sunnuntai 27. tammikuuta 2013

My room and todays outfit

Elikkäs lupailin toteuttaa huonepostauksen ja tässä sitten olisi.
Itse en huoneestani erityisemmin pidä sen pienen koon vuoksi, mutta sen takia oon sitä koittanut sisustaa kivasti ja saada sen vaikuttamaan mahdollisimman suurelta käyttämällä vaaleita värejä!
a5 a1 a2 a4 a3 a6 a99 a7 Ja alempana kuvailu tuloksia tän aamusista kuvailuista, taas oli ihan sairaan kylmä ja välillä tuntuu, että mihin sitä itsensä blogin takia pistääkään :----D Mun perusajattelu kylmällä yleensäkkin ja varsinkin talvella asukuvia ottettaessa on: PALMUJA PALMUJA AURINKOO PALMUJA PALMUJA. Okei saattaa kuulostaa tosi oudolta, mutta mulla se tehoaa ja hetken jopa tuntuu lämpimämmältä.
a1 a2 a5 a3
a4
Nahkatakki/kaverin vanha Kaulahuivi/zara Farkkutakki/Lontoosta Housut/carlings
Joku oli pyytänyt multa kuvaa mun lompakon sisältä ja vihdoinkin muistin sen kuvata. Joo ei kyllä kauheen ihmeellinen ole, mutta toivottavasti kelpaa!
a9 a10 Koko päivä on mulla ollut vähän laginen ja sekava. Aamulla siivosin huoneen ja kuvasin huonepostauksen, sitten käytiin kuvaamassa asut ja chillailtiin Kiran kanssa meillä. Yritettiin toteuttaa "hienoa" teemakuvausta, mutta tuli pimee liian nopeasti ja kuvaus feilasi. Muutama kuva tossa alhaalla kuitenkin siitä. Illemmalla päätettiin leipoa ja päädyttiin suklaa-mustikka muffinsseihin. Nekin vähän epäonnistu, mutta ei se toisaalta pretty little liarseja kattoessa haitannut. Kunhan vaan oli jotain syötävää t.possu. Nyt oon ihan ähkynä ja seuraavan viikon ja viikonlopun on kyllä oltava herkuton! Huhhuh tulipa sekava postaus. No ehkä tää on vähän sitten korvausta mun viime päivien postailemattomuudesta. Nyt suuntaan nyt saunaan ja sitten nukkumaan, tsemppii tulevaan viikkoon! a7 a6 a8 a11 a12 a13

perjantai 25. tammikuuta 2013

keep calm and smile

a1 a2 Perjantai. Ihanaa. Mun loppuviikko sisälsi aivan liikaa ja liian vaikeita kokeita ja koulujuttuja. Oon tällä viikolla myös kiertänyt niitä erilaisia lukioesittelyjä ja oon kuitenkin vieläkin aika epävarma, siitä mihin haluisin mennä. Pelottavaa. Mutta nyt sentään löytyy jotain hymyilemisen ainetta, nimittäin viikonloppu vihdoin ja viiemein. Kohta lähen salille ja sitten varmaan kaverille yöks, jeeej. Alempana taas näkyy kuinka alotin tän viikonlopun vieton, mikä parempaa kuin hyvä ruoka ja lukeminen. a3 Anyways nyt viikonloppuna aattelin tehdä jonkinlaista huonepostausta, stay tuned!

maanantai 21. tammikuuta 2013

The sun goes down...

a2 a5 a3 a1 LOVELY monday for you !

lauantai 19. tammikuuta 2013

my morning and some random stuff

Mun elämä ei oo kauheen kiinnostavaa. Siihen tulokseen mä olen tullut. Mä toivon, että aikusena mä pääsisin matkustelemaan ja näkeemään maailmaa! Toivottavasti vielä blogia pitäen. Elämä olis niin paljon kiinnostavampaa ja hauskempaa. Viimeiset kolme vuotta tässä yläasteella on ollut aikalailla samaa puurtamista ja samoja ruutineita päivästä päivään. Toisaalta mukavan turvallista, mutta välillä vähän uuvuttavaa. Ootan innolla kesää ja sen tuomia vapauksia, Justinin keikkaa ja erityisesti Maltan kielimatkaa. On myös aika jännä mennä syksyllä uuteen lukioon kun ihmiset on kaikki ihan uusia (vielä kun keksis mihin lukioon). Mutta uusia tuulia odotellessa, saatte kuitenkin tyytyä mun ihan tavallisiin kuulumisiin.
a2 a1 a3 a4 a16 En tosiaan ole aamuihminen. Tai oon mä, sitten kun kello on kääntynyt keskipäivän paremmalle puolelle.
Oon aamusin tosi hitaalla, ja tykkään makoilla sängyssä monia tunteja, tykkään lukea ja syödä sängyssä aamusin ja niin tänä aamuna teinkin, kuten muinakin viikonloppuaamuina. Oli myös aika ihana huomata kuinka päivät todella on pitenemään päin, kun valoa kuitenkin riitti!
a8 a6 a10 a12 a13 a7 Tuossa jotain tuotoksia mun lazy aamusta, johon tällä kertaa kuului kuvaileminenkin. Kun toi kamera tuli taas kotiin, tuntuu kun olis sen ihan uutena saanut ja innostuskin kasvoi ainakin puolella! Ainut mikä masentaa on toi sää, kun siellä olis kaunis sää pakkasta täytyy olla vähintään -20 ja siellä ei tosiaan ole kiva kuvailla (toinen asia joista en aikaisten aamujen lisäksi tykkää on kylmyys) ja sitten jos olis tarpeeksi lämmin, sää on pilvinen ja muuten huono. Nimim. kesää edelleen odotellessa.
Painun nyt tonne peiton alle kun tää mun huone ja koko talo on jostain syystä aivan jäätävän kylmä.  
Sweet dreams!a9

perjantai 18. tammikuuta 2013

breathing in snowflakes

a1 a2 a3 I'm baaaack! Tosiaankin on ollut vähän taukoa blogista, koska kamera oli korjaamolla kennonpuhdistuksessa ja objektiivikin korjauksessa koska se jostain syystä ei millään alkanut toimimaan. Mutta nyt kumpikin rakkauspakkaus on turvallisesti kotona ja hyvä näin. Kauheita vieroitusoireita tulee kun ei voi kuvailla, hehheh... Tää viikko on kulunut koulussa (tylsistyessä), kokeisiin lukiessa ja salilla. Tänäänkin käytiin Kiran kanssa yhellä tunnilla ja täytyy kyllä sanoo, että ei tota liikuntaa voita mikään. Siihenkin mulla on varmaan joku addiktio. Jumppailun vastapainoks vedettiin tossa illalla leffaa kattoessa isot ben&jerrysit, kyllä nyt on täys olo! Kävin tänään myös kyselemässä tet-paikkaa, kun meillä on muutaman viikon päästä tetti ja helpotuksekseni pääsinkin sinne koskarin yläkerrassa olevaan uuteen ravinotolaan. Jännittää et kuinka mä siitäkin selviän, mutta pääasia että paikka on nyt hommattuna. Oon luvannut itselleni, että tänä viikonloppuna teen rästissä olevat kouluhommat, koska tiedossa on taas astetta rankemmat kaksi viikkoa koulussa ja kokeitakin on aika reilusti tiedossa. Mutta haluun mä myös postailulle löytää aikaa! Nyt jatkan blogien lukemista (ja alemmuuskompleksin tuntemista, kun kaikilla muilla on niin ihania postauksia), huoneen siivoomista ja sitten ehkä vähän kirjan lukemista, mun ihanassa silkkitakissa. Mä niin rrrrakastan perjantai iltoja kun on vielä koko viikonloppu edessä! a4 a55555555

lauantai 12. tammikuuta 2013

lauantain asu

a2567890 a12222
Takki/Zara Toppi/New Look farkut/carlings

Heloouuuu! Mun 600D on huollossa tällä hetkellä, mutta kun aurinko tänään pitkästä aikaa paistoi niin pakko oli päästä kuvaamaan. Kuvattiin sitten sillä 1100D mun ja Kiran asut. Eipä mulla taaskaan mitään kummempia ole päällä, mutta ihan tollaset perus mukavat vaatteet kuitenkin. Haluisin niin paljon asua jossain ulkomailla, missä vois pukeutua paljon upeemmin ja "kevyemmin", kun olis lämmin! Täällä taas oli kyllä auringosta huolimatta aivan jäätävä sää, kesä tule pliis jo. 
Tää aamu oli aivan ihana, heräsin hyvien yöunien jälkeen pirteenä ja jäin silti vielä hetkeks sänkyyn vaan makoilemaan. Päätin mennä rentouttavaan vaahtokylpyyn ja sinne jumituinkin hyvän kirjan kanssa lillumaan joksikin aikaa. Sitten lähdin viemään koiria, ihanan raikaaseen ja aurinkoiseen ilmaan. Nyt oon kuitenkin vaan lagannut sisällä ja tarkotus oliskin mennä vielä käymään salilla Kiran kanssa ja sitten Alisalle yöksi. Nautikaa viikonlopusta, mäkin aion!

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

my day via iphone

Collageweee 1. Aamulla mulla oli kello herättämässä normaaliin tapaan kymmentä vaille seitsämän. Otin kännykän esiin ja tsekkasin blogin. Oli tosi ihana huomata, että teitä lukijoita on tullut noin paljon lisää! I love you all :>
2. Mulle on tullut hirveä addiktio youtube videoihin, varsinkin ton Jackin. Jään aina aamusin ja iltasin ihan liian pitkäks aikaa kattoon niitä, toosi koukuttavia, suosittelen!
Collage1234568888 1. Kun vihdoin pääsin ylös sängystä (ei ollut muuten helppoa) menin vessaan pesemään naaman, pistin myös tollasta naaman puhdistus ainetta ja pesin hampaat.
2. My aamupalani !
3. Sitten meikki, yleensä teen 2. ja 3. kuvat toisinpäin, mutta tänään ei huvittanut. Tästä kuvasta tajuaa, et hyi kamala kun pistän kauheesti kaikkee naamaani joka päivä. Pitäsi ehkä vähentää...
4. Sitten tollasta unista meikkinaamassa kuvaa vielä tähän.
Collage33333 1. oikein reippaana kouluun lähdössä, ja niin mielenkiintonen asukin. Sen siitä saa kun jää sänkyyn liian pitkäks aikaa. 2. Ja sitten kävelyä kouluun, ei kauheen mukava ilma, mutta ainakin oli ihan semi lämmin. Collage89u09huj 1. At school...
2. Meidän koulun ruokalaa, tykkään noista isoista ikkunoista! Varsinkin kesällä.
3. Ah aina niin herkullista kouluruokaa.
3. Ajantappoo välkällä.
Collagepohåolk 1. Viimeen tunti oli luistelua, ei ihan (lue: ei tosiaankaan) se mun laji, mutta kyllä se siitä!
2. Koulun jälkeen pakollista rentoutumista (lue: kännykän räpläystä)
3. Meidän takapihan valot, jotka näkyy kivasti suoraan mun huoneeseen !
4. Sitten laittauduin ja lähdin kaupunkiin elokuviin. Tossa asu kuvaa siitä, mä niin rrrrakastan tota takkia. Mut ehkä se oli vielä vähän liian keväinen valinta tohon säähän, kun meinasin jäätyä siellä.
Collageij 1. Lähdössä elokuviin... 2. Katsomaan "selviytymistä" 3. Ostin pelkät popparit kun oon vielä ainakin pysynyt mun herkkulakossa. Toi elokuva oli ainakin mun mielestä tosi koskettava ja hyvin tehty.
Se oli myös hirveen surullinen ja sai kyllä miettimään kuinka pieniä ne omat "murheet" on tollasen tapahtuman rinnalla.
4. Kotiin, koneelle, läksyjä ja postausta tekemään.

Okeeei, tässä nyt olis tällanen kämänen my day postaus. En oikeen tiedä kehtaanko tätä edes julkasta kun tää on kokonaisuudessaan aika tylsä, turha ja ennenkaikkea ruma postaus :D Mutta kun mä tän nyt oon väsänny niin, jospa mä nyt kuitenkin painan tota julkaise nappia, don't hate.
En kyllä tosiaan tee tätä puhelin kuvailua tavaksi.
Ollaan muuten Kiran kanssa mietitty, että ehkäehkäehkä voitaisiin tehdä jonkinlainen yhteinen video.
Tykkäsittekö? Good night sleep tight don't let the bedbugs bite!