lauantai 29. kesäkuuta 2013

CLICK YOURSELF TO BLOGLOVIN AND KEEP FOLLOWING YOUR FAVOURITE BLOGS !

a1 Elikkä mä en ole saanut tätä tietoa minään varmana tietona, vaan muiden blogeista olen lukenut, että Google Reader suljettaisiin heinäkuun alussa ja blogeja ei sitten sen kautta pysty enään seuraamaan. Bloglovinin kautta blogeja pystyy kuitenkin seuraamaan lähes samalla tyylillä kuin readerissa ja koko nykyisen lukulistasi voi helposti siirtää blogloviniin (itse sen äsken teinkin ja ei vienyt muutamaa minuuttia kauempaa). Eli siis klikkaa itsesi tänne ja siirrä lukulistasi helposti blogloviniin http://blog.bloglovin.com/2013/03/moving-from-google-reader-to-bloglovin/ niin saat varmuudella seurata lemppariblogejasi, vaikka Google Reader suljettaisiin. Tässä vielä linkki mun blogloviniin http://www.bloglovin.com/blog/2215790/lilja-aura-emilia

21 kommenttia:

 1. Google reader on eri, kun se bloggerin hallintapaneelissa oleva lukulista :) Eli suurinosa pystyy vielä ihan normaalisti lukemaan jos on lukenut sillei bloggerin kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeeii! Pistinki että ei mitään varmaa tietoa ole, mutta aattelin nyt varmuuden vuoksi kuitenkin tän tehdä :------D

   Poista
 2. Oi, munkin pitää tästä ilmoittaa mun blogini lukijoille. :-o Oon kuullut aika monia veikattuja päivämääriä siitä milloin toi Google Reader suljettaisiin, onkohan toi nyt sitten se lopullinen päivä? Toivottavasti ei, mun mielestä typerää mennä hyvää systeemiä poistamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei se sit kai häipynytkään :00

   Poista
 3. google reader on ihan eri asia kuin bloggerin hallintapaneeli ja google-käyttäjäraati (Google Friend Connect - toi sivupalkki siis). eli jos luet blogeja bloggerin kautta niin pystyt yhä edelleen lukeen niitä sieltä kautta..

  VastaaPoista
 4. se ei ole totta bloggerin lukijapalkki pysyy samana :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin määkin oon ymmärtänyt :>

   Poista
  2. mä oon kans ihan sekasin :D mut ei se vissiin sit hävinnyt!

   Poista
 5. http://pienivarpunen.blogspot.fi/2013/05/hidastakaa-vahan-hatikoijat.html

  VastaaPoista
 6. voitko hei vähän selventää tota, et miten saa sen koko nykyisen lukulistan siirrettyy blogloviniin? en tajuu yhtää mitää :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei sitä vissiin täydykkään siirtää XDXD

   Poista
 7. Haluan vain varmistaa, että ethän sekoita Google Readeria ja hallintapaneelia? Kun tästä on liikkunut netissä vaikka mitä, että hallintapaneelikin suljettaisiin, mikä ei ole totta . Eli siis hallintapaneeli pysyy ja blogien lukeminen jatkuu normaalisti, mutta ei niin suosittu Google reader lopetetaan. Näin olen asian ymmärtänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei menin vähän sekasin täytyy myöntää :----DDD

   Poista
 8. Mä oon niin kujalla tän google reader asian kanssa oikeesti! :D

  VastaaPoista
 9. Uskokaa nyt jo herran tähden kaikki bloggaajat, et Googlen lukijapalkki ei oo lähössä Bloggerista minnekkään. Sen sijaan Google reader (=syötteen lukija) lähtee, hönöt.

  Kopioitu viisaan ihmisen fb tilasta.:-) ei se mihinkää poistumassa....

  VastaaPoista
 10. Ihana blogi sulla ja aivan mahtavia kuvia, uus lukija täältä! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. miten kaikki te tamperelaiset ootte nii rikkaita? joka viikko käytätte väh 1000 euroo vaatteisii ja teil on tommonen kunno huvila kesämökkinä ja tietysti iso hieno valkoinen talo, ja ettehän te sitä ite oo päättäny mut musta tuntuu et pidätte sitä itsestään selvyytenä. ja nyt tietenki vastaat jotain et "kyllä mä ymmärrän että afrikan lapsilla ei ole edes puhdasta vettä" tms. mut ei, en nyt tähtää siihen, vaan ihan esimerkiks sun koulukavereihin joiden porukat ei ole kouluttautunut yhtä hyvin ja nää nuoret ei voi sille asialle mitään et ne ei saa aina 1000 euron edestä uusia vaatteita sun muuta, sitte dissaatte niitten vaatteita ja ne ei pääse teidän porukkaan...(en tunne ketään teistä mutta noin se vaan jokapaikassa menee) enkä nyt ees puhu semmosista köyhistä, vaan normaalituloisien lapsista. jos oikeesti haluaa pukeutua noin viimeisimmän muodin mukaan, kuten teidän poppoo, ei siihen 100 euroa kuussa riitä. et ehkä edes tajua miten paljon sun porukat tai kuka nyt ikinä pistääkään suhun rahaa. mut esimerkiks mulla ei ole mitään ongelmia toimeentulon kanssa vaikka ollaankin vaan ihan normaali perhe tulollisesti, mutta en saa kaikkea mitä haluaisin ja mun pitää oikeesti miettiä mun raha-asioita, et mihin sen rahan pistän, ja en tiiä ymmärrätkö siitä tunteesta mitään. vaikutat vaan tosi pinnalliselta kun luen näitä kommentteja ja sun vastauksia niihin. pliis mieti vähän, siinä kaikki mitä toivon.

  VastaaPoista