sunnuntai 2. joulukuuta 2012

winter wonderland

a4 a3 a2 a1 a5
Tähän viikonloppuun on mahtunut monenlaista puuhaa ja kummatkin yöt on vietetty jossain muualla kun kotona. Perjantaina vietettiin isommalla porukalla kavereitten kanssa synttäreitä ja oli kyl ihan huippua! Lauantaina meillä oli muutama tunti koulua jonkin turhan juhlan takia ja illemmalla suunnattin Alisan isälle Petran ja Kiran kanssa. Iltaan mahtui naurua, saunomista, juttelua, paljonpaljon sinkkuelämää, karkkia ja renotutumista. Aamulla herättiin ihanaan auringonpaisteeseen ja musta tuntu että en olis pitkään aikaan nähnyt aurinkoa ja kun se vihdoin näyttäyty olin ihan taivaissa.
Vaikka haluisinkin kovasti muuttaa ulkomaille enkä pidä kylmyydestä ja lumesta niin näinä kauniina lumisina ja aurinkoisina päivinä voin olla onnellinen, että asun täällä suomessa.
Vietettiin aamua katsellen lisää sinkkuelämää ja illalla kävästiin ideaparkissa syömässä. Oli tosi mukava viikonloppu ei kyl voi muuta sanoo. Ainut miinus on se, että muhunkin on nyt tarttunut joku flunssapöpö ja tää ei ole yhtään mukavaa... No anyways tsekatkaa alla oleva kuvapostaus jos kiinnostaa ja yritän palailla postauksien kanssa ensi viikollakin koska koulussa on onneksi tiedossa astetta rennompi viikko.

17 kommenttia:

 1. miksi et vastaa mihkää kommentteihi esim tuol videopostaukses:-(

  VastaaPoista
 2. koska mulla on aika paljon läksyjä ja muuta tehtävää näin sunnuntai iltana :---D
  voin kyl koittaa nyt ainakin osaan vastata mut en lupaa kaikkiin !

  VastaaPoista
 3. juotko alkoholii? respect jos et!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En juo, en siis mikään absolutisti oo mut ei oikeen kuulu mun tapoihin!:------D

   Poista
 4. Favourite things blogin kirjoittaja sun kaveri ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hän on yks mun parhaista ystävistä(((:

   Poista
 5. koita parannella ittees! :)

  ps kipeenä ei vissiin vois paremmin aikaa viettää, kun sohvalla makaamassa vilttiin kääriytyneenä, sinkkuelämää katselemassa ja kuuma kaakaokuppi kätösessä!

  VastaaPoista
 6. MIKÄ FONTTI SULLA ON KU KIRJOTAT? mikä kirjaisin koko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oletuskirjain tietääkseni :---D ja normaali :)

   Poista
 7. mikkä kuvakoko?;) millä muokkat ja edellisessä postauksessa oli paljon kenkiä? miten sulla/sun prheelläs on rahaa.::D:D: ja ootsie lellity? ku oot kuitenki vanhempi, paljo sun kuukausi raha on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se tarkota et jos on paljon kenkii et on lellitty tai perheellä olis kauheesti rahaa :_D hei haloo. jotkut ihmiset käy töissä, säästää, ja noi kengätkin on voinu kerääntyä muutamaltakin vuodelta!

   Poista
  2. kuvankoko on 800/534 ja mä ostin teneriffalta tosi monii kenkiä kun ne oli vaan 6€ kappale ! Ja osa noista on tosiaan vaan kerääntyny vuosien mittaan. Ja itseasiassa meiän perheellä ei oo hirveesti raha ja en oo lellitty. Kuukausi rahani on 50€

   No niimpä ! :DDD

   Poista
 8. halooo silti eli säkin oot joku lellitty vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDD mä en oo lellitty enkä usko että hänkään on, mutta mitäs pahaa siinä jos oliskin lellitty? kylmä ainakin halusin et mun porukat ostais mulle paljon kaikkee, etkö sä vai haluais? Tietysti rajansa kaikella mutta olis se kiva jos olis tosi rikkaat vanhemmat, toisin kun mulla.

   Poista
 9. voisit sä vastaa noihi kommentteihi :>

  VastaaPoista