maanantai 2. heinäkuuta 2012

Maailma edessä avoin, elä !

a1
Haha olin joku päivä valvonu koneella ihan huomaamattani johonkin kuuteen asti ja
lähin vielä siinä "virkeyksessäni" puolen tunnin juoksulenkille.
a18 a16 a17 a5 a4 a3 a2 a13

a9 a7 a11 a12 a8 aa6
Moikka kaikille ♥ Woow teitä on jo yli tuhat, apuvaa!:----) Mulla on suunnitelmissa sellanen pikkuvideo tän lukijamäärän kunniaks. Ja ehkä jotain ekstraakin. Ootte huippuja. Kuitenkin näihin tapahtumiin eli oltiin sunnuntaina Alisan rippijuhlissa ja oli taas neiti nättinä. Oli tosi hyvät juhlat ja sääkin oli aivan upee. Sen jälkeen mentiin meille yöks tyttöjen kaa, Karon piti sit kyl lähtee kun sille tuli huono olo, myhmyh. Läskeiltiin, jaettiin salaisuuksia, istuttiin parvekkeella, käytiin yökävelyllä, katottiin ice agee, pelattiin wiitä, valvotiin puol kaheksaan, naurettiin ja nautittiin kesästä ja hyvästä seurasta. Tänään meni sitten nukkuessa koko aamupäivä ja liikkeelle pääsin vasta illalla puol seittämän maissa. Mentiin kaupunkiin ostaan vaahtokarkkeja ja sitten suunnattiin möksälle. Kun käveltiin bussipysäkiltä mökille, ehkä joku kilometrin matka, niin hyttyset söi ihan verille. Niitä oli varmaan jotain satamiljoonaa ! Mökillä uitiin, saunottiin, soudeltiin, ihaltiin maisemia, upeeta kuuta ja auringonlaskua, kuunneltiin musaa, mentiin Kiran kaa alusvaatteilla uimaan tyhjälle uimarannalle johon oltiin soudettu, pelleiltiin, pompittiin trampalla, paahdettiin vaahtiksia ja paljon muuta kivaa mökkeilyä.
Välillä tuntuu, että kesä vaan liukuu ohi ja on muutenkin huono fiilis, mutta tänään oli taas ihanaa ja kaikki tuntuu alkavan sujuu paljon paremmin. Kohta sitten alkaa työt, jännittää. Hehhe, tulipa muuten aikamoinen stoori. Mutta nyt kaikki nautitaan kesästä ja palailen toivottavasti vähän erikoisempien postauksien kanssa. Love u all !

20 kommenttia:

 1. jeeesamis, vai onks toi iphone 4s :D nicejä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. löööl pikkuveljen :----D hhhih thanks !

   Poista
 2. onks sul iphone?? :O äääöö... mistä lähtien? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuveljen, määkin kyl toivottavasti saan syksyl :----D

   Poista
 3. Tää ei liity mitenkään tähän postaukseen mut pitää kysästä pari kysymystä tosta asos.comista, elikkä, kuinka nopeeta mekot yleensä tulee? voiko palauttaa takaisin jos ei tykkää? voiko maksaa laskulla? ja miten noi koko jutut menee niinku et mikä on noista numeroista 38/M ? ja onko koot samanlaisia ku esim. H&M mekoissa, et jos on M kokoinen ni otanko sen? :) kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ihan varma mutta oisko se tullu jonkun 7 päivää, ja kyllä ne voi ja se on kai ilmanenkin en kyl oo ihan varma. Ne täytyy mun mielestä maksaa luottokortilla ja mun mielestä mulle oli ainakin xs tosi hyvän kokonen ja oon ite xs mutta tietysti siinä on sitten niitä eroja :-----D

   Poista
 4. missä siä oot töissä? :)

  VastaaPoista
 5. oi hieno toi toisiks vika kuva !

  VastaaPoista
 6. Onko toi iphone sun? :O

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia! ♥ (:

  VastaaPoista
 8. koska oot saanu iphonen?:)

  VastaaPoista
 9. ihana postaus! <3

  anni-justmemyselfandi.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Tosi kivoja kuvia ! :----) Minkä Ice Agen katoitte? Ite katoin keskiviikkona kaverin kanssa nelosen. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, katottiin 2 ja 3 :----) oon käyny kans leffassa kattomassa sen nelosen !

   Poista