sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Indiedays Inspiration

Elikkä vihdoin pääsen jakamaan tän ihanan asian teidän kanssa, eli mut on kutsuttu yhdessä 300 muun bloggaajan kanssa mukaan Indiedays Inspiration-yhteisöön !
nimetön123
Yksi sivusto, 300 blogia, tuhat ideaa. Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuun aikana. Uuden Indiedays Inspiration -palvelusta lukija löytää samalta sivulta 300 laadukasta yhteisöön kutsuttua blogia.
Indiedaysin sisältö laajenee nyt ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja.
Indiedays on kesän aikana tutustunut tuhansiin blogeihin ja valinnut yhteisöön mukaan ne, joiden bloggaajat jakavat lukijansa kanssa inspiroivat juttunsa ja laadukkaat valokuvat. Avautuvalta sivustolta löytyy jatkuvasti uutta luettavaa ja ideoita pukeutumiseen, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja oman elämän piristämiseen vaikkapa uudella meikillä tai kampauksella.
nimetön22
Indiedays sivuston kehitys on nyt loppusuoralla ja Inspiration beta-versio on avattu tutustuttavaksi blogien innokkaimmille ystäville, jo ennen lanseerausta. Tämä versio on kuitenkin vasta beta-versio ja lopullista sivustoa yhä kehitetään. Jos siis haluat olla ensimmäisten joukossa tutustumassa uuteen Inspiration blogimaailmaan ilmottaudu mukaan täällä
nimetönIndiedays Inspiration on osoittautunut ainakin mulle tosi mahtavaksi palveluksi.
Upeita blogeja löytyy helposti samasta osoitteesta ja järjestelmän käyttö on helppoa kun sen vain oppii.
Uusia lemppariblogeja on jo löytynyt ja oon ihan koukussa tohon palveluun, suosittelen kokeilemaan !7 kommenttia:

  1. oon nii ylpee sust ♥ paljon, paljon onnea!

    VastaaPoista
  2. hei onneee sulle (: !!

    VastaaPoista
  3. mulla meni vähän ohi se, ettå tuleeko siis nyt sun blogista blogspot.comin sijasta indiedays.com? :) mutta onnea !

    VastaaPoista