maanantai 29. heinäkuuta 2013

sweater, lace shorts and rings

AA4 AA2 AA6 AA1
Neule/Gina Tricot Shortsit/Gina tricot kengät/suiteblanco sormukset/h&m
Heippahei! Täällä yksi stadiin rakastunut/kotiutunut/ihastunut tyttönen vaan. Petra siis muutti tänne ja siksi voidaankin onneksi vierailla täällä paljon useammin ja helpommin. Tultiinkin tänne sunnuntaina Rihannan konserttiin, joka oli tosi upea ylitti kyllä odotukseni täysin. Alisalla on niitä kuvia sieltä ja saattekin nähdä niitä sittenkun saan niitä häneltä. Tänään mentiin Kiran kanssa vaan shoppaileen ja chillaileen keskustaan ja siellä aika kuluikin tosi nopsaa. Jos haluutte enemmän kuulumisia nähdä niin tsekatkaa Kiran postaus täältä, kun itse teen nyt sitten vaan asupostauksen niin ei ihan samanlaisia postauksia hänen kanssaan tulisi. Elikkä päällä mulla oli mun uusi neule gina tricotista, samaisesta paikasta olevat shortsit sekä kourallinen sormuksia hennesistä. Ihastuin itse tohon neule, legginssishortsi comboon totaalisesti. Joiltakin sain kyllä vähän oudoksuvia katseita, en tiedä sitten liittyikö tuohon pitsireunukseen noissa shortseissa vai muuten ulkomuotooni, mutta en oikeestaan jaksa pahemmin välittää. Niinhän se aina menee, että jotkut tykkää ja jotkut ei. Päällä noi vaatteet tuntui täydellisen mukavilta ja ulkonäöllisesti mua tossa viehättää toi erilaisuus, kun kaikilla ei tuollaisia ole päällä. Mun uusi rakkaudenkohteeni on myös nuo uudet sormuksen, joita oonkin jo jonkin aikaa metsästänyt.
No mitenkäs toi miellyttää teidän silmää, kolahtiko toi teihin vai onko vähän liian outo yhdistelmä?

lauantai 27. heinäkuuta 2013

my new room

a2 a1 a3 a5 a6 a9 Tässä nyt vähän kuvia tästä mun uudesta huoneesta, jota oon tässä pari viime päivää tuunaillut. Tää ei todellakaan ole vielä valmis ja mulla on vielä suunnitelmina pistää uudet tapetit, ostaa tolle yhdelle seinälle iso peili ja sen eteen vaaterekki ja kehitetyistä kuvista tehdä sellanen sydän tohon toiselle seinälle. Vaikka tää ei olekkaan valmis, tykkään tästä tosi paljon, erityisesti ton uuden sängyn takia ja siksi että tää on niin iso verratuna mun vanhaan huoneeseen. Tässä on myös tollanen kiva terassi, jota meinaan sitten paremmalla ajalla myös sisustaa. Kun porukoitten kanssa nämä seuraavat 3-4 vuotta asun täällä kotona, niin haluun edes viihtyä mun huoneessani. Pistän kuvaa sitten kun olen täysin valmis tän kanssa, mutta siinä saattaa sen tapettien laiton takia hieman kestää niin tässä nyt näitä kuvia sitten. Lähden kohta sukujuhliin Hauholle ja sitten sunnuntaina onkin Rihannan keikka jonka jälkeen jään pariksi päiväksi Helsinkiin ja sen jälkeen meille tulee viikoksi vieras Norjasta, kiirettä pitää. No mutta mitäs pidätte tosta mun huoneesta? Ja mun tulevista sisustusideoistani? Tai onko teillä kenties heittää jotain ehdotuksia tähän sisustukseen? Tai ihan vaan miten teidän päivä on alkanut? ♥muistakaahan kommentoida, se piristää aina niin ihanasti !

perjantai 26. heinäkuuta 2013

This summer nothing's gonna hold me back

aa9 aa7 aa4 aa2 aa2 (2) aa1 Holaa! Täällä minä taas. Viime päivät on ollut huippukiireisiä mun salaisen projektin kanssa (okoo vaihdoin vaan huonetta mun veljen kanssa ja sisustin sitä uudelleen, huippusalaista todellakin) No kuitenkin, kiirettä on pitänyt. Nyt alkaa jo vähän näkyä tuloksia, jes. Tänään aamupäivä tosiaan siivottiin täällä ja kävästiin Ikeassakin hankkimassa mulle uusi sänky. Illemmalla mentiin vielä Kiran kanssa Lapinniemeen pyörälenkille ja kuvailemaan. Mulla oli päällä uusi mekko New Lookista, vanha hame monkista, reppu suite blancosta ja huulipuna bodyshopista numerolla 105. Nyt on vielä vähän vaatteita viikattavina ja pikkusiivousta tehtävänä, mutta huomenna näätte sitten! Alla vähän sneak peekiä tulevasta.a1

torstai 25. heinäkuuta 2013

back in basic

a1 a4 a3 Tässä teille mun tän päivän rentoo asua, joka on koottu uutuuksista jotka sain tänään Chicnovalta. Sain siis tuon crop topin ja rannekorun ja taas kerran tykkään noista tosi paljon! Toi toppi on ihanan chilli ja menee hyvin kaiken kanssa. Rannekoru on kans ihanan piristävä ja tuo asuun kuin asuun mukavan värisäväyksen. I LOVE YOU CHICNOVA 

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

my language trip

Ajattelin nyt kirjottaa tällasta postausta tän Maltan matkan tekemisistä ja kohokohdista. Myöhemmin teen sitten vielä postauksen jossa kerron plus ja miinuspuolia ja mielipiteeni tästä matkasta ja myöskin ostokset meinaisin teille esitellä. Jos teitä ei huvita lukea mun koko matkaselostuksiani, tsekatkaa vaikka vaan kuvat ja skipatkaa alas tohon "pähkinänkuoriosioon".
dssdsd PicMonkey Collagegfg tämäkin PicMonkey Collageijjj Tosi vaikeeta alottaa kertomaan kolmen viikon kuulumisia ja supistaa ne yhteen vaivaiseen postaukseen. Mun ajatuksen on vieläkin vähän hajalla ton matkan jälkeen ja en tiiä yhtään mistä alottaisin. No ainakin sää oli kokoajan meidän puolellamme ja saatin nauttia +30 asteen helteistä koko kolme viikkoa, en valita. Meillä oli myös mukavat liiderit ja erityisesti yksi ranskalainen liideri oli aivan huippu !
a980 Olin siis kielimatkalla 2-22.7 Maltalla, Sliemassa. Olin Action Aqua kurssilla joka tarkoitti sitä, että meillä oli vain joka toinen päivä koulua koska joka toinen päivä oli vesiurheilua. Tää kielimatka ei todellakaan ollut minkäänlaista lomailua ja oltiinkin kokoajan menossa paikasta toiseen, siitä johtuen makaan nyt sängyn pohjalla kipeenä kirjottamassa tätä. En halunnutkaan mitään löhölomaa, mutta nyt oon onnellinen että kesälomaa on vielä jäljellä sillä tässä on nyt 3 viikon univelat maksettavana.gddsfdd PicMonkey Collageijjll PicMonkey Collagewassf PicMonkey Collagejjljljl Matkan alussa siellä lentokentällä tuntui, että ei helvetti oon ainut joka on täällä yksin ja en varmasti saa kavereita ja meinas ihan pupu tulla pöksyyn:D Hetken kun siinä kerkesin panikoida niin kuitenkin uskaltauduin puhumaan uusille ihmisille, eikä se tuntunutkaan enään niin hirveältä kun oli ympärillä ihmisiä jotka oli ihan samassa tilanteessa. Heti siellä lentokentälläkin pisti jo silmään se, että kielimatkalle varsinkin suomesta lähtevät ihmiset on suurimmaksi osaksi tyttöjä. No kuitenkin lennettiin Frankfurtin kautta Maltalle ja jo siinä lentomatkan aikana sai hyvin tutustuttua uusiin ihmisiin, vaikkakin ihmiset joihin tutustuin olivat eri kurssilla kuin minä.
PicMonkey Collagejkkjioioa8899 PicMonkey Collageijoj khhk Saapumisen jälkeen meidät jaettiin huoneisiin ja sitten saatiinkin vaan tutustua hotelliin ja illemmalla oli opastettu kaupunkikierros. Ensimmäiset päivät oli aivan täynnä odottelua ja se tuntui välillä jopa vähän naurettavalta, mutta toisaalta sen ymmärtää kun liikutaan ison ryhmän kanssa.
Ensimmäisinä päivinä meillä ei ollut koulua, koska odoteltiin että ruotsalaiset saapuu ja että aloitetaan koulu niiden kanssa yhdessä. Päivät kului EFn beach clubilla uiden ja aurinkoa ottaen, poolilla samoissa merkeissä, shoppaillen ihanissa kaupoissa joista uudeksi lempparikseni muodostui kauppa nimeltä Tally Weijl, mutta eivät Bershka, Stradivarius, Terranova tai New Look kauaksi ykköspaikasta jääneet.
PicMonkey Collagegfghggh PicMonkey Collagekjhjkh PicMonkey Collagekllkl Ensimmäisinä päivinä hengailtiin lähinnä suomalaisporukassa ja tuntui, että ei koskaan tulla puhumaan englantia kenelläkkään. Pian kuitenkin tutustuttiin kolmeen aivan sairaan mukavaan jätkään ja niille puhuttiin sitten englantia, josta sitten sai lisää itsevarmuutta mennä puhumaan muillekkin.
PicMonkey Collageklll PicMonkey Collageloölö Ensimmäisinä päivinä oli myös aika paljon diskoja ja bileitä ja niissä suurimmissa bileissä oli oikeestaan aika hyvä meininki. Kaikki vaan tanssi ihan täysillä ja oli menossa mukana vaikka ne EFn diskot olikin tietysti alkoholittomia. Mullakin oli oletus, että kielimatkalla tulee biletettyä muuallakin kun efn juhlissa ja se sääntö jossa sanotaan että jos jää kiinni alkoholin juomisesta, ostamisesta tai hallussapidosta lähetetään ilman varoistusta omalla kustannuksella kotiin olis vähän niin ja näin. Säännöt oli kuitenkin aika tiukkoja ja voin varottaa, että ainakaan EF:n kautta ei Maltalle kannata lähetä bilettämään. Ihmisiä tosiaan lähti kotiin alkoholin käytön takia. Puhuttiin sellasille ketkä olivat viime vuonna olleet Maltalla EF:n kautta ja juhlineet kokoajan, mutta nyt kun siellä viime vuonna kuoli venäläinen tyttö, säänöt on kiristyneet tosi tiukoiksi. Ei se siis toisaalta mua hirveesti haitannut, koska en sinne lähtenyt bilettämään mutta tää on kyllä hyvä tietää kielimatkaa varatessa.
PicMonkey Collagelölö PicMonkey Collageokh PicMonkey Collagettdf Koulu oli oikeestaan ainakin tossa Action Aqua kurssilla aika turhaa, eikä siellä tosiaan paljoa oppinut. Toisaalta ainahan englannin kuunteleminen ja puhuminen auttaa sen oppimisessa joten eihän ne koulupäivät aivan tarpeettomia olleet. Meillä oli siis jokatoinen päivä sitten vesiurheilua, joista upeimpana kokemuksena mieleen jäi laitesukellus. Se oli sairaan upeeta ja se oli kun olis toiseen maailmaan mennyt. Ehdottomasti jotain sellasta mitä kaikkien pitäisi kokea ! Me myös snorklattiin, saatiin meripelastus/ensiapukurssi englanniksi, lainelautailtiin, purjehtittiin ja muuten vaan uitiin.
PicMonkey Collagelööl Tän kolmen viikon kohokohtia on vaikee eritellä, koska kokonaisuudessan tää oli niin upea kokemus mutta jos Maltalle olet menossa niin ehdottomasti kannatta vierailla Blue Lagoonissa ja mennä veneretkille luoliin. Maltan parhaita puoli olivat ehdottomasti kirkkaan turkoostit vedet ja kallioluolat.
weewfe thistoo Kun oli kotiinlähdon aika en meinannut uskoa että kolme viikkoa on jo kulunut, se vaan vilahti ohi. Oon tosi ylpee siitä, että kaikki sujui hyvin ja että pärjäsin ilman vanhempiani ulkomailla kolme viikkoa. Olisin voinut jäädä paljon pidemmäksikin aikaa! PicMonkey uytgyuy vfdxfxv Tässä vielä mun mietteet pähkinänkuoressa:
Rakastuin ihaniin vaatekauppoihin, ihmisten iloisuuteen, tuntemattomien hymyihin, paahtavaan aurinkoon, kannattelevaan meriveteen, maltalaiseen jäätelöön, laitesukellukseen, mereen ja merenalaiseen maailmaan, kallioilta hyppimiseen, smoothieihin ja uusiin ystäviin.
a764 Vihastuin kuumiin ylitäysiin busseihin, huonoon asiakaspalveluun, EF toimintaan, sääntöihin, epäterveelliseen ruokaan, aikasiin herätyksiin ja väsymykseen.
Opin kärsivällisyyttä, erilaisten ihmisten kunnioitusta, englannin puhumista ja uusiin ihmisiin tutustumista.
a895 Kielimatkasta jäi käteen kasa uusia ystäviä, joita toivottavasti tulen tulevaisuudessakin näkemään, kansainvälisyyttä, hirmuisesti itsevarmuutta, päivettynyt iho, uusia vaatteita, silmistä lähes tippuneet ripsenpidennykset, haikeus joka tuli jättäessä taakse tärkeitä ihmisiä varsinkin ulkomaalaisia joita on niin paljon vaikeampi tulla jatkossa näkemään kun suomalaisia ja kaikista tärkeimpänä ihania muistoja ja kokemuksia.
täääki Vaikka välillä kuinka vitutti niin oli kyllä aivan käsittämättömän upeet kolme viikkoa, niin täynnä elämää ja iloa. Rakastan matkustamista ja toi vaan vahvisti mun aikeita lähteä kiertämään maailmaa.
aaa653