sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Enjoy christmas. It only happens once a year.

Image and video hosting by TinyPic ♥ Lahjojen paketointia ja ihanaa joulutunnelmaa ! Image and video hosting by TinyPic ♥ Joulutorilla kiertelyä ja jouluvalojen ihastelua ! Image and video hosting by TinyPic ♥ kynsien lakkaamista ihanalla glitterillä ! Image and video hosting by TinyPic ♥ eilistä asua ja uusin takkini johon oon ihan rakastunut! Image and video hosting by TinyPic ♥ ja vähän lisää jouluvaloja !

♥ Tässä vähän minikoostetta mun eilisestä päivästä. Vihdoinkin ollaan sitten joululomalla ja vaikka lumi puuttuu ja siivoomista on vielä paljon jäljellä, joululaulut, tänä yönä norjasta saapuva poikaystävä, joulukuusi ja enää kaksi luukkua avaamattomana joulukalenterissa muiStuttaa mua joulun ihanuudesta ja siitä, että se on todella aivan nurkan takana.
Kohta saa sitten rentoutua ihan kunnolla, kun on kaikki järjestelyt hoidettu alta pois, ja sitä mä en jaksa odottaa. Nyt täytyy kuitenkin rientää siivoilemaan, kun pikkuveli on tossa oven takana käynyt mua muutaman (kymmenen) kertaa huutelemassa...

Vielä teille kysymys, jotka kirjoitatte blogia ja lisäätte kuvanne flickrilin kautta tai muuten vain tiedätte näistä asioista!
Eli oonko ainoa jolla toi flickril ei toimi vaikka laittaisin sen jakamis jutun takasin html-koodiin? Latasin sitten nyt jonkun tinypickin kautta, mutta hankaloittaa tätä jakamista jonkun verran ja laatu tuntuu vähän huononevan myös. Jotkut kuvat menivät niin muusiksi, että en viitsinyt edes teille jakaa.
Kaikki neuvot on tarpeen :)

No anyways nautitaan elämästä ja lomasta ja joulusta ja ruuista ja lahjoista ja läheisten ihmisten seurasta nyt ihan kunnolla ja mä lupaan palailla tänne blogin puolelle nyt ahkerammin kun kouluhommatkaan eivä enää ole esteenä.


18 kommenttia:

 1. Mulla sama juttu että kuvat menee Flickrissä ihan oudoks vaikka laitan sen HTML-koodiin.. :/

  VastaaPoista
 2. Mulla alko joskus aikoinaan olemaan samanlaisia ongelmia Flickrin kanssa ja sitte vaihoin Photobucketiin, joka on täysin ilmainen ja ei oo mitään rajotuksia että kuinka paljon saa kuvia sinne lisätä :) Kannattaa kokeilla jos se Flickr ei ala toimimaan!

  http://emsimatu.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeei! Mä mietin vaan, että saako siellä samankokoisia kuvia kun mulla on ennen ollut? Mutta kiitoskia paljon (:

   Poista
  2. saa siellä kuvat ihan saman kokosena ku flickrissäki :)!

   Poista
 3. Mullakin oli Flickrin kanssa ongelmia, mut mun ongelma ratkes näin! Eli kun menee siihen "Grab the HTML/BBCode" ja valitsee vielä siitä tekstikentän alapuolelta sen "HTML" niin pitäis toimia. Mulla oli siis jotenki vaihtunu se valinta siihen "Embed" kohtaan. Toivottavasti tästä oli apua, jos siis kyse on samasta ongelmasta mikä mulla oli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kun mä koitin tota jo eikä se toiminut :((( Mutta mä alan vielä testaileen!

   Poista
 4. Aivan ihana postaus!
  Hyvää Joulua sulle upee♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ! Samoin sinne ruudun sinne puolelle ihan mahtavaa joulua ♥

   Poista
 5. Ihanan tunnelmallisia kuvia:) Mistä toi takki ja laukku on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! (: Takki on New Yorkerista ja laukku New Lookista

   Poista
 6. oletko koskaan juonut, siis alkoholia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mun mielestä tänne netin puolelle sen tarkemmin kuulu, mutta kyllä olen :D

   Poista
 7. Sulla oli ennen kivempia asuja ! Sun tyyli on nykyään muuttunut liian aikuismaiseksi, tommosia villakangastakkeja ja hameita :( Entinen lilja niissä legginsseissään ja huppareissaan oli kivempi! :) Mutta kaunis olet kyllä yhä, se ei minnekkään oo kadonnut ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaaa ! Mä tykkään taas enemmän mun nykyisestä tyylistä, vaikka haluisin siihenkin vähän erilaisuutta ;D
   Mutta kiitti mielipiteestä (:

   Poista
 8. Mulla on kanssa flickrin kanssa ongelmia ja haluisin tietää miten saisin kuvia fiksusti blogiin D:

  VastaaPoista
 9. ihana postaus ja ihanii kuvia <3 pidä hauskaa sun poikaystävän kaa! :)

  VastaaPoista
 10. Flickrissä kun sulla on se kuva siinä ruudussa, niin oikeessa alareunassa on semmonen ...-nappi ja valitset sieltä 'view all sizes' ja painat sieltä sitä kokoo minkä haluut. sit painamalla hiiren oikeet näppäintä valitsee sieltä että 'kopioi kuvan URL-osoite. Sitte kun tekee postausta niin painaa sieltä ylhäältä 'Lisää kuva' > 'URL-osoitteesta' ja siihen liittää sen urlin. Siinä käy ainakin miulla niin että se kuva on pieni, mutta sitten vaan painaa siintä kuvasta "Alkuperäinen koko" nii se menee siihen alkuperäseen kokoon millasena oot sen flickriin ladannut. toivottavasti täst oli apuu tohon ongelmaan :)

  VastaaPoista