maanantai 31. joulukuuta 2012

uudenvuoden asu

a1 
 jakku/ New Look kaulakoru/h&m neule/Gina tricot  farkut/carlings kengät/tuuri
 Mun uudenvuoden asu näyttää luultavasti suurinpiirtein tältä. Kun ulkona ollaan pitempään vaikkapa raketteja katsomassa niin sitten tähän päälle kiskasen vielä mun perustakin ja huivin. Ei oikeestaan mitenkään erityinen asu, mutta toi mun vaatekaappi on tosi tyhjillään ja odotan jo innolla Helsingin reissua, josta toivottavasti löydän edes muutaman uuden paidan täyttämään tota vaatekaapin tyhjyyttä!
Anyways hyväää uutta vuotta teille, rakkaille lukijoilleni ! Nautittaan täysillä tän vuoden viimeisestä päivästä ja tehdään ensi vuodesta ikimuistonen♥

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

baking and shopping

Lähettiin pari päivää sitten serkuille. Ekana päivänä mentiin Tuuriin ja siellä kierreltiin, käytiin syömässä ja samalla nähtiin muitakin sukulaisia. Illalla leivottiin toffeeta (joka vähän epäonnistui) ja tosihyviämakeitasuklaisia suklaamuffinsseja. Tänään vaan löhöttiin sisällä kattoen telkkaria ja syöden. Sellasta rentoilua tällä kertaa.
a3 Ostettiin Tuurista tällaset pitkävartiset ja vuorelliset "saappaat" ja hintaa oli 35€ Mun aiemmat kengät oli hirmu kylmät ja noi taas tuntuu tosi lämpimiltä ja nyt ei lumikaan pääse enään sisälle.
a4  Ja ostettiin myös nää kiilat joita oon jo jonkun aikaa himoinnut enkä voinut päästää tilaisuutta käsistä kun hintaa oli vain 20€
a2 Koirille löydettiin Veeran kanssa tällaset suloset takeaway ranskis+hodari luut, mutta ei sitten meidän nirsoille koirille oikein kelvannut... Musta noi oli kuitenkin aika söpöt!
a6 a8Tässä nyt näkyy nää meidän ei-niin-onnistuneet toffeet joissa ei maku eikä ulkonäkö onnistunut ihan kohdalleen joten näihin en ohjetta pistä!

Sen sijaan suklaamuffinssit onnistui hyvin ja tässä niiden ohje
Ainekset:
200 g rasvaa 2½ dl sokeria
3 munaa
4½ dl vehnäjauhoja
½ dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
100-150 g tummaa suklaata
2 dl maitoa
Valmistusaika 30 min  
Määrä 10kpl (meillä tuli jostain syystä varmaan 20 :D)
Ohjeet:
Sekoita rasva ja sokeri vatkaimella. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita vehnäjauhot, kaakao, leivinjauhe ja vaniliinisokeri yhteen ja lisää se rasva-sokeri seokseen. Rouhi suklaa ja lisää se joukkoon. Lisää viimeisenä maito.
Jaa isoihin amerikanmuffini vuokiin ja paista 225`c uunin keskitasolla n.15min.

Me lisättiin lopuksi taikinaan fazerin mariannerouhetta ja osan päälle sulatettiin vielä valkosuklaata.
Ja tadaa tässä lopputulos:
a11 a10 a13

perjantai 28. joulukuuta 2012

kolmas kuvapostaus

Tässä nyt sitten kolmas ja samalla viimeinen kuvapostaus. En arvannu, että saisin viimeisen tehtyä vasta nyt, mutta heh parempi myöhään kun ei milloinkaan, eiks? Jotain oon sieltä karsinu tahallaan tai sitten vahiongossa mutta suurimman osan olen nyt vihdoin ja viimein kuvannut! Jos jotain vielä haluutte mun kuvaavan tai oma ehdotuksenne on jostain syystä jäänyt pois niin voitte pistää kommenttiboksiin! Enjoy♥ kuva joka saa mut hymyileen kuva joka saa hymyileen koruni koruni1 koruni ylempänä kaulakorut ja tässä tollanen laatikko mikä on täynnä mun muita koruja, joita kuitenkin käytän aika harvoin roskapönttö roskakorini IMG_8478 lempiasu tai oikeestaan tollanen ihan semi asu jota tykkään tosi paljon käyttää :---D ilonen ja sellanen hyväfiiliskuva ilonen ja hyväfiiliskuva kesäyööööö! ihonhoito ihonhoitotuotteeni hiustenhoito hiustenhoitotuotteeni bandeannoncethesocialnetworkfacebook2010 leffa jonka odotin olevan hyvä, mutta olikin pettymys mun mielestä toi oli vaan järjettömän tylsä almostkärrynpyörä kärrynpyöräkuva tai no ainakin melkein... aamupala aamupala aaaasilmät silmät aaaalempihedemäanans lempihedelmä ananas ! aaaaaperfect perfect mä niin kaipaan tonne♥ aaaaaaaatärkeä henkilöt tärkeät henkilöt aaa2vuotta vanhakuvakaksi vuotta vanha kuva huomatkaa upea tyyli ja vaateyhdistely, not :Daaavanha skatekuva skate kuva ja vanha sellanen... aaaaaalempiruokapaikka lempiruokapaikka aaaaaaaaakaunen paikka asuinpaikkakunta mielestäni Tampereen kaunein paikka Lapinniemi !

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

jouluaatto

a4 a3 meidän perheen einiintavallinen joulupöytä, meille on tullut tavaksi syödä aina joulusin tortilloja vaikka kyllä meillä niitä perinne ruokiakin on a1 a2 Mun jouluaatto meni ihan lepposissa merkeissä perheen kanssa kotona. Katottiin yhessä telkkaria, syötiin, koristeltiin kuusi (josta tuli tänä vuonna erittäin köyhä valojen ja niiden koristenauhojen puuttuessa, mutta ens vuonna paremmin!), lahjoja avatessa, saunoessa ja loppuillan wiitä pelatessa. Ei mitään kummallisuuuksia siis. Mun kuvailu motivaatio ei ollut kauheen suuri kun se mun 50mm ei vieläkään toimi ja ja jouduin kuvaamaan sillä normiputkella, mut tässä nyt kuitenkin jotain kuvia meiän kivasti kuluneesta jouluaatosta. a6 ja tässä näkyy mun joululahjani, eli porukat lupasi sen iPhonen korjauksen mun joululahjaks ja siksi en heiltä paljon muuta saanut ja sukulaiset tykkää muistaa mun pikkuveljiä, niin tänävuonna lahjasaldo jäi vähän viime vuosia pienemmäksi. Toisaalta en mä mitään toivonukkaan joten ihan hyvä näin ! Joulussa ei kuitenkaan pääasia ole lahjat vaan mukava yhdessäolo (ja tietty syöminen) :)

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Have yourself a merry little christmas

a2 aatonaaton ihana aamupala gossipin kera, jamii ! a4 a45 a1 a3 a1 Ihanaaa, mulla on nyt niin joulufiilikset ja oon varmaan onnellisempi ja rentoutuneempi kun pitkiin aikoihin. Jouluvaloja, joulusiivoilua, perheen kanssa ihanaa ajanviettoa ilman yhtään riitelyä, joululauluja, jouluruokien ostelua, syöpöttelyä ja maailman ihanimpia joululeffoja telkkarista. Lööv it, ehkä tää joulun aika on vuoden parasta aikaa tai ainakin tasoissa kesän kanssa. Mä rakastan tätä tunnetta! Toivottavasti teilläkin on ollut mukava aatonaatto
a2 Hyvät joulut toivottaa myös mun ihanat koirakaverit, huomatkaa toi silmänvinkkaus meiän diivalta!

lauantai 22. joulukuuta 2012

Hyvää joulua iPhone

mirabling 003 mirabling 004 mirabling 006 mirabling 008 Heippahei! Mun oli pakko vielä tulla hehkuttamaan mun uusia kuoria jotka sain eilen postissa.
Sain nää siis yhteistyön kautta Mirabling.fi ja nää vaikuttaa tosi hyviltä ja ainakin on kauniin näkösiä, toivottavasti vielä kestäviäkin. Haluisin vaatteisiin glitteria ja paljetteja mut nää saa korvata sitä tarvetta hetken aikaa! Sitten kun puhelin tulee huollosta sitäkin odottaa täällä ihan omat joululahjat.

joulujuhla ja sen asu

a9 a1 a5 Collage21aa a8 a4Mekko/h&m koru/h&m sukkikset/h&m ja korkkarit tädin vanhat
Tällasen asun sain sitten kyhättyä koulun joulujuhliin, ite oon tyytyväinen ja väritkin sopii mun mielestä hyvin toisiinsa. Eikä tää asu tosiaan kalliskaan ollut! Kyllä se hennesi on vaan niin mukava.

Tänään oli siis juhlat ja ei siellä mitään ihmeellisempii tapahtunu, toivotettiin toisillemme hyvät joulut ja meillä oli sellanen pieni esitys. Laulettiin vähän yhteislauluja ja sitten päästiinkin jo lomalle, rentoo. Tosi hassua, että tää oli nyt sitten viimenen joulujuhla tossa koulussa. Ehkä jopa vähän haikeeta mut samalla tosi jännää. Muuten mun 50mm objektiivi jotenkin lopetti vaan yhtäkkii lähelle tarkennuksen, outoa. Onks teillä käyny ikinä tollain? apua otan vastaan mielelläni t.kaiken tekniikan tuhoajatunari:D
ja loppuun vielä vähän duckfacee ja jouluntoivotukset maailman parhaille lukijoille! a3