torstai 6. syyskuuta 2012

erämiees !

l1 l2 testailin vähän varusteita :----D l4 pakkaukset kesken.... l3 en tiiä yliarvioinko teidän neuvot ottaa mukaan paljon suklaata, mut päätin sit ottaa viis levyä !

Rinkka pakattuna.  Silmät seisoo päässä, väsynyt kun olen. Engalnnin sanat opettelemattomina.
Ja oli pakko päästä postaan! Tänään mulla tosiaan oli tarkotus siivota, tehä läksyt, pakata, ostaa ruuat, käydä salilla ja nähä kaveria. Tehdyks sain vaan suunnilleen puolet noista eli ton pakkauksen, ruuan oston ja läksyjen teon. Ylihuomenna tosiaan lähetään sinne Lappiin, ja rehellisesti sanottuna täytyy myöntää että nyt pelottaa. En tosiaan tiiä miten jaksan kantaa mun rinkkaa ja miten saan vielä huomenna koulun ruuat mahtumaan mun nyt jo ylitäyteen rinkkaani. Mutta jos en kerkee huomenna postaan niin nähdään viikon päästä, wish me luck !

Loppun vielä parin päivän takanen salaatti resepti, ite oisin ehkä vaihtanu ton nauhapastan sellaseen kierrepastaan, mutta koska Kira ei siitä tykänny niin tehtiin se tollein ja kyllä se yllättävän hyvää oli. Tosi täyttävää verrattuna salaattiin ilman pastaa, suosittelen !

Keitä pasta
a1 Paista kanat
a2 Leikkaa salaatti
a4 Sekoita ja nauti ! saqlladi 414

43 kommenttia:

 1. tost tuli paljon parempaa ku siitä kierrepastasta!!!:D

  VastaaPoista
 2. toi salaatti näyttää ihanalta!<3 muuten meiän täytyy saada se takapenkki ja päästä samaan ryhmään ihan ehottomasti!<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep ! ja onneks päästään samaan ryhmään :----D meillä on paras teltta XDXD

   Poista
 3. :DDD lol ootte ottanu ja tehny ihan samallaista salaattii ku erican blogissa ja vielä pitäny samanlailla tänne blogii se laittaa... HAHA ;DDD eivide

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep mäki katoin samaa :--DD

   Poista
  2. LOL todellakin ! Auroran blogista mä TÄN löysinkin ja sain inspiksen! :---D
   Ja mua ei haittaa pätkääkään jos joku päättää tätä salaattia tehdä ja laittaa vaikka blogiin tai vaikka facebookkiin sen teosta ohjeen, miks ei jakaa hyvää ruokaohjetta?
   Joo varmasti se on aika hirveän noloa tehdä samanlailla kun joku muu, mutta tää on mun blogi ja mä voin aivan varmasti tehdä niin paljon samoja asioita kun mun lempibloggaajat jos haluan. Mutta siis kyllä otin idean täysin aivan toisen blogista, mikä ei oo mun tapasta, mutta sori jos se teitä erityisesti haittasi :DDDDDDDDDDD

   Poista
 4. anteeks siis auroran blogissa! :D (oon siis toi ano joka sano ton salaattijutu)

  VastaaPoista
 5. Nam c(: Pitää joskus kokeilla. Hupaisaa lappireissua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli hyvää ! <3 Ja kiitos, toivottavasti siitä tulee hyvä :-----D

   Poista
 6. Onnea Lapinmatkaan! Meidän luokka lähtee kans sinne maanantaina, ite en tosin pääse ku oon just ollu kipeenä.. :( Toivottavasti teille tulee hyvä reissu! P.S Tykkään sun blogista hirmuisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! höh eikä ;(
   juu toivotaan ja kiitos paljon (-------:

   Poista
 7. onko sulla instagram :)? ja mikä nikki
  ja nam toi pastasalaatti :D ja on se auroraki sen jostain sen ohjeen ottanu et turha jonkun tosta on tulla aukoo päätään :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. trolololololo

   Poista
  2. ei oo, ko puhelin on joku sellanen nokian vanhimpia :-----D

   No niimpä !:)

   Poista
 8. _VIISI_ levyä suklaata? Herranjumala, kuinka kauan aiot olla tuolla, vuoden??? No ei vaa. Minne oot siis menossa? Ok Lappiin mut miks ja kenen kaa? ::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vuodenhan mä xd eivaan kylmä ne varmaan ihan hyvin saan syötyä !! :D mennään luokan kanssa lappiin viikoks vaeltaan :-----)

   Poista
 9. noloo tehä samallaine tommone salaattujuttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niimpä kyllä onkin :::::D

   Poista
 10. En ny sano ettäkö aurora ois sen saalaatti reseptin keksiny,mut miks sun pitää tehä samallaine :D tais siis en siis tarkota ettet sais tehä tota salaattii vaaaan siis että jos teet nii miks sun piti ottaa samallailla kuvat tänne ku se aurora...Oisit vaikka ottanu kuvan vaa tosta valmiista salaatista sitte. ähhh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aattelin nyt ihan laittaa tänne blogiin tällaista postaus aineistoa kun ei muutakaan ollut, en mä nyt aatellu et täst tällanen haloo tulis :----D siis joo mä tein kyl nyt elämäni virheen ja pahoittelen sitä !

   Poista
  2. Niin teitki..

   Poista
  3. ookoo asia selvä :----D

   Poista
 11. otitsä ton pastajutun auroramohnilta?...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiraation sain auroralta, aateltiin Kiran kanssa kokeilla
   jotain erilaista sen meiän
   perussalaatin tilalle ja päädyttiin tohon:---D

   Ja jos kaikki vois nyt jättää tän salaatti jutun nyt tähän, koska joo mä tein samallaisen salaatin ja kuvasin sen samalla tavalla kun Aurora Mohn. Anteeksi :D

   Poista
 12. Rakas ystäväni sinulla on puhelin siksi että siihen vastataan! Veikkaan et se on jossai puskas äänettömällä:D t. Ystäväsi Alisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas ystäväni vastaa sinä nyt minun viesteihini :-----------D

   Poista
 13. haha voi vittu kaikki..salaatti sitä ja pasta tätä.. olkaa ny jo hiljaa saatana siitä salaatista ja auroran ''matkimisesta'' XDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se itekki sano et otti sen siltä, ja iha mieletö "inspis" tehä joku salaattikuvaus gosh no.

   Poista
  2. hahaa okei joo sori oikeesti himona jos tää asia haittaa teitä, mutta tulkaa sitten vaikka edes nimen kanssa valittamaan niin osaan ottaa teidät vakavammin(:
   Ja tää mun "inspis" tarkotti lähinnä sitä että sain jotain postattavaa enkä jättäny kokonaan postaamatta :----D

   Poista
 14. Niin siitä kuvien lähelle toisiaan laittamisesta; mulla ei onnistu se, vaikka mä yritin laittaa kaikki html- koodit yhteen "pötköön". Mulla on "Hento ote"- niminen malli, osaisitsä ja haluaisitsä opastaa tarkemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outooo, en oikeen osaa auttaa jos koodien yhteen laittaminen ei toimi....
   Voisit kyl koittaa vaihtaa vaikka sitä mallia ja koittaa sitten uudestaan :---D
   Mulla on vaan se ongelma et tää mun blogger ei jostain syystä suostu näyttään mikä malli mulla on nyt, ja en ite muista sitä joten en pysty kertoon mikä malli mulla on. Mutta tsemii sen kaa koska noi html-koodi jutut on usein ihan kauheen hankalia !

   Poista
 15. oon niin kateellinen, ku teijä luokan kans meette aina johki eräjormailee:D meillä on iha tylsä koulu ku ei tehä ikinä mitää jännää:( ois niin siistii lähtee johki vaeltaa ihan eräjormavaatteissa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, toi reissu oli kyl aika raskas ja oon nyt kotona kipeenä joten voit olla ihan onnellinen että teillä ei tällasii reissuja oo :----D

   Poista
 16. Voi että, joillakin on "paljon" elämää, kun pitää jostain salaatista tulla valittaan. :-D hahah. Mut kuitenki, blogis on päässy mun linkkaa blogisi-postauksen top kymppiin! Onnea :-)

  tsekkaa täältä: http://guabk.blogspot.fi/2012/09/linkkaa-blogisi-postauksen-top-10.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä :-----D

   eikää voi kiitoksiiaaaa!! :):):)

   Poista
 17. no voi helvetti oikiasti :D!
  mitä väliä yhtestä _SALAATISTA_ hei aatelkaa järjellä,
  valitatte siitä ku Lilja tekee samanlaisen salaatin ku joku muu. Eihän me koht saatais enää syödä mitää ku "se on ollu jonku muuun blogissa"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, ihanaa kun joku on mun puolella :---)

   Poista
 18. Onnea matkaan erämies Lilja! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, vaikka itseasias pääsinkin jo kotiin :---)

   Poista
 19. Mä laitoin toho viel lisäks vähä paprikaa ja salaatti kastiket tietenki :-D
  Ja vaihoin pastan semmosii kierrepastoihi :-D

  VastaaPoista