lauantai 22. joulukuuta 2012

Hyvää joulua iPhone

mirabling 003 mirabling 004 mirabling 006 mirabling 008 Heippahei! Mun oli pakko vielä tulla hehkuttamaan mun uusia kuoria jotka sain eilen postissa.
Sain nää siis yhteistyön kautta Mirabling.fi ja nää vaikuttaa tosi hyviltä ja ainakin on kauniin näkösiä, toivottavasti vielä kestäviäkin. Haluisin vaatteisiin glitteria ja paljetteja mut nää saa korvata sitä tarvetta hetken aikaa! Sitten kun puhelin tulee huollosta sitäkin odottaa täällä ihan omat joululahjat.

9 kommenttia:

 1. otiksä noihin yhteyttä vaan sillai että haluisko ne yhteistyöhön sun blogin kans ? ja sitko ne vaan vastas et joo valihe 2 kuorta ja pidä arvonta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otin itse yhteyttä ja läheteltiin sitten vähän aikaa sellasii viestejä missä selviteltiin asioita ja lähetin niille kuvan mun tilastoista koska sekin vaadittiin ja sitten ne tosiaankin kerto niitten käytännön, että saa valita kaks kuorta ja pitää arvonnan :-----D

   Poista
 2. hei haluutko kertoo että oliko niillä joku "vaatimus", tyyliin paljon piti olla lukijoita tai sivun näyttöjä että he suostuvat yhteistyöhön? koska oon itse miettinyt että ottaisin yhteyttä mirablingiin mutta en kehtaa jos saankin kieltävän vastauksen. mutta toisaalta blogit joilla on vähemmän lukijoita kuin minulla on tehny myös yhteistyötä mirablingin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niilä jonkunlaiset, et ne halus nähdä mun sivunkatselut joita on noin 500-1000 päivässä ja lukijotakin on ton nyt verran kun on. Eli ne ei sanonut mitään määriä et minkä lukija määräisiä blogeja he ottaa, mutta se on luultavasti enemmän kiinni sivunkatselu määrästä josta minun ainakin täytyi heille kuva lähettää! Jos sun sivunkatselut päivässä on jotain lähempänä 1000 luokkaa sulla on tosi hyvät mahikset, mutta kyllä varmaan vähempikin riittää! Kannattaa ottaa rohkeesti yhteyttä, silläkin uhalla et he ei suostuis koska et sä siinä mitään häviä :)

   Poista
  2. kiitti! joo, mun sivukatselut on just 500-1000, välillä ylikin eli taidampa ottaa yhteyttä tuonne :)

   Poista