tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvillä mielillä vuoteen 2014

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Viimenen päivä tätä vuotta... Mitä ihmettä? Miten tää meni niin äkkiä? Tää vuosi on ollut ehdottomasti mun elämäni parhaita vuosia. Jänniä hetkiä tänä vuonna on ollut Maltalle yksin lähtö, lukion alotus, poikaystävän löytäminen, uusien kavereiden löytäminen ja vaihtarihaastattelut ja vaihtovuoden vahvistuminen. Oon ylpee siitä, että ollaan silti vanhojen ystävien kanssa oltu yhtä läheisiä vaikka lukiota aikaa ei niin paljon jääkään.

Eilinen ilta meni Olan kanssa tällasissa merkeissä. Ei valittamista, paitsi, että hän lähtee jo torstai yönä ja tääkin aika kului ihan liian nopeesti. No seuraavaan tapaamiseen lasketaan jo päiviä....

No mutta nyt mä alan valmistautua tähän päivään ja toivotan teille ihan mahtavaa  UUTTA VUOTTA 2014!

8 kommenttia:

 1. Jag tycker♡ pakko nähä ennen to! :*

  VastaaPoista
 2. Alkoholitonta.. :D aww pikkuset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saanko kysyä anonyymi mitä merkitystä sillä on juoko ihminen alkoholillista vai alkoholitonta juomaa?

   Poista
  2. Huvitti vaan kun lapset juo omassa huoneessa "skumppaa" ja mansikoita. Tosi romanttista :D kai se on hyvä jostain alottaa, vaikka n. 10 neliön huoneesta, alkoholittoman skumpan kanssa.

   Poista
  3. Me ostettiin ne lähinnä vitsillä kun ne oli pistetty silleen houkuttelevasti kaupassa esille :D Mutta joo ymmärrän, että voi vähän naurattaa. Mutta hei kukin tyylillään, right?

   Poista
 3. Ja minua naurattaa se että mielestään hyvin aikuinen? anonyymi tulee aukomaan tällaista. Kypsää sinultakin sanoisinko:) Aina näköjään joku tulee aukomaan, varmasti silloinkin jos kyseessä olisi ollut aito skumppa.

  VastaaPoista