keskiviikko 2. toukokuuta 2012

vappu & other stuff !

a20 a23 a25'
vooi pieni ♥ 
a29 a27 a31 a26
a22 a33 a5 a34 a32 a19 a17 a15 a16 a18 (2) a10 a11 a9 a7
vähän kärähti....
a8 a13 a14 a6 a4 a2 a1 a3 a21 Vappuaatto meni tyttöjen kaa kaupungissa, vapputorilla ja muuten vaan istuskellen. Illemmalla mentiin vielä miljalle ja siellä lagailtiin. Vappupäivän aamuna mentiin Kiran, Karon ja Viivin kanssa kuvaileen. Vaikka aurinko ihanasti paistokin olin vaan ihan jäässä. Viivillä oli mukana myös sen kaks älysöpöö pikkusisarusta :----D Sitte lähettiin kiertää vapputoria ja ei kyllä ostettu muutakun karkkia, heh. Illalla mentiin sitten vielä tyttöjen kaa meiän mökille viettään iltaa. Paahdettiin vaahtokarkkeja, kuvailtiin, syötiin, naurettiin, saunottiin ja kastettiin talviturkit jee ! Huomenna olis tarkotun mennä ostaan liput summer uppiin, oon ihan fiiliksissä ! Btw oon mässänny nyt niin paljon karkkia ja muutakin roskaruokaa että päätin alottaa karkkilakon/herkkulakon ja tavotteena olis olla kesälomaan asti lakossa. Ei varmaan onnistu mutta voihan sitä yrittää. Nyt lähen tekee läksyjä ja muita pakollisia hommia vaikka ei kyllä yhtään huvittais, moikka

16 kommenttia:

 1. missä jumalan selän takana sää asut ku siellä on lehmiäki ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha asun tampereella, melkein keskustassa :---D Toi lehmä on meiän serkuilta jossa olin tässä pari päivää sitten, mutta itseasiassa ihan tossa meiänki lähellä on lehmiä (:

   Poista
  2. Jep, täällä ollaan! Meille löytää, kun katsoo kolmannen pilvijonon oikealta puolen ja Jumalan tuolin ohitse... x---D

   Poista
 2. mitää ei kai toi kultakala oo oikeasti tommosessa pienessä lasipurkissa?! semmosia on joo jossain sarjakuvissa yms, mutta en olis uskonu että joku viitsii oikeesti tuolleen tehdä. kala on ihan elävä olento kuitenkin, tuolla sen happi on vähissä ja se kärsii! terveisin joku jolla on akvaario ollut jo 2 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei oo oikeesti tollasessa :---D Siivottiin serkuilla sitä akvaarioo ja laitettiin se hetkeks tollaseen jotta siit tulis hienoja kuvia. Ja juu meilläkin on akvaario ja tiiän että eihän niitä oikeesti tolalsessa voi pitää !(:

   Poista
 3. Heiii mullakin on tommonen pinkki dinolelu ! : Ihania kuvia, ja kivalta kuullosti toi sun vappu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeeej ! (---: kiitti ja juu olihan se ihan mukavaa :--D

   Poista
 4. Asuuks toi kultakala oikeesti tuolla maljassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tos yläpuolellakin luki :----D eli ei asu oikeesti tuolla!(:

   Poista
 5. oi lilja ihania kuvia ja tää ulkoasu on kivempi mitä ennen oli!:) ja toosi kaunis oot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :---) ite oon taas ihan kyllästyny tähän ulkoasuun...

   Poista
 6. Oot ihan älyttömän kaunis ja sun hiukset on ihanat!! :) + tosi kiva blogi!

  VastaaPoista