keskiviikko 1. elokuuta 2012

London part 3

Day 5
m1 m2 m4 m3 m7 o2 o1 m5 m6 m8 m10 m9 m11 m13 m15 m16 o6 m14 m17 o5 m19 m20 o3 m21 (2) m23 o8 m22 m25
Lähettiin liikkeelle vasta yhden maissa ja suunnattiin oldspital marketeille josta sai halvalla street ruokaa. Sitten vaan kierreltiin paikkoja ja kävästiin sellasessa hienossa, vanhanaikasesti sisustetussa kahvilassa. Sieltä mentiin Petran äidin kaverin kaverin pubiin jossa katteltiin Petran kanssa jotain leffaa englanniks sillä aikaa kun muut söi siellä. Lähettiin illemmalla käveleen katuja pitkin ja nautittiin kerrankin lämpimästä ja aurinkoisesta säästä. Siellä joku mies vaan alko puhuun mulle, että mä oon nähny sut jossain ja vaikka mitä muuta. Se on niin erilasita kun Suomessa, kun täällä ei ees katota vieraita silmiin saati sitten tulla puhumaan mitään. Me likes, tosta Lontoolaisten tavasta. Käytiin myös London eyessä, joka oli kyllä aivan älyttömän helmi! Ne maisemat, ahhh♥ Yöllä käytiin vielä mäkissä syömässä ja olihan se vähän erilaista kun takana oli Thames -joki ja Big ben!

Day 6
p1 p2 p3 p5 p6 p7 p8 p9 p1 p13 p14 p10
Nyt ei syöty aamupalaa hotellilla vaan suunnattiin kauppaan rahojen säästämisen takia. Ostettiin suklaata ja smoothieta, ja kyllä nekin ihan hyvin täytti. Sitten mentiin Oxford streetille ja kierrettiin muutamat kaupat. Ostettiin tuliaisia ja pari pientä juttu ittelle. Oli taas tosi kuuma ja käytiin ostamassa Ben&Jerrysit ja mentiin puistoon istumaan ja syömään niitä. Sitten mentiin kauppaan josta saatiin Petun kaa melkein häädot koska vähän riehuttiin siellä, uups. Sen jälkeen suunnattiin Petran serkulle, joka asu 16 kerroksessa ja näkymät oli taas ihan omaa luokkansa. Mä vielä jonain päivänä muutan kattohuoneistoon!

Day 7
q2 q1 q5 q6 q9 q10q12 q14 q22 q15 (2) q19 q20 p2 p3 q18 q17 q23 q21
Aamulla suunnattin museoon josta tsekattiin (pelottavat) muumiot. Sitten mentiin Harrodsille josta ostettiin eväitä piknikkiä varten, joka me järjestettiin Petran äidin synttäreiden kunniaks. Mentiin sellaseen tosi kivaan puistoon jossa kaikki sorsat, linnut ja joutsenetkin oli tosi kesyjä. Meiän tuurilla sää kuitenkin oli tosi kylmä ja tuulinen, mikä ei tietysti piknikillä oikeen kiva oo. Ei annettu sen kumminkaan pahemmin häritä ja piknikin jälkeen kuvailtiin sellasessa hienossa kukkatarhassa. Räpsittiin viimeset turistikuvat punasista busseita ja lähdettiin Petran äidin kaverin asunolle jossa sitten Petran kanssa vietettiin koko loppuilta. Sitten yöllä kahen maissa lähettiin matkalle kohti lentokenttää ja Suomea. Oli upee reissu ja suosittelen Lontoota kaikille jotka sitä ei oo vielä kokenu ! Eikä kyllä tasan jää viimeseksi kerraks siellä, voin vaikka vannoo.

12 kommenttia:

 1. haluun nii käydä lontoossa <3

  VastaaPoista
 2. aah, mäki haluun käymään Lontooseen! Upeita kuvia ja oot tosi kaunis! :-)

  http://findthewonderful--intoday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kandee käydä siellä ! kiitos(:(:

   Poista
 3. voi hitsi mäki haluun lontooseen :o menittekö lentokoneella? paljo matkat sinne maksaa? täytyy yrittää jos pääsis emman kaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mentiin, Ryanairilla :----D olisko ollu jonkun pari sataa ?? ::o porukat makso niin en tiiä tarkalleen. Kandee oikeesti mennä :):)

   Poista
 4. aivan sairaan upeita kuvia! ((:

  VastaaPoista
 5. Hei mikä objektiivi sulla on ja mikä kamera ylipäänsäkki? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kuvat on otettu mun kaverin Canon 60D ja juuri tänään ostin Canon eos 600D itelleni :----D

   Poista
 6. Ihania (+ herkullisia♥) kuvia ! :---)

  VastaaPoista