sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Lets enjoy this moment

A2 a12 A5 A7 A6 a14 A4A1 Tää loma on ollut tosi ihana ja tekemisen täyteinen, eikä oo ollut aikaa oikein päivitellä, sorry. Torstaina vietettiin Irjan 16-vuotis synttäreitä josta oo valitettavasti yhtään kuvia (mut onnea vielä kerran Irja!) ja chillailtiin rennosti luokkalaisten kanssa. Perjantaina käytiin katsomassa elokuva The Host ja mun mielipide on todella yhtenevä Kiran mielipiteen kanssa, joten mun mielipiteen tästä elokuvasta voi lukea täältä. Lauantaista lähtien ollaan oltu Petralla ja pidetty hauskaa, vietetty Petran 16vee synttäreitä (Onnea vielä sullekkin ihana Petrasein <3), syöty aivan ihania Amerika teemaisia ruokia ja tehty paljonpaljon muuta kivaa. Nyt istutaan täällä ja kattellaan telkkaria ihanan rennon lagipäivän jälkeen. Mikä voisikaan olla parempaa kuin ystävät ja hyvä ruoka?

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hiustenhoitoa

aaaaaaaaaaaaaaaa2 aaaaaaaaa1
Heippa, vähän erilaista postausta tänään kehiin. Eli sain joku aika sitten Lifehair oy:ltä testattavaksi muutamia hiustuotteita ja jaan nyt hieman kokemuksia niistä

Eli siis Lifehair Oy on suomalainen hygienia- ja puhdistustuotteiden kehittelyyn ja valmistamiseen keskittynyt yritys. Lifehair Oy:n hiusten- ja ihonhoitoon tarkoitetut tuotemerkit ovat kasviperäisiä/synteettisiä ja kotimaisia. Lifehair on ainoa kotimainen kosmetiikka-alan yritys, jolla on oikeus käyttää kansainvälistä Leaping Bunny -merkkiä. Tämä takaa kuluttajille, että Lifehair ei käytä valmistuksessa eläinperäisiä eikä eläimillä testattuja raaka-aineita. 

Sain itselleni testattavaksi oliivi-sarjaan kuuluvan kasvipohjaisen shampoon, hoitoaineen ja hoitosuihkeen.
Olen nyt niitä puoli kuukautta käyttänyt ja hyvin ovat kestäneet, pesen hiukset yleensä joka toinen päivä ja purkeissa on nyt vielä yli puolet aineista jäljellä.
Kerron aina blogissani aidon mielipiteeni asioista joita testaan tai muuten vain käytän ja mietinkin aluksi kauhulla, miten kirjoitan, jos nämä tuotteet tekevät muiden luomu hiustuotteiden kaltaisesti hiukseni karheiksi ja kuiviksi. Nämä tuotteet tulivat kuitenkin kuin tilauksesta testaukseeni, koska mulla on todettu pientä kemiallista yliherkkyyttä ja juurikaan mikään shampoo ei ole kauheen tuntunut hyvältä. Musta on myös aivan huippua, että näitä tuotteita ei takuuvarmasti ole testattu eläimillä ja mä haluan tukea sellaista! 

No aloin käyttää shampoota ja huomasin, että sitä täytyi pistää aika reilusti että se vaahtoaa ja hiuksien täytyi olla hyvin kastellut. Tuo on kyllä tuttua muutenkin luomu shampoista. Tuoksu oli hyvä ja vaikka pestyt hiukset tuntuivat hieman karheilta suurempaa ongelmaa ei ollut. 
Kun pistin hoitoainetta, yllätyksekseni huomasin kuinka hyvin se levittyi ja hoiti mun hiuksia. Hoitoaineen jälkeen mun hiukset oli aivan yhtä pehmeät kun normaaleita kemiallisia tuotteita käyttäessäni. Ja nyt ilman turhia ihoa ärsyttäviä kemikaaleja. 
Hoitosuihketta kuului pistää pyyekuiviin hiuksiin pesun jälkeen ja niin teinkin, se tuoksui mielestäni hyvälle ja siloitti hiuksia ja antoi paremapaa kammattavuutta. Lupauksena oli myös poistaa hiusten sähköisyys, mitä suihke kokonaan lunastanut, mutta toimi kuitenkin paremmin kuin aikaisempi hoitosuihkeeni.

Näitä tuotteita olen nyt käyttänyt tässä jo jonkun aikaa ja tosi tyytyväinen oon ollut! Kun nää loppuvat aion käydä ostamassa näitä itsekkin ja varmaan siirtyä kokonaan näihin shampoisiin, koska oon todennut nämä tosi hyviksi.
Kaikille nää ei varmastikkaan sovi, mutta mulla on kaveritkin välillä salilla teistaillu näitä ja on kyllä ainakin tähän asti kaikilta tullut positiivista palautetta.

Näitä löytää siis lifehairin nettikaupasta hiustehoito osasta ja Sokos tavarataloista.
a3 a2 Lovely friday to all!

tiistai 26. maaliskuuta 2013

casual outfit

a2 a3 a4 a1 Tänään päälle eksyi tollaset rennon mukavat kuteet. Huppari jonka päälle pistin vielä farkkutakin, yhdistettynä mustiin farkkuihin, aurinkolaseihin, consseihin ja vähän piristystä mukaan huulipunalla.
Tosi yksinkertasta ja mukavaa, mutta musta myös tosi kivan näköstä. Nää kuvat tuli aika extempore otettua ja mun täytyykin jo rientää salille ja sitten edessä armoton luku ruotsin kokeeseen ja englannin esitelmän valmiiksi saattaminen.... Voi tätä riemua. Eivaan kyllä se kesä kohta tulee ja varmasti tää opiskelukin palkitaan myöhemmin, positiivinen ajattelu on parasta lääkettä stressiin, I think!

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sunday brunch

a2 a3 a4 (2) a1 a5 pikkuveljen virpomispalkat, ois ehkä itekkin pitäny mennä...

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Rakastan hyviä aamupaloja ja tänään tehtiinkin aivan ihana aamupalabrunssi johon sisälty minttusuklaajäätelöä, mansikkapirtelöä, hedelmäsalaattia, croissanttia ja appelsiinimehua. Namii.
Anyways luettiin äsken vanhoja postauksia Alisan kanssa ja tuli kyllä niin ihana olo siitä, että kyllä se kesä tännekkin tulee.
Nyt lähen pirteenä kaupungille vähän asioista hoitamaan ja illemalla koitan saada tehtyä läksyjä.
ISO HYMY KAIKILLE TEILLE, TÄÄLTÄ RUUDUN TOISELTA PUOLELTA 

lauantai 23. maaliskuuta 2013

kuulumisia ja uudet huulipunat

Tässä puhelimesta ja instasta (liljauraemilia) muutamia kuvia viime viikolta ja vähän vanhempiakinCollage 1. vähän vanhempaa naamakuvaa instasta 2. viime viikonlopun aamupalaa 3. torstain auringonlasku
4. uudet ostokset: kolme huulipunaa ja aurikolasit 5. auringonnousu herätessäni seitsämän aikoihin 6. treenaamaan menossa
7. söpö pinkki taivas 8. luokan kanssa vapriikissa 9. mustavalkoista

Moikka ja ihanan aurinkoista lauantaita! Oon nyt tässä koko aamun istunut koneella ja vastaillut teidän ihanien kommentteihin ja tehnyt tätä postausta. Kiitos kaikille teille, teidän piristävistä kommenteista! Viime viikko meni ihan normaalisti  koulun ja salin parissa joten siitä ei sen enempää. Btw meille on tulossa ensi kuun lopulla Bulgariasta sellasen komenius projektin kautta viikoks 15-vuotias tyttö asumaaan, jännää. Siitäkin sitten varmaan lähempänä enemmän. Alempana esiteltynä mun uudet huulipunat, palaillaan pian.
a4 Elikkä ostin Sokoksen 3+1 päiviltä nää kolme uutta huulipunaa kun hinta oli vaan 2.90€ kappale ja oon muutenkin tykänny näistä huulipunista kovasti. a3 7 a224a118
mikäs oli teidän lemppari?

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Eyes like catwoman

a2a4 a6 a1
 kaulakoru/h&m jakku/h&m peplum/bikbok farkut/carlings
Tässä muutama räpsäsy tän päiväisestä asusta. Ihan tollanen normi helposti koottava kouluasu, kivalla kaulakorulla ja rajauksilla piristettynä. Oon tosi tykästynyt rajauksiin, en vaan omista kunnollista eyelineriä ja se onkin vähän ongelma kun halusin tehdä rajauksia useemmin. Täytyypä alkaa kattelemaan kaupoista. Ulkona on muuten aivan järkyttävän kylmä maliskuuksi ja toi kuvaaminen on välillä yhtä tuskaa, mutta kohta se kevät tulee, right? Tosi ihanaa sekin, että tällä hetkellä koulussa on rennompaa ja kerkeää postailemaan ja käymään salillakin sen mun tavoitteeni verran eli viisi kertaa vikkossa. Samalla takaraivossa kuitenkin kytee pelko tulevista, peruskoulun viiemeisistä kokeista, joihin luku tulee kyllä mulla aikaa viemään. No anyways alan nyt vähän läksyjä tekemään ja sitten salille! Vitsi kuulostan tosi tunnolliselta, älkää huoliko, kun en mä kuitenkaan saa mitään aikaan :----D

maanantai 18. maaliskuuta 2013

KAULAKORUNI JA PARI MUUTA KIVAA

Mä tässä maanantai iltapäivän kuluksi kuvailin teille mun statement korut, joita on kerennyt kertymään jo ihan kiitettävä määrä. Samalla kokosin mun lemppareita käsikoruista, sormuksista ja korvakoruista. Pirteetä maanantain jatkoa kaikille, mä lähden kohta salille vähän rääkkäämään itseäni viikonlopun irtokarkeista, joita jostain syystä tuli joka päviä syötyä, heh. Anyways enjoy !
a8 GINA TRICOT a10 JC a7 H&M a6 GINA TRICOT a5 NEW LOOK a4 H&M a3 BIKBOK a2 JC a1 BIKBOK
 VIELÄ MUITA KORULEMPPAREITA: a13 a11 a12
No mikäs oli teidän lemppari?

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Just random photos from my weekend

a2 Lauantain herkullista aamupalaa <3a1kaunis kuunsirppi a3 aamuisia kännykkälagailuja a4 vähän fiilistelin kesävaatteita bikbokin sovituskopissa... kesä tule jo! a7 love u sun a5 ostokseni bikbokista a11 9 lagailua Petralla a8 paras herkku ikinä: puolukat! a12Äsken meidän talon yllä näkyi sairaan upeita revontulia?!?! (huono kuva vaan)

Nytpä tässä olis ihan kunnolla tällanen postaus vanhaan tyyliin. Kuvia vähän siitä ja tuosta ja kaikesta siltä väliltä. Mä tykkään, mites te? 
ps. chicnovan arvonnan voitto meni Avalle, onnea!