perjantai 6. tammikuuta 2012

pullahiiri

ööööööööööööööööööööööööa 087
ööööööööööööööööööööööööa 095
ööööööööööööööööööööööööa 091
ööööööööööööööööööööööööa 097
ööööööööööööööööööööööööa 093
ööööööööööööööööööööööööa 070
ööööööööööööööööööööööööa 064
ööööööööööööööööööööööööa 062
ööööööööööööööööööööööööa 078
Mulla olis tuola huone siivottavana, esitelmä kesken, koirat ulkoilutettavana ja pari muuta kivaa juttuu tekemättä mut mä tässä vaan koneella istun ja teen jo toista postausta tänään. Tänään ollaan Karon ja Kiran kaa oltu pyynikillä kuvailemassa, muuten ihan sairaan kylmä tuolla ulkona on vaikka onki vaan joku ehkä -3 astetta. Että alan jo toivoo et niitä kunnon pakkasia ei koskaan ees tuu ! Käytii lämmitelemässä munkkikahvilassa kaakaoilla ja mentii viel käymää siellä ylhäällä näkötornissa joka oli kyl kauheen pelottava kun siellä tuuli hirveesti. Mentii sitte vielä karolle hengaa ja paras juttu tästä koko päivästä että äiti ilmotti varanneensa lennot teneriffalle. Lähetään siis joskus 26.2 Kiran, kiran äitin ja mun äitin kaa teneriffalle viikoks.
  Te jotka ootte ollu teneriffalla niin kokemukisii ja kaikkii vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan !

24 kommenttia:

 1. eeikä epistä toi matka!! ja toi eka kua on tosi ihana! :)

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia ja äää mäki haluuun ulkomaille <3

  VastaaPoista
 3. ihanaa,mäki oon lähös 22.1. kaheks viikkoo teneriffalle ! (: oon ollu ennenki,ihana paikka :):)
  paljon kauppoi,halpaa ja just sillee sopivan lämmin !
  http://emilia-everythinghappensforareason.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Mä oon käyny ite jo ainaki kaheksa kertaa Kanarial ja teneriffal on myös tullu käytyy! Meil on aina sattunu tosi hyvät säät ja ihmiset siel o tosi ystävällisii :--) Ei mul mitää vinkkei oo , mut välttele niit tummaihosii jotka myy kelloi ja aurinkolasei ;-)

  www.with-love-juulia.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. miten vieläkin tarkenet nahkatakilla?:s
  ja aivan super hyvää matkaa teille ;)

  VastaaPoista
 6. heey :) oon ite ollu pari kertaa kanarial ja kerran teneriffal :) se on pieni saari joten toiselt puolel toisel puolel ei oo pitkä matka, ite suosittelen tosiaanki käymään play de las inglesin vesipuisto siamparkis. oon käyny monis eri maiden vesipuistois, mut mikään ei vaa voita tota. se on täydellinen.
  ja sit puerto de la cruzis kannattaaa käydä siel eläinpuisto Loro Parques.
  oho tulipa pitkä mut ite oon ainaki tykänny tosi paljon ja siel ymmärtää monet kauppiaat suomee. :)

  VastaaPoista
 7. kannattaa ottaa teneriffalle hellevaatteiden lisäksi myös vähän lampimämpiä ja pitempi hihasia housuja ja paitoja, koska tenerifalla sää on vaihtelevaa eikä ole selvää että jokainen päivä on aurinkoinen ja helteinen ja tähän aikaan vuodesta illat ovat viileitä, sää ei ole siis aina kovin lämmin ja itse kun olin niin 4/7 päivistä satoi vettä, muuten kiva paikka(:

  VastaaPoista
 8. Mist noi on kuvattu, kun en tunnista aluetta? :D

  Angelika

  VastaaPoista
 9. mäki meen teneriffalle mut 14.2 :)

  VastaaPoista
 10. super ihana toi eka kuva!:o:))

  VastaaPoista
 11. teneriffal oon ollu, siel on iha sikakivaa :) kävin kyl pienempänä, käytiin sellases eläinpuistos (se oli valtavan kokonen) missä oli kaikkia delfiineistä apinoihin ja pingviineihin :D ihan sika upee paikka, kannattaa mennä jos joskus on tylsää ja haluu ajankulua (:

  VastaaPoista
 12. viiennessä kuvassa tuo mustatakkinen on ihan jäätävän haamun näköne ja ihan outo, pelottava. ja sulla on aina samat ilmeet, lissudaaaa

  VastaaPoista
 13. ihania kuvia:)!! oon käyny aika monta kertaa kanarialla ja myöski teneriffalla ja se on tosi kiva paikka! siellä ei mun matkan aikana satanu kertaakaa vaan aina on ollu tosi lämmintä;) eli kannattaa ottaa hellevaatteita mutta illalla voi olla viileempää :)

  VastaaPoista
 14. Ite oon ollu teneriffalla kans parisenvuotta sitte olin puorto dela crutzissa ja meillä säät ei ollu mitkää parhaat et parikertaa päästiin vaa uimaan! mut toi saari on kyllä ihana kannattaa mennä kattooon sitä tulivuorta teidee!joo ja kannattaa käydä tuol puortodela crutzin eläinpuistossa!!

  VastaaPoista
 15. Joooo vähä epäreilua ku pääsette kahestaa ulkomaille.. :)

  VastaaPoista
 16. ihania kuvia <3
  ja mäki haluun lähtee johonki matkalle :D

  VastaaPoista
 17. kävin teneriffalla 2 vuotta sitte ja tykkäsin toosi paljon! kannatta tosiaankin käydä siel siam park vesipuistossa! meil paisto aurinko joka päivä ja lämpötila oli melkei aina sen +28 :)

  VastaaPoista
 18. missäpäin tamperetta muuten asut?:))

  VastaaPoista
 19. eiku joo hehe, pyynikiltä. arvelinkin XD mut nyt tajusin lukea tekstin.

  VastaaPoista
 20. minne päi teneriffaa meette?(-: ite olin maaliskuussa siellä ja oli ihan huippu reissu! siellä tuulee illalla joten illoiks kannattaa varata vaatetta koska on kylmä! ja siam park-vesipuistossa ja loro pargue-eläintarhassa(vai mikä se ny on:D) kannattaa todellaki käydä, koska ne on oikeesti ihan huippu paikkoja :-) nii ja teneriffal saattaa palaa aika helposti, koska vaikka ei oliskaa mikää hirveen lämmin nii se aurinko polttaa kuitenki nii kannattaa käyttää paljo aurinkorasvaaa!:D

  VastaaPoista
 21. Oi Teneriffalle!! <3 :) Ite olin teneriffalla, Los Gigantes nimisessä kaupungissa 3 viikkoa sitten ja oli tosi onnistunu reissu. Olin siel viikon ja paljon jäi näkemättä, koska saaressa paljon upeita paikkoja.Joka päivä oli n. 25 astetta lämmintä, paitsi yks päivä oli vähän pilvinen mut ei kyl ollu kylmä. Illalla saatto sää viilentyä n. 19 asteeseen joten jotain farkkuja ja jotain hupparia tai pitkähihasta paitaa mukaan niin kyllä pärjää. Rantoja saarella ei ole hirveän paljon ja hiekkakin on mustaa laavahiekkaa, joka ei hirveästi houkuttele, paitsi yksi ranta on missä oon vaaleaa hiekkaa oli saaren pohjois osassa kaupungissa Playa de las Tenerías. Siam park -vesipuisto on yks ehdoton (mun mielest) suosikki kohde mis kannnattaa käydä!! :)

  VastaaPoista
 22. Sulla on iha jumalattoman hienot hiukset :-)

  VastaaPoista
 23. joo ite tulin tossa pariviikkoo sitte teneriffalta ja pakko sanoo et oli aivan huippua! kaikki merimaisemat ja kaikki oli niiin hienoja et huuhhuh<3 mut niinku tuol oli jo kommentoitukki, nii siel saattaa olla jonki verran viileetä. aamusin ainaki yleensä siel mis me oltiin nii oli viileetä. sit joskus 10 aikaa alko paistaa aurinko ja paisto sit johonki hmm.. 3.. ehkä 4 ja sit illalla oli suht pakko olla jotai pitkää paitaa ja housuja. sit jos te meette semmoseen kaupunkii joka on merenrannalla nii tuulee kyl ihan mukavasti, tietysti :D ja sit jos teil on semmonen hotelli mis on altaat ja ihanat allastuolit, nii vaikka kun aurinko menee pilveen ja tulee viilee, se silti ruskettaa. eli ei kannata alkaa heti sit pukee vaatteit taas päälle ku aurinko menee pilvee! mut hyvää matkaa jo valmiiks sinne teille :)

  VastaaPoista