maanantai 29. huhtikuuta 2013

nimesi.fi arvonnan voittaja

ON..............
a1111 Tällä kertaa onni suosi Selinaa ja jos siis osallistuit sillä nimellä käyppä äkkiä tsekkaamassa sähköpostisi!

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

floralprint

a1Moikkaaaa tässä nyt kirjotteleen taas ihan liian myöhään, vaikka pitäs olla jo unten mailla. Tää mun unirytmi on vaan niin sekasin tästä viikon "lomasta". Alempana tän päivän kuvailuja joissa näkyykin mun ainoat ostokset Helsingistä eli kukkapaita H&M ja toppi Monkista. q2 a5 a6 a3 a7 Hei monet teistä on joskus kysellyt, että onko Petralla blogia ja hänellähän siis ei ole. Mä oon vaan tullut siihen tulokseen, että hänessä jos kenessä on bloggaja materiaalia! Eikös oiskin kiva jos Petralla (ylemmässä kuvassa oleva tyttö) olisi blogi? :3

//Ohho tulipas sekava postaus, sori! Ainiin ja huomenna julkistan sitten vihdoin nimesi.fi arvonnan voittajan.

JUSTIN BIEBER

lovee2 Voi herranjumala! Kattokaa nyt tota, eihän tota lutusta voi olla rakastamatta. Olin siis yksi näistä onnekkaista, jotka pääsivät Justinia katsomaan kun hän oli Suomessa. Sanomattakin on selvää, että keikka oli upea ja voin vaan sanoa, että taisin viettää elämäni parhaan perjantain.a1love Vakka keikka alkoi vähän myöhässä, ei se menoa haitannut ! Se koko show oli aivan upea, mutta se oli vaan niin epätodellinen kokemus että tuntuu kun en ikinä olisi siellä ollutkaan. Odotettiin sitä niin kauan ja nyt se on ohi, melkein alkaa itettäää kun aattelee sitä ja katsoo näitä kuvia. Varsinkin keikan jälkeisenä iltana ja seuraavana aamuna oli tosi tyhjä olo.loooove5 Justinin lauluääni, tanssitaidot, pianonsoitto, rumpujensoitto ja kokonaisuus jätti muhun lähtemättömän jäljen. En oo koskaan fanittanut ketään aivan "fanaattisesti", mutta en tiedä voiko tuolta keikata lähteä muutakun "fanaattisena" fanina! lovee3 Vietettiin Alisan kanssa monia tunteja Justinin hotellin edessä ja luultavasti me hänet vilaukselta nähtiinkin. Nähtiin myös Alfredo ja vitsi hän oli ihana kun vilkutti ja hymyili niin ihanasti :3 SEKOAN!loveee4 Vaikka jotkut on sanonutkin, että keikka petti odotukset yms. niin musta se oli vaan niin uskomattoman ihana kokemus että kaikki ne negatiiviset asiat peittyy sen ihanuuden alle! Thank you Justin, seuraavaa keikkaa odotellessa ♥

Kuvat on Alisan isosiskon ottamia, meillä ei ollut niin hyvät paikat ja mukana vain huono pokkari ja kännykän kamera joten lainasin hänen kuviaan.

maanantai 22. huhtikuuta 2013

random photos

a1 a2 a5 a3 a7 (2) a4 Aattelin vaan tulla päivitteleen kun kerrankin aikaa on! Eli siis tossa ylempänä kuvia viime viikonlopulta, ei oikeestaan oo mitään sen ihmeellisempää kerrottavaa niistä. Tällä hetkellä meillä on siis asumassa bulgarialainen Mihaela niminen tyttö ja koulua ei tällä viikolla mulla ole ollenkaan. Kierrellään vaan kaupungissa ja tehdään jotain tehtäviä koulun puolesta. Enkun puhuminen ei oo ollut lähsekään niin vaikeeta kun pelkäsin, en siis todellakaan puhu englantia oikein/hyvin, mutta mulle on suuri askel että saan vihdoin suuni auki. Ainonana miinuksen on vaan ollut näiden bulgarialasiten "ujous" eli kun näitä bulgarialaisia on neljä tyttöä täällä suomessa niin lähes poikkeuksetta he puhuvat bulgariaa englannin sijasta ja näyttää välillä et heitä ei kiinnostais pätkääkää olla täällä. Mutta ehkä se on vaan kulttuurieroista ja kielimuurista!
No anyways huomenna uusi päivä ja uudet kujeet, en tiedä saanko tällä viikolla kuvia otettua mutta viimeistään sitten perjantaina Justinin keikalla, cant wait <3 Ihanat alkuviikot teille, nyt tsempataan kesään asti.

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Nimesi.fi

a1 a4 a2 Heippahei! Taidan olla vähän myöhässä tässä asiassa, nimittäin tuntuu, että kaikillä näkyi jo aikoja sitten näitä nimikoruja. Sain kuitenkin tässä vähän aikaa sitten tosi ison inspiksen sinkkuelämästä, missä Carriella on tällainen koru ja ajattelinkin sitten ottaa yhteyttä nimesi.fi sivustoon ja kysyä haluasivatko he tehdä pienen yhteistyön kanssani. Sieltä vastattiin ilosesti ja myöntävästi ja sainkin valita itselleni tällaisen ihanan korun ja teillekkin järkättyä arvonnan. Itse valitsin koruksi hopeisen Carrie-korun 40cm ketjulla, ai että tykkään kovasti!

Nyt sitten siihen teitä mahdollisesti kiinnostavaan asiaan eli arvontaan.
Jos haluat osallistua arvontaan jossa voit voittaa hopeisen Carrie-korun, pistä kommenttiboksiin sähköpostiosoitteesi ja olet mukana! Arvonta päättyy 25.4 torstaina.
Onnea kaikille osallistujille 
Ps. alekoodilla Lilja11 saat -10% alennuksen 30.6.2013 asti

Nyt jatkan Akkarin ja kanasalaatin parissa ja illemmalla luultavasti nokka kohti salia, ihanaa keskiviikkoa kaikille! a6

tiistai 16. huhtikuuta 2013

I'll go so high my feet won't touch the ground

a5 a6 a3 a4 a2
Mekko/Secondhand kaulakoru/h&m sukat/from Kira
Iltoja Ihanaiset! Eilen ja tänään ollaan päästy koulusta erityisen aikasin koska meillä ei ole vielä köksä alkanut ja ai että kun sitä aikaa tuntuu löytyvän vaikka mihin. En muista millonka olisin viimeksi ollut kotona kun digitaalinen kello näyttää jotakin 13 alkavaa. Salillakin olen ollut, saanut läksyjä tehtyä ja jopa rentouduttua hieman, kun seuraava koe on vasta perjantaina. Huomisesta lähtien lukkari alkaa kuitenkin näyttää jo ihan toiselta ja viimeset peruskoulurutistukset alkavat olla lähellä. Mutta ensi viikkoa kuitenkin vielä odotan aivan järkyttävällä innolla, nimittäin meille on tulossa Bulgariasta Mihaela niminen tyttö noin viikoksi asuamaan, ja se koko comenius prjojekti vie meiltä kaikki koulutunnit ensiviikolta aina torstaihin asti. Ja perjantaina vihdoinkin koittaa se kauan odotettu päivä nimittiän Justinin keikka, ei vaan riitä sanat kuvailemaan tätä fiilistä!! Mutta toivottavasti teilläkin on ollut vähän aikaa rentoilla ja nauttia lämpenevistä säistä, kesä pliis tule jo ! Mä aloin jo fiilistelemään tulevaa kesää mekolla jonka hommasin kahdella ja puolella eurolla (eipä toisaan hinta eikä mikään) kirpparilta kun siellä tänään kävin. Ja oon tosi tykästynyt, en ollut varma näyttääkö toi päällä ihan vaan joltain rätiltä, mutta tollasella statement-korulla saa kyllä ihmeitä aikaan!
Mitäs tykkäätte?

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

cute creature

a2 a4 a5 LOVELY SUNDAY TO ALL !

perjantai 12. huhtikuuta 2013

I HOPE YOU FEEL BEAUTIFUL TODAY

Moikka kaikki ihanat kaunokaiset siellä ruudun toisella puolella, jotka tätä nyt luette. Olette parhaita.
Tässäpä vähän kuvsuja enimmäkseen tältä päivältä ja vähän viime viikoltakin.
a7 vähän koristelin mun peiliä, söpö eiks? a5 a3 vähän kuvailua ja asua ( ingooratkaa toi reikä sukkiksissa)a1 viimeviikkoista ruokaa ja äikän kirjan lukemistaa6 pink nails <3a2 viimeviikon asua a8 vaatekaapin siivousta a4
kuvailua vielä !
a9 oma rakas sänkyni :D a10 ruokaa ennen salille lähtöä !

en jaksa enempää selitellä kun viimeviikon univelat tosiaan painaa päälle. Huomiseen!

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Neon yellow

a1 a3 a2
Nahkatakki/New Look neule/Cubus farkut/carlings kengät/tuuri aurinkolasit/gina tricot
Heloooooou! Tänään ja eilen oon siis tehnyt ihan oikeesti kunnolla läksyjä (varmaan eka kerta elämässäni, kun teen viikonloppuna kunnolla läksyjä!!?!) Ja siis nyt oikeesti oon aivan helvetin ahdistunut koulusta ja kaikesta siihen liittyvästä. Meillä on siis tiistaina iso fysiikankoe jonka aiheesta mä en tajua mitään, keskiviikkona saksan valtakunnallinen ja suullinen koe, torstaina historian koe ja sen lisäksi valmisteltavana englannin esitelmä ja äidinkielen kirjailija työ + kaikki muut läksyt. Mä otan lähes kaikista pienistäkin asioista stressiä ja nyt mun stressitasot on kyl jo aika huipussa. Onko kellään muulla tällasia ongelmia?
No anyways aamun läksyrupeaman jälkeen käväsin kuitenkin kaupungissa ja näin kaveria ja käytiin siinä samalla syömässäkin. Ostin myös ton kuvissa näkyvän neuleen, josta tykkään kyl tosi paljon. Meinasin jättää sen sinne hyllyyn, mutta onneksi ostin! Vähän piristystä mun tummaan vaatevarastooni.

tiistai 2. huhtikuuta 2013

mekko kesäiltojen

a1 a3 a2
Mekko/chicnova vyö/h&m aurinkolasit/ginatricot
Hyviä tiistaita kaikille!
 Täällä kirjotelee ihan väsynyt bloggaaja, jolla vielä kaikki läksyt ja muut hommat tekemättä. 
Lähes suoraan koulusta lähdin salille ja juuri sieltä palanneena ja treenistä väsyneenä tässä nyt istuskelen. Tänään tuli paketti chicnovalta (jeeeejeee) ja sieltä paljastui mun tilaama musta (lähesmaxi) rantamekko. Toi ei välttämättä kaupasta mun mukaan olisi heti lähtenyt, vaikka oonkin pitkään tollaista etsinyt, oon vaan niin pelkuri kokeilemaan mitään uutta. Mutta pistin kuitenkin tilauksen tulemaan ja kyllä toi mun mielestä on tosi ihana mekko, varsinkin nyt kun kesä on tulossa. Täytyy kyllä aina jotakin vyötä tossa pitää, muuten menee niin muodottomaksi, mutta muuten oon tosi tyytyväinen. Ton kangas oli myös ihana pehmeetä ja osaan jo kuvitella kuinka ihana toi on pistää johonkin rannalle, kesäisenä iltana. Nyt toi kuitenkin saa jäädä vähän odottelemaan lämpimämpiä ilmoja tonne kaappiin, oli meinaan vielä sen verran kylmä tuolla pihalla.
No mikäs on teidän tuomio? En oo itekkään ihan vielä päättänyt rakastanko vai vihaanko, no ainakin tää on hyvä olemassa !

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Where to find me ?

Oon nyt ajatellut että voisin vähän enemmän panostaa tähän blogiin ja muutenkin olla aktiivisempi netissä. Ajattelin siis listata tähän nyt muutamia paikkoja josta mut löytää:
Collageoih Elikkä instagramista mut löytää nimellä liljauraemilia

Loin nyt tässä samalla uuden weheartitin, koska oon vanhan tunnukset unohtanut. Siellä olen myös nimellä liljauraemilia !

Aattelin myös, että jos haluatte alkaa kyselemään multa formspringissä, jossa olen nimellä lliljaa, niin voisin aktivoitua sielläkin. Oon ollut jotenkin vähän laiska vastailemaan kommentteihin joten jos on jotain sellasia kysymyksiä joihin haluisitte heti vastausta se vois olla parempi paikka kuin kommenttiboksi :) Eli käykääs tästä kyselemässsä!
kollage Mun blogia psytyy seuraamaan myös bloglovinin kautta ja linkkaanpa senkin nyt tähän.
http://www.bloglovin.com/blog/2215790/lilja-aura-emilia Collage1 Mut löytää myös facebookista, vaikka blogilla ei vielä omia sivuja olekkaan. Että kaveriksi saa toki pyytää jos on mielenkiintoa mun kanssa tulla jutustelemaan (:

Laitoin nää linkit myös tonne sivupalkkiin joten sieltäkin voi tsekkailla.
kuvat on jotakin kuvia täältä, ja ne liittyy tällä hetkellä jotenkin mun elämään tai mielialaan <---

Törmäillään netissä, ihanaiset  !