, on ollu terveellistä mutta tosi hyvää! Oon ihan erityisen rakastunut taas tekemään pirtelöitä, nams. Lähes kaikki kuvat joita on kertynyt, ovat siis ruokakuva. Siitä otsikkokin.

Joskus mä oikeesti huomaan nauttivani opiskelusta, ja siitä tunteesta että saan aikaan jotakin. Mulla on silti niin suuri halu vaan mennä ja elää täysillä niin tuntuu hullulta vaan maata kotona ja tehdä läksyjä. En mä tiedä, ehkä tää sitten on sen arvosta, ehkä.

Anyways mä rakastan aamuja vain ja ainoastaan aamupalojen takia, niissä on sitä jotain. Oon niin iltaihminen kun olla ja voi mutta kunnon aamupala käynnistää päivän kuin päivän ja saatan hetken jopa luokitella itseni tähän upeaan lajiin jota aamuihmisiksi kutsutaan. Tänään suunnitelmissa on saattaa terveystiedon työ loppuun (voi kun toi kuulostaa niin helpolta, todellisuudessa tulee luultavasti ottamaan monia itkuntäyteisiä tunteja ennenkuin saan sen valmiiksi), käydä salilla ja lukea koeviikkoa varten historiaa ja terveystietoa. Mun huonekkin kaipais siivousta ja koirat ulkoilutusta. Ehkä mä vaan kuitenkin painun takasin pehkuihin ja alan nukkumaan, yksi lempiharrastuksitani kun se nukkuminen kuitenkin on.
a8 a3 a4 a1 a2 a9 Ps. kiitos kaikista ihanista kommenteista ne piristää päivää ihan uskomattoman paljon! Vastaan kaikkiin sitten kun tää koulukiire vähän helpottaa:*

lauantai 21. syyskuuta 2013

Everyone needs at least one pet tiger, don't they?

a1 a7 A6 a8 a2
Paita/Chicnova huvi/Zara housut/Zara huulipuna/the body shop s.105 kengät/converse
Tässä minun eilistä asuani ja samalla uutta paitaa Chicnovalta. Ja en voi sanoa muutakun, että sai kyllä paikan yhtenä lempparipaidoista. Olin vähän peloissani, koska pienin koko oli M kun tilasin tota paitaa, mutta se vastaa kyllä jotain S tässä paidassa, koska ihan sopiva se mulle oli ! Se tiikerikuvio on niin sulonen mut sitten noi niitit tuo vähän vastakohtaa siihen sulosuuteen ja oon kanssa tosi tyytyväinen että otin tuon harmaan värisen enkä mustaa, koska mulla on jo ihan liikaa tummia vaatteita. Löysin ton mun viimevuotisen huivin jostain kaapin perältä ja se oli niin iso ja ihanan lämmittävä että se oli pakko iskee tohon päälle. Noi armyn vihreet housut teki tosta kokonaisuudesta sitten ajankohtaan sopivan, eli syksyisen. Huulipunalla hain vielä vähän piristystä asuun, ai ettö mä rakastan tuota oranssinsävyä!
Mitäs pidätte tästä asusta ja erityisesti tuosta paidasta?

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

STUDYING what's the point?

Opiskelu...mikä siinä aina tökkii? En tiedä oonko ainoa (pliis kertokaa, että en ole!?!), mutta oon jo nyt ihan stressissä seuraavalla viikolla alkavan koeviikon, kaikkien näiden tehtävien ja uusien asioiden takia.

Oli yksinkertaisesti pakko pitää vähän taukoa, kun olen tässä nyt kolmesta lähtien yrittänyt kaikenlaisia koulujuttuja tehdä ja tuntuu, että mikään ei suju, eikä mun aivot suostu vastaanottamaan yhtään uutta tietoa. Ajattelin nyt vähän koota mun ajatuksiani teille, kun kuvia ei ole kertynyt sitten yhtään tämän kyseisen opiskelun, viedessä lähes kaiken aikani. Tää postaus on osoitettu teille kaikille opiskeluun väshähtäneille!
PicMonkey Collage55 Itse valitsin lukion, monien muiden tavoin, siksi koska ei ollut muutakaan ideaa. Mihin mennä ja mitä tehdä oli se päällimmäisin kysymys mulla yhteishakujen aikaan. Nostan hattua kaikille, jotka menvät amikseen omasta valinnastaan ja tietävät jo mille alalle menevät ja mitä haluavat tehdä isona. Itse musta ei olisi ollut siihen.
Siksi päädyin lukioon ja tyytyväinen olen, koska nyt sain muutamia lisävuosia aikaa ajatella mitä haluaisin tehdä. Välillä mua vaan ahdistaa tää mun päätökseni, koska tuntuu että multa on motivaatio ihan hukassa ja eihän sen nyt sentään ihan vielä pitäisi hukassa olla?

Mä haluan kyllä oppia uusia asioita ja saada yleisivistystä ja tietämystä maailmasta. Välillä vaan tuntuu niin paljon houkuttelevammalta vaan vetää peitto korviin ja nukkua seuraavaan kesään asti, taikka käpertyä sohvan nurkkaan höyryävä kaakao muki kädessä katsomaan jotain hömppäleffaa. Tai miks me ei vaan kaikki lähdettäis matkustelemaan ja opittais tarvittavat asiat sitten ihan elämän koulussa. Raha.
PicMonkey Collageoiu Kaikki pyörii nykyään rahan ympärillä, varmasti on ihmisiä, jotka hakeutuvat hyviin koulutuksiin vain auttaakseen muita pyytteettömästi mutta veikkaanpa, että aika monilla on kuitenkin mielessä raha. Mutta eihän tässä maailmassa pitkälle pääse ilman rahaa. Talo, huonekalut, ruoka, laskut, viihde ja matkustaminen. Kaikki nää maksaa. Kyllä mä ainakin itse haluan elää taloudellisesti hyvää elämää, enkä murehtia rahan puutteesta ja siksi mäkin haluan hyvän koulutuksen. Kukapa ei? Mutta eihän se onnellinen elämä sitten kuitenkaan ole kiinni todellakaan pelkästään varakkuudesta.
PicMonkey CollageMua ärsyttää ihan suunnattomasti sekin, että ystäviä tulee nähtyä ihan liian vähän, kun on koulua. Koulun jälkeen aina suoraan kotiin tai korkeintaan salille ja sitten läksyjäläksyjäläksyjä. Ennen mulla oli lähes kaikki mun parhaat ystäväni samassa koulussa, mutta nyt tilanne on muuttunut. Toisaalta mun uudessa koulussani on tosi paljon sairaan mukavia ihmisiä ja on ollut niin kivaa tutustua uuteenkin porukkaan, mutta välillä olis ihana nähdä niitä koulun ulkopuolisiakin kavereita. Mutta missä välissä? Ei ainakaan viikolla, mutta jos on jättänyt kaikki tehtävät ja lukemisen viimeiseen viikkoon ennen koeviikkoa, niinkuin minä, niin ei myöskään viikonloppuna..
Toisaaltahan koulutus myös sivistää ja siinä oppii ymmärtämään maailmaa ihan eri tavalla. Mä oon aina ollut ihan surkea päättelemään ja yhdistelemään asioita omassa päässäni ja se tuntuu oikeesti tosi hyvältä kun huomaa, että hei vitsi mähän tajusin tän jutun!

Tuntuu vaan välillä, että oonihan yksin tän koulustressin kanssa ja siksi päätinkin sitten tulla sitä tänne teille purkamaan. Toivottavasti teillä ei ole yhtä huono stressinsietokyky ja te ette stressiä ota vaan meette elämänne läpi hymyillen ! Mutta jos mulla on yhtään kohtalontovereita, joille ei moista kykyä ole suotu, ilmoittautukaahan. Vaikka mulla ei tällä hetkellä olekkaan mitään suurensuurta hätää näiden koulujuttujen kanssa stressaan jo mun tulevista lukkareista ja siitä, että mulla on tulevissa jaksoissa vain ja ainostaan kaksi ei lukuainetta. Miten mä hei selviän?
PicMonkey Collage345523 PicMonkey Collage76 Tää postaus on ollut aikamoista valitusta alusta saakka ja eihän sitä nyt kuitenkaan voi olla negatiivisuutta ilman positiivisuutta. Mun mantrani on se, että muutkin ovat tästä selvinneet  niin miksen mäkin.
Tähän lukion tahtiin on pakko tottua ja se stressi, joka tästä tulee auttaa ihan varmasti kehittämään stressinsietokykyä myöhemmälle elämälle. Koulussa meillä on vielä hyvä tilaisuus mokata ja sitten oppia virheistämme, työelämässä kaikki on sitten vakavempaa. Tuntuu, että aina miettii sitä kun sitten pääsee lukiosta pois tai sitten kun kesäloma tulee yms. Ehkä pitäis vaan oikeesti alkaa nauttimaan siitä mitä on ja niistä pienistä arjen asioista, jotka stressin keskellä tuntuu mukavilta. Eihän me edes ostattais arvostaa viikonloppuja ja lomia läheskään yhtä paljon jos meidän koko elämä olis yhtä viikonloppu ja lomaa (okei ei se ehkä ihan niin hirveen pahallta kuulostaiskaan, tuo ikuinen viikonloppu)
No anyway meistä tulee kaikista fiksuja ja filmaattisia tän kaiken opiskelun jälkeen, tai sitten ei. Mut mitä väliä, ei tää elämä oo oikeestaan ees niin vakavaa ♥ Tossa alhaalla vielä muutama vähän vähemmän vakava musiikki näihin tylsiin kouluiltoihin.

Nyt tulikin sitten vähän erilaista postausta tällasta mielipide omaista syvempää juttua, pointsit sulle jos jaksoit kahlata tän kokonaan läpi !
Kuvat we♥it

lauantai 14. syyskuuta 2013

a few favourite things

Hehee tänään on ollut kyllä sellanen lagipäivä. Ei mitään järkevää tekemistä olla saatu aikaan mun serkun kanssa, mutta kivaa ja rentoo on kuitenkin ollut. Rentoutumista vartenhan ne viikonloputhan kai on?

Kuten otsikosta voikin päätellä esittelen tässä postauksessa muutamat mun tän hetken lemppari jutut.
 photo a11_zps4ebba756.jpg Ostin Helsingistä puistokirpparilta nää shortsit kahdella eurolla ja oon ihan in love. Shortsikelit on kyllä jo takanapäin ja nää on ehkä pikkasen liian isot, mutta ensi kesää odotellessa. Oon mä kyllä muutaman kerran niillä käppäilly täällä sisällä ja fiilistelly vielä kesää! Saatan kyllä vielä vähän tuunailla näitä ja pistää jotain niittejä ja kuluttaa vähän tosta edestä. Saatte sitten nähdä, ihan perfect shortsit.
 photo a10_zpsd2648bca.jpg Pitkään oon halunnu tällasta huulirasvaa, jossa on tollanen ihana pää ja heti kun näin tän the body shopissa niin oli kyllä ihan pakko saada. En oo katunu tän ostoo kertaakaan, mutta sitä oon katunut että en ostanut useampia. Kun tää siis tosiaan on Maltalta. Pitää vielä käydä suomalaisessa body shopissa tsekkaamassa löytyiskö näitä sieltä, meinaan kun tässä jokapäiväisessä käytössä toi alkaa jo vähän loppumaan. Toi on niin ihanan viilentävä, kosteuttava ja koukuttava...  photo a9_zps82caff48.jpg Päivittäisessä käytössä mulla on tällä hetkellä nää molemmat tuotteet. Eli toi lumenen bb-voide on ollu tosi jees. Se peittää hyvin, mut on silti tosi kevyen tuntunen. Puuteria tohon kyllä tarvii päälle, tai se helposti alkaa valumaan. Tosi tyytyväinen oon myös ollut tohon Neutrogena spot stress controliin, se puhdistaa ja raikastaa ihon ja oon saanut myös ihooni parempaan kuntoon ton myötä.
 photo a8_zps9ada7c42.jpg Tanglea en voi ylistää tarpeeksi. Vaikka sitä ei välttämättä uskoisi niin toi on kyllä maailman paras hiusharja! Oon ihan koukussa siihen, tulee niin ihanan pehmeet ja sileet hiukset aina tolla harjattuaan. Toi Calvin Kleinin hajuvesi on myös ollut kovassa käytössä ja oon ihan rakastunut sen tuoksuun. Jotenkin niin raikas ja kesänen.
 photo a7_zps56779bf5.jpg Samaisesta the body shopista maltalta hankittu huulipuna on mun lemppari huulipuna tällä hetkellä. Oon pitkään jo ettinyt tota oranssin sävyä ja kun se löyty vihdoin niin ei riemulla ollut rajaa. Se oli hetken hukassa ja nyt taas löysin sen tuolta laatikosta ja oon innostunut käyttämään sitä.  photo a3_zps265a9c4f.jpg  photo a4_zps612e3da7.jpgRAKASTAN NÄITÄ SYKSYISIÄ MAISEMIA !  photo a2_zps77e6cfb3.jpgBen&Jerrysit oli sittarissa 5€ kappale ja kuten arvata saattaa me serkun kanssa ei voitu vastustaa kiusausta. Tää on vaan maailman parasta jäätelöä!  photo a1_zpsa8e0777f.jpg Tässä näkyy myös mun tän hetkisiä lemppariasioita. Suklaa, mansikkapirtelö ja cosmopolitan.
Löytyykö yhtään samankaltaisuuksia näistä lempparesita ja mitäs tykkäsitte vähän tällasesta erilaisesta postauksesta?

perjantai 13. syyskuuta 2013

perjantai 13.

a1Tän päivän asua: mekko/h&m farkkuliivi/new look huulipuna sävy 105/thebodyshop saladooo 003 Eilisen ihana ylläri äitiltä, salaatti tarjoiltuna huoneeseen. Ihanaa <3a2Vähän omakuvaa vielä. Ihana toi pelto tuolla takana, kun se on vielä tollanen kivan oranssi, eikä tylsän harmaa. a2Railakas perjantai, leffailtaa serkun ja veljien kanssa! :*a4 a1 Illallinen tältä päivältä, mä oon alkanu rakastaan uunilohta. Nams!
Kunnon syöppö olen kyllä, puolet näistäkin kuvista pelkkää ruokaa. No anywasy oon viettäny rauhallista perjantaita kotona serkun ja veljien kaa ja nyt varmaan jatketaan vielä samalla linjalla loppuilta. Toivottavsti kaikilla on ollut kiva perjantai-ilta. Nighty night! Btw eipä oo muuten pahemmin tää perjantai 13 vaikuttanut muhun mitenkään erityisesti, mites teillä?

torstai 12. syyskuuta 2013

eletään niinku huomist ei ois

a5 a7 helsinkiä sekä syksyn kuvailua 308 A9 a3 a1 a2 Mulla on nyt jonkunkin aikaa ollut sellanen ongelma, että kuvausinspis (ja muukin inspis) puuttuu ja siihen ei oo todellakaan auttanut pitkähköt koulupäivät ja hirvee kiire tai väsymys. Oon yrittäny hirveesti miettiä mitä kuvaisin, mutta säälittävin tuloksin. Tänään kuitenkin pihalla kävellessäni avasin silmäni ja kattelin ympärilleni, päivä on ollut ihanan aurinkoinen, kesän merkkejä on vielä jäljellä kaikkialla mutta silti puissa jo punertaa ja kellertää ihanasti. Me valitetaan niin usein, ollaan stressaantuneita ja odotetaan tulevaa, joka "tulee" muka olemaan sitten parempaa. Ehkä meidän kannattais kaikkien välillä katsoa ympärille ja huomata se kauneus, joka meillä tällä hetkellä on. Välillä se tuntuu mahdottomalta, mutta se on sen arvoista. Tällä hetkellä hyvä musiikki soi mun huoneessa, aurinko lämmittää ihanasti valkoisten kukkaverhojen läpi ja mä taidan tällä kertaa olla välittämättä läksyistä ja ihan hyvällä omalla tunnolla mennä kuumaan vaahtokylpyyn ja kattoo vähän telkkaria.