maanantai 25. helmikuuta 2013

sekalaisuutta maalta

a1a2a3a4a5a7supermäääään!a10menossa avantoon...a11a12a15a13a16Tässä vähän sekalaista kuvapläjäystä viimeisestä kahdesta päivästä. Kukaan ei oikeen musta kuvia ottanut, eikä mun asut mitään suurenmoisia olleet, joten kuvat on aikalailla vaan jotain mun random räpsäsyjä.
Elikkä käytiin mummulassa, tädillä ja serkuilla näiden muutaman päivän aikana ja oli kyllä tosi mukavaa nähdä sukulaisia pitkästä aikaa! Kerettiin käydä tädin mökillä avannossa ja täytyy kyllä sanoo, että alun ennakkoluuloista huolimatta oli aika siistiä. Ehdottomasti mentävä uudestaan, suosittelen. Käytiin myös katsomassa mun serkun uutta vauvaa ja oli aivan järkyttävän suloinen, miten joku voi olla niin pienen pieni ja niin suloinen?!? Vietin myös aikaa veljien kanssa aikaa erityisen paljon ja sekin oli pitkästä aikaa tosi mukavaa. Tänään kun tultiin kotiin, niin suunnilleen heti lähdin tyttöjen kanssa kaupunkiin. Päädyttiin mun vanhaan tet-paikkaan syömään kakkua ja kiertelemään kauppoja vaatteita ihastellen. Kakku oli toooosi hyvää ja makeeta ja vaatteita ja kenkiä oli kiva kerrankin vain katsella ja kokeilla, vaikka rahaa ei oiekin ollutkaan. Eli siis tosi mukavat loman alku päivät on olleet ja nyt istun tässä koneella pakoilen pakkaamista, jälleen kerran. Huomenna siis lähtö perheen kanssa miniristeilylle Tukholmaan, joten sitä odotellen ja pakkaamista jatkaen toivotan teille kaikille oikein ihanaa viikon jatkoa!

Ps. Instagramissa mut löytää nimellä liljauraemilia

8 kommenttia:

 1. mikä fontti sulla on näis postauksis ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on jotenki tosi oudosti kun postauksia tehdessäni käytän oletusfonttia mut kun julkasen niin se muuttuu tällaseks....:D outoaaaaa!

   Poista
 2. ootko sä instagramissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu olen(: liljauraemilia, pistin sen nyt tohon ylöskin kun muutamat onkin sitä kysellyt!:D

   Poista
 3. haha ihana toi missä (veljes??) on ilmassa supermanina :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu veli on XD mut joo se on söpö!

   Poista
 4. Ihana postaus taas :)! Mulla tuli mieleen tosta yhestä toisesta postauksesta, että miten selvisit siit oksennustaudista? Toivottavasti sul on jo parempi olo! :-) Mulla oli se viimeks 2011 ennen joulua, ja on kyl tooosi hyvin muistis se tunne:( Mä toivoisin et mä en pelkäis nii paljoo oksennustautii mitä nykyää, mut onneks oksennustauteja on tosi harvoin verrattuna vaikka flunssaan, ja ne menee nopeemmin ohikin! Anteeks nyt tämmöi stoori :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos!! (: Juu no siis toi oli sellanen yhen yön kauhu, et yhen yön oksensin kokoajan ja sitten se loppu. Mut siis ihan hirveetä! Mä pelkään oksennustautia kuollakseni ja vaikka se olis sellanen lyhyt nii silti tuntuu et kuolisin... Mutta se on kyllä totta! Onneksi:D

   Poista