perjantai 31. toukokuuta 2013

ysin kevätjuhla

a5 a3 a4
Mekko/SHEINSIDE kengät/second hand
Tässä olis sitten nyt mun kevätjuhla-asuni. Mekko on blogiyhteistyön kautta sheinsidelta ja totesin sen kyllä alusta alkaen aivan ihanaksi. Tota tuun käyttämään useesti kesällä! Mukavan pehmee ja kevyt se materiaalikin ja muutenkin tollanen kesänen ihanuus.
Meillä oli eilen illalla kevätjuhla ja oli kyllä aivan kamalaa sen lopuks, kun kaikki alko halaileen toisiaan ja itkuhan siinä pääsi kun tajus, että nyt tosiaan kaikki lähtee ihan eri suuntiin elämssä. Vieläpä kun me ollaan oltu yhdeksän vuotta yhdessä tän luokan kanssa! Meidän luokka on kyllä ihan parhautta ja nyt sitä vihdoin osaa arvostaa, parempi se kai myöhään kun ei milloinkaan.
Kohta lähden hakemaan todistuksia ja hyvästelemään luokkalaisia vielä viimesen kerran, sitten olenkin virallisesti kesälomalainen. Jännää!
Tässä vielä linkki kyseiseen mekkoon: http://www.sheinside.com/White-Sleeveless-Bandeau-Floral-High-Low-Dress-p-114267-cat-1727.html 
a1 a2

torstai 30. toukokuuta 2013

casual

a5 a6 a8 a3 a2 Toppi/Kiran shortsit/h&m balleriinat/skopunkten
Mun iltapäivän asu koostui näistä mun uusista (ja niin mukavista) shortseista ja Kiralta lainaamasta topista. Yksistään toi asu olis ollut ehkä aika tylsä, mutta päätin lisätä tuohon lettiin rusetin ja taas kerran piristystä asuuni hain, millä muullakaan kun mun luottohuulipunalla. Huomatkaa myöskin hiustenvärjäys, joka kyllä tuli niin tarpeeseen, ei niitä sekavärisiä vaan voinut enään katsella.

Iskeekös noi printtishortsit teihin niinkun muhun vai jätättekö mielummin kaupan hyllylle roikkumaan?

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

sunset stalker

a1 kiran piknik ja sunset 076 kiran piknik ja sunset 053 Tulin heittään teille pari kuvaa eilisestä tosi nätistä auringonlaskusta, näin aamutuimaan. Ihanaa kun noi omenapuun kukatkin on jo puhjennut. En oo syönyt tai pukenut vielä ja tajusin että mullehan tulee hirvee kiire, mutta toisaalta ihan sama sillä meillä on tänään vaan joku ensiapukoulutus eikä normaalia koulua ollenkaan. No anyways, ihanaa päivää kaikille!

lauantai 25. toukokuuta 2013

perjantai 24. toukokuuta 2013

mekkoilua

5 a3 
a1
             Heippahei! Nyt on ihan huisit fiilikset, joka suunnalta ja joka kulmasta. Kesä on niin lähellä ja Maltan matkakin lähestyy huimaa vauhtia. Mulla on välillä ollut tosi masentavia fiiliksiä ja tekis mieli vaan nukkua kokopäivä ja vähän pitempäänkin. Mutta kyllä sieltä aina noustaan ja aivan ihanaa kun mulla on niin hyvät välit mun vanhempiin ja voin heillekkin puhua lähes kaikesta. Tässä sitten tän päivän asua, jonka puin päälleni koulun jälkeen. Eli siis pistin ton mekon ja yhdistin siihen nahkatakin, joka pitää mut lämpimänä ja sukkiksetkin puin tuota sateista säätä silmällä pitäen. Yhdistin tähän asuun conssit tekemään sitä rennommaksi, mutta lisäsin kuitenkin huulipunaa vähän piristämään.
Mitäs pidätte?

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

ben&jerry's

a1 a2 benjerryyyys 009 a4 Elämä tuntuu taas joltakin kun on saanut syödä vastansa täyteen maailman parasta jäätelöä, ihanaa subia ja katseltua leffaa, näin KESKELLÄ VIIKKOA. Kesän ensimmäiset hyttysenpistotkin jalassa, muistuttamassa mua tulevasta kesästä. Ihanaa iltaa kaikille, muistakaa että olette kaikki upeita. Kaikilla on välillä vaikeeta, mutta pitää muistaa nauttia elämän pienistä iloista.

tiistai 21. toukokuuta 2013

long time no see

Im back! Vihdoinkin on peruskoulun kokeet suoritettuna ja voi alkaa vähän jo suuntautumaan tulevaan kesälomaan ja muutenkin alkaa kunnolla fiilistelemään näitä ihania säitä.
a2 kun kukatkin on jo ihanasti puissa ! a2
paita/secondhand hame/chicnova koru/nimesi.fi
Tässä näkyy myös mun tämän päiväinen asuni! Niin yksinkertanen ja mukava, mutta musta siltikin ihan kesäinen ja söpö.
a6 maisemaa tän päiväiseltä koiralenkiltä... a7 nyt kun on ollut enemmän vapaa-aikaa, oon alottanut taas mun rakkaan harrastuksen eli lukemisen. Suosittelen lukeen noi across the universe- kirjat, ihan sairaan hyviä!a5 a4 (2) mustahan on kehkeytynyt varsinainen luontokuvaaja! hehehe en vaan saa tarpeekseni tosta vihreydestä, kesäisyydesta ja yksinkertaisesti täydellisyydestä a1 a4 a3Tässä näkyy mun viimeaikaisia ostoksia. Kävin viikonloppuna täydentämässä tätä mun "perus"avara varastoani ja tuntu kyllä kukkarossa sen jälkeen aika kevyeltä, sanoisinko näin. En tajua miten nää perus tuotteet voi täällä Suomessa olla näin järkyttävän kalliita! toukokuu kokeet poissa 450 Ostin tällaset ihanan kirkkaat biksut kesälle, ai että sopii hyvin rusketuksen kanssa. Enään puuttuu rusketus. a8 Mun ostoksiin kuului myös vihdoinkin oma tangle teezer, päivettävä vartalovoide ja hyväksi todettu bb-voide.

Tässä tällasta pientä kuulumisten päivittely postausta, nyt jatkan kirjan lukemista ja skippaan suosiolla englannin läksyt, seeeya soon !

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

enjoying sunday

a1 a2 a3 Huomenia kaikille, tälleen vähän myöhässä. Ollaan tässä viimeset pari tuntia luettu kemiaa Kiran kanssa ja nyt pidetään pientä taukoa. Aamulla tehtiin tollanen ihana brunssi ja ai että tykkään siitä, että on aikaa panostaa aamupalaan ja muutenkin syömiseen. Eihän meillä kokeisiin lukijoilla sitä tietenkään ole, mutta mikäs onkaan parempi tapa kuluttaa aikaa jona pitäisi lukea kokeeseen, kun ruuan tekeminen, syöminen ja koneella oleminen. Täällä yksi allekirjoittanut, joka tietää että ei mikään !

lauantai 11. toukokuuta 2013

My outfit today

a1 a2
Neule/Zara koru/bikbok farkut/carlings
Pakko oli tulla teille jakamaan nää muutamat hassut kuvat näin ihanan lämpimän toukokuisen päivän kunniaks. Oon tässä ja jo pari tuntia (lue 4 tuntia) istunut pihalla kone sylissä ja hoidellut erilaisia asioita. Mutta on kyllä ihan erilaista istua koneella tässä auringossa, kun sisällä pimeessä. Kohta täytyy alkaa lukemaan fysiikkaa ja enkkua ja jostakin pitäis repia ne viimeiset voimat jaksaa nyt tsempata koulussa. Attelin nyt kuitenkin tulla teille nää pari kuvaa heittämään mun tän päivän rennosta asusta, napattiin nää Kiran kanssa aamulla salin jälkeen.
JA HEI, JOS JOILLAKIN TEISTÄ OLIS MIELESSÄ JOTAKIN POSTAUKSIA JOITA HALUAISITTE MUN TEKEVÄN NIIN PISTÄKÄÄ KOMENTTIBOKSIIN JA SAATAN NIITÄ TOTEUTELLA KUN TÄÄ KOULURUMBA LOPPUU ! (:

torstai 9. toukokuuta 2013

viime päivien päivittelyä

a1 katteltiin kavereiden kanssa eilinen peli Hämeenpuiston screeniltä... a2 ... en tosin ollut NIIN kiinnostunut pelistä ja täytyihän instaakin välillä päivittää a8 a6 kerettiin myös vähän kuvailemaan ja muutenkin nauttimaan ihanasta säästä ! a5 a4
Takki/New Look toppi/second hand koru/h&m housut/h&m kengät/converse
Tässä sitten vähän tarkempaa kuvaa mun eilisen asusta, mulla ei tunnu löytyvän minkäänlaisia silmää miellyttäviä vaatteita kaapista ja olin jo hermoromahduksen partaalla, kun ei mitään pääälle pantavaa tuntunut löytyvän. PAKKO PÄÄSTÄ SHOPPAILEMAAN! Päädyin sitten kuitenkin tällaseen rentoon, mutta ei kuitenkaan liian rentoon asuun, joka ihanasti pelasti mut vaatekriisiltä.
a9 Illalla sitten pyöräiltiin Kiran kanssa kotiin ja oli kyllä tosi kauniita maisemia! Oon niin odottanut näitä pyöräilykelejä ja sitä että ei ole riippuvainen mistään bussiaikatauluista. Tosin tuolla ulkona näyttää kuitenkin tällä hetkellä taas siltä, että pitää turvautua busseihin :/ a10 Tässä vielä kuvaa mun tän aamusiesta naminami aamupalasta. Suosittelen muuten joskus lisäämään tota raejuustoa ateriaan, jos ette ole jo kokeilleet, täytti meinaan tosi hyvin mahan noiden hedelmien ja pirtelön kanssa. Collagepowejisefoajsa Loppuun vielä muutama hassu kuva, jotka ovat mun instaani tiensä löytäneet! Instagarmissa olen siis nimimerkillä liljauraemilia

Tässäpä teille vähän kuulumisia viime päiviltä ja viikoilta! Ensi viikko tulee olemaan aivan kamala, tiedossa nimittäin neljä isoa koetta ja muutenkin kaikkien töiden loppuunsaattamista. Saatan siis pitää aika matalaa profiilia täällä, mutta kun seuraava viikko on ohi ette tuu pääsemään musta eroon missään sen lupaan!

lauantai 4. toukokuuta 2013

yesterday's outfit

A1 Housut/carlings toppi/monki huvi/zara takki/secondhand laukku/h&m kengät/tuuri
Eipä mulla ihmeempiä kun, että hyvää yötä ja käykääs tsekkaamssa mun tän päivän aikasempi postaus tästä!