perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hiustenhoitoa

aaaaaaaaaaaaaaaa2 aaaaaaaaa1
Heippa, vähän erilaista postausta tänään kehiin. Eli sain joku aika sitten Lifehair oy:ltä testattavaksi muutamia hiustuotteita ja jaan nyt hieman kokemuksia niistä

Eli siis Lifehair Oy on suomalainen hygienia- ja puhdistustuotteiden kehittelyyn ja valmistamiseen keskittynyt yritys. Lifehair Oy:n hiusten- ja ihonhoitoon tarkoitetut tuotemerkit ovat kasviperäisiä/synteettisiä ja kotimaisia. Lifehair on ainoa kotimainen kosmetiikka-alan yritys, jolla on oikeus käyttää kansainvälistä Leaping Bunny -merkkiä. Tämä takaa kuluttajille, että Lifehair ei käytä valmistuksessa eläinperäisiä eikä eläimillä testattuja raaka-aineita. 

Sain itselleni testattavaksi oliivi-sarjaan kuuluvan kasvipohjaisen shampoon, hoitoaineen ja hoitosuihkeen.
Olen nyt niitä puoli kuukautta käyttänyt ja hyvin ovat kestäneet, pesen hiukset yleensä joka toinen päivä ja purkeissa on nyt vielä yli puolet aineista jäljellä.
Kerron aina blogissani aidon mielipiteeni asioista joita testaan tai muuten vain käytän ja mietinkin aluksi kauhulla, miten kirjoitan, jos nämä tuotteet tekevät muiden luomu hiustuotteiden kaltaisesti hiukseni karheiksi ja kuiviksi. Nämä tuotteet tulivat kuitenkin kuin tilauksesta testaukseeni, koska mulla on todettu pientä kemiallista yliherkkyyttä ja juurikaan mikään shampoo ei ole kauheen tuntunut hyvältä. Musta on myös aivan huippua, että näitä tuotteita ei takuuvarmasti ole testattu eläimillä ja mä haluan tukea sellaista! 

No aloin käyttää shampoota ja huomasin, että sitä täytyi pistää aika reilusti että se vaahtoaa ja hiuksien täytyi olla hyvin kastellut. Tuo on kyllä tuttua muutenkin luomu shampoista. Tuoksu oli hyvä ja vaikka pestyt hiukset tuntuivat hieman karheilta suurempaa ongelmaa ei ollut. 
Kun pistin hoitoainetta, yllätyksekseni huomasin kuinka hyvin se levittyi ja hoiti mun hiuksia. Hoitoaineen jälkeen mun hiukset oli aivan yhtä pehmeät kun normaaleita kemiallisia tuotteita käyttäessäni. Ja nyt ilman turhia ihoa ärsyttäviä kemikaaleja. 
Hoitosuihketta kuului pistää pyyekuiviin hiuksiin pesun jälkeen ja niin teinkin, se tuoksui mielestäni hyvälle ja siloitti hiuksia ja antoi paremapaa kammattavuutta. Lupauksena oli myös poistaa hiusten sähköisyys, mitä suihke kokonaan lunastanut, mutta toimi kuitenkin paremmin kuin aikaisempi hoitosuihkeeni.

Näitä tuotteita olen nyt käyttänyt tässä jo jonkun aikaa ja tosi tyytyväinen oon ollut! Kun nää loppuvat aion käydä ostamassa näitä itsekkin ja varmaan siirtyä kokonaan näihin shampoisiin, koska oon todennut nämä tosi hyviksi.
Kaikille nää ei varmastikkaan sovi, mutta mulla on kaveritkin välillä salilla teistaillu näitä ja on kyllä ainakin tähän asti kaikilta tullut positiivista palautetta.

Näitä löytää siis lifehairin nettikaupasta hiustehoito osasta ja Sokos tavarataloista.
a3 a2 Lovely friday to all!

23 kommenttia:

 1. mistä noi ihanat aurinkolasit on? :)

  VastaaPoista
 2. tää oli kiva ja hyödyllinen postaus ! :-) tuotahan vois kokeilla:) mut miks laitoit kaks kertaa ton ekan kuvan vai laitoitko vahingossa?:) + oii oot mielettömän kaunis nois kuvissa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho eihän nuo olekkaan ihan samanlaiset kuvat:D

   Poista
  2. Kiitos (: ja suosittelen! Noitten piti olla erilaiset, mut näyttää kyl aika samoilta....:D

   Poista
 3. Oot kyllä noissa kuvissa tosi nätti, ihanaa asua myöten! :-)

  VastaaPoista
 4. Oot niin kaunis:)! Satutko muistaan mistä noi kuvissa näkyät ledvalot on hommattu:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti !(: ne on ostettu prismasta :----D

   Poista
 5. oot taas niin kauniina!:)

  VastaaPoista
 6. oi mistä noi aurinkolasit on?:)<3

  VastaaPoista
 7. ois kiva saada tänne sellanen kuva missä sulla on noi aurinkolasit silmillä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okeeei (: tajusin vaan et ne ei sovi mulle kauheen hyvin....XD

   Poista
 8. toi irja 16v postaus ei näy muutaku bloggerin kautta, poistiks sen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu nyt näkyy, piti ethdä vähän muutoksi :)

   Poista
 9. Mäkin oon käyttänyt noita Oliivi-tuotteita ja oon kans tykännyt, erityisesti noiden tuoksusta ja luonnollisuudesta! Musta hoitosuihke on tosi hyvä ja halpa verrattuna muihin merkkeihin. Hoitoaine ei ehkä oo ollu tarpeeks kosteuttava, mutta hoitosuihke on onneks paikannut sitä aika hyvin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu aika samoja kokemuksii, ja se tuoksu on kyl tosi hyvä ! mulla meni vaan ton hoitioaineen ja hoitosuihkeen kanssa vähän toisinpäin :-----D

   Poista
 10. Oon itsekin Oliivi -sarjaa käyttänyt nyt viime joulusta saakka. Olin ensin vähän hukassa shamppoon kanssa kun en saanut sitä vaahtoamaan tarpeeksi, mutta kunhan vaan älysin että hiusten pitää olla levitettäessä oikeesti tosi märät, niin johan alkoi vaahtoamaan :D Tykkään kanssa tuotteiden tuoksuista! Ei mitkään liian hajustetut mutta jättää silti hiukset ihanan tuoksuisiksi pesun jälkeen. Suihke varsinkin ;)

  VastaaPoista