tiistai 30. lokakuuta 2012

tisdag kväll

a1 a2 a3 a4 Jakku/new look toppi/h&m farkut/carlings kengät/skopunkten huivi/gina tricot
Aattelin pikkasen tapojeni vastaisesti tehä nyt tällasen pelkän asupostauksen, voin heittää näitä aina väliin kun ei oo muuta postattavaa. Napsastiin Kiran kanssa koulun jälkeen tuolla hyytävän kylmässä syysilmassa nää parit kuvat ja tässä tuloksia (niin hehkeenä aina koulun jälkeen). Nyt jatkan koulujuttujen parissa ja ehkä vähän facebookinkin.... Pirteetä viikkoa kaikille, ei anneta syksyn masentaa!

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Rento viikonloppu ja hassu kesävideo

Lähes takana oleva viikonloppu kului mukavasti serkuilla. Mitään ihmeellysyyksiä ei tehty, mutta joskus on hyvä ottaa vaan ihan rennosti. Me leivottiin korvapuusteja ja pullia, syötiin niitä hirveesti ja syötiin muutenkin paljon, katteltiin telkkaria, leffoja, naurettiin tyhmille jutuille ja vaihdettiin muuten vaan kuulumisia. Nyt alkaa kuitenkin iskeä se tavallinen sunnuntai-illan paniikki tulevasta viikosta, sillä huomenna on enkunkoe ja muutenkin paljon kokeita läpi koko viikon.
a3 a2 a1 a4 a5 a8
Ja Veeran koneen kätköistä löyty yks hauska kesävideo kun mä ja Petra oltiin Veeralla käymässä. Näin kesän muistoks haluun tän jakaa tännekkin. Hehee, meidän kuvaus- ja editointitaidot oli/on aika surkeet joten video heiluu aivan liikaa ja tää oon muutenkin tositositosi amatöörimäinen . Mutta yrittäkää olla siitä välittämättä! Yyyy tuli niin kauhee ikävä kesää kun kattoo tonne pihalle pimeyteen tän videon jälkeen.

Ja niin täytyy vielä tähän loppuun mainita, että tosi jännää kun tänään yöllä julkaistaan vihdoinkin lopullinen Indiedays Inspiration sivusto!

perjantai 26. lokakuuta 2012

Light up my world

ensilumi 145 a1 Heipä hei ! Ihanaa taas perjantai koitti. Ja kylmä sellanen, ulkona on joku -5, lumikin on jo maassa ja mä oon ihan jäässä siellä. Mutta anyways tänään oltiin tyttöjen kanssa kaupungissa ostelemassa
kaikkia tarpeellisuuksia ja mulle tarttukin mukaan niinkin tärkeät asiat kuin kännykkäpussi ja meikkisieniä. Ostettiin myös karkkia ja suunnattiin Petralle katsomaan X-factoria! On ne laulajat kyllä pikkasen eri luokkaa, kun Suomessa.
Alta löytyy vielä pikkasen viime viikoilta olevaa materiaalia puhelimesta. Ja älkää peltätkö, en aio alkaa useesti bloggaaman puhelimella. Näin sattumanvaraisesti vain joskus. Huomenna lähden sitten koko loppuviikonlopuksi maalle, kun en syyslomalla päässytkään menemään. Toivottavasti siellä pääsen edes vähän eroon tästä kauheesta koulustressistä, mutta tuskin koska ensiviikollakin on tiedossa kolme koetta, johon pitää viikonloppuna lukea. Nyt kuitenkin painun nukkumaan, koska bussi kohti Virtoja lähtee aikasin. Have a great weekend ! Collage1234 Collage12345 Ja vielä tähän loppuun käykäääpä kaikki tsekkaamssa Pinjan upee blogi täältä ! collagepl

torstai 25. lokakuuta 2012

so much in my to do list and still I am here !

aa9 aa2 aa6 aa3 aa11 aa7 (2) aa5 aa1 aa4 paljon kuvailija musta seinä 019 aa10 paljon kuvailija musta seinä 059 Heippa ihanaiset ! Postaus hiljaisuus ei suinkaan johdu siitä, että olisin laiska tai kuvailu intoa ei löytyisi, vaan siitä, että koulu tällä hetkellä vie aivan liikaa aikaa. Mulla olis vaikka ja mitä kerrottavaa mutta jätän nyt tällä kertaa tekstin vähäiselle ja painun takaisin lukemaan huomiseen matikan kokeeseen johon mun nytkin pitäis olla lukemassa.... Wish me luck ! Kuvat puhukoot puolestaan.
ps. sorit kun noi pitkät kuvat on vähän venyneitä, en nyt kerkee alkaa säätämään kun kokeisiin luku odottaa

maanantai 22. lokakuuta 2012

Something to think about !

Katoin äsken aivan järkyttävän videon koulukiusaamisesta ja mun on pakko nyt jakaa tää video ja avautua vähän.
 En voi ymmärtää miten ihmiset voi olla noin julmia!!!!
Omalle kohdalle ei onneksi kiusaaminen ole osunut, mutta tää video jotenkin herätti mut! Sitä suuremalla syyllä haluun puuttua tällaseen, vaikka mä en voikkaan just nyt muuta tehdä kun jakaa tän videon ja toivoo että tää herättäis muitakin. Kaikenlainen kiusaaminen on hirveetä ja se pitäis loppua, koska kiusaajathan ne siinä epävarmoja on eikä sen uhrin todellakaan pitäis kärsiä kiusaajan ongelmista. Kaikista kamalinta on kuitenkin varmasti juuri tollanen fyysinen väkivalta koska se ihan konkreettisesti sattuu ja toi video oli aivan kauhee esimerkki just siitä. Melkein aloin itkee hänen puolesta ja teki vaan mieli mennä siihen väliin puollustamaan ! Toivottavasti jonain päivänä ihmiset havahtuu kunnolla kiusaamiseen ja se saadaan loppumaan ja kiusaajille saadaan heidän kaipaamansa apua. Siihen asti ei voi kun vaan toivoo, että tää hirveys saadaan joskus pysäytettyä. Ja mä aijon puollustaa kiusattuja, jotta kukaan ei joutuis kokemaan tollasta hirveyttä! Toivottavasti tekin.

ps. sori ton videon pieni koko, mut tota tuskin ees tarvii isompana nähdä.

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Sunday night

a1 a3 image Tehtiin perheen kanssa ruokaa yhessä, pitsaa ja suklaakakkua, naminami! Suklaata on vielä omasta takaa, todella terveellistä. Kai tää nyt taas tästä kun koulut alkaa. Niin koulut alkaa, en jaksais aatella sitä. Nyt mun pitäis tehä läksyjä ja lukee kokeisiin, voisko vähempää kiinnostaa. Kuvapostauksen teko saattaa muuten vähän venyä koska en saanu sitä tehtyä nyt lomalla, mutta kyllä se on tulossa! Nyt yritän vaan panostaa kouluun ja blogi jää taas vähän vähemmälle, mutta haluutteko että teen sellasia kännykkä postauksia muiden kuvien puutteessa vai jätänkö mielummin tekemättä? Pitäkää hyvä viikko rakkaat ja nauttikaa tästä illasta !

lauantai 20. lokakuuta 2012

perjantai 19. lokakuuta 2012

Shine bright like a diamond

a2 a1 Talvitakki täältä
a3 Kengät skopunkten 45€ a5 Kengät skopunkten 40€ 20€ a7 aaa2 Uudet hiukset, kivaa vaihteluu niihin perus ruskeisiin ! Ekat kuvat on ilman värjäystäa8 Vihdoin tää uus puhelin ♥ Tein muuten instagramin ja vaikka en oo sinne vielä mitään lisäilly niin jos kiinnostaa seurailla niin mut löytää nimellä liljauraemilia ! a9 a12 a10 Viime päivinä on tullu tehtyä aika paljon ostoksia ja tossa ylempänä nyt niitä esiteltynä. Tää päivä on kulunu mun ihanien ystävien kanssa, ollaan kierretty kaupungissa, lagattu kotona ja illalla leivottiin vielä herkullisia suklaamuffineita ! Nyt Petra ja Alisa on meillä yötä ja vietetään laatuaikaa tv:n parissa.
Hyvää yötä kaikille 

torstai 18. lokakuuta 2012

love holiday

aa Näin meillä Ideaparkinreissu:-----D Oli kivaa ja jotain sain jopa osteuksikin. Vaikkakin tärkeimmät ostokset, talvitakki ja kengät jäikin tällä kertaa ostamatta. Aattelin nyt ihan kokeilun vuoksi värjätä mun hiukset tollasella punertavan sävyllä, en tiiä mitä siitäkin sitten tulee. Vahingossa olinki ostanu kevytvärin ja toisaalta se on ihan hyvä, niin toi sitten kuluu pois jos näytän ihan kauheelta! Voisin kohta alkaa värjäillä hiuksia, ja kuvailen varmaan vähän niitä kuvapostauksen kuviakin jos jaksan. Pitäkää hauskaa viikonloppuna, tää tyttö lähtee maalle. a1 toi väri ei oo oikeesti ihan noin punanen mitä tässä kuvassa näyttää! a3 koruja JC:stä kummatkin alle 3€ a4 neule h&m/14.90€ ja tumput h&m/9.90€