torstai 12. syyskuuta 2013

eletään niinku huomist ei ois

a5 a7 helsinkiä sekä syksyn kuvailua 308 A9 a3 a1 a2 Mulla on nyt jonkunkin aikaa ollut sellanen ongelma, että kuvausinspis (ja muukin inspis) puuttuu ja siihen ei oo todellakaan auttanut pitkähköt koulupäivät ja hirvee kiire tai väsymys. Oon yrittäny hirveesti miettiä mitä kuvaisin, mutta säälittävin tuloksin. Tänään kuitenkin pihalla kävellessäni avasin silmäni ja kattelin ympärilleni, päivä on ollut ihanan aurinkoinen, kesän merkkejä on vielä jäljellä kaikkialla mutta silti puissa jo punertaa ja kellertää ihanasti. Me valitetaan niin usein, ollaan stressaantuneita ja odotetaan tulevaa, joka "tulee" muka olemaan sitten parempaa. Ehkä meidän kannattais kaikkien välillä katsoa ympärille ja huomata se kauneus, joka meillä tällä hetkellä on. Välillä se tuntuu mahdottomalta, mutta se on sen arvoista. Tällä hetkellä hyvä musiikki soi mun huoneessa, aurinko lämmittää ihanasti valkoisten kukkaverhojen läpi ja mä taidan tällä kertaa olla välittämättä läksyistä ja ihan hyvällä omalla tunnolla mennä kuumaan vaahtokylpyyn ja kattoo vähän telkkaria.

4 kommenttia:

 1. Muokkaatko sä paljon kuvia? tee sellanen ennen jälkeen muokkaksen kuvat niinku vierekkäi ?:D

  VastaaPoista
 2. tää oli jotenki tosi ihana postaus! ♥ varsinki tuo teksti on jotenki tosi kiva ku se on vähän erilainen ku yleensä (:

  VastaaPoista
 3. ihanan piristävä postaus:)

  VastaaPoista
 4. oot kyl niin ihanan positiivinen ihminen et näit postauksii on ihana lukee ja huomaa itteki elämäs positiiviset asiat nyt eikä keskity negatiivisii ja elää hetkessä ! :)

  VastaaPoista