tiistai 22. marraskuuta 2011

hanging around

Awwwwws minun unelma kenkulit, pakko saada

abc 164
abc 141
abc 138
abc 165
abc 139
abc 140
Tällä hetkellä pitäis oikeestaan olla lukemassa enkun sanakokeeseen. Mutta joo ei oo parempaa tapaa paeta kokeisiin lukua kun potauksen teko, hehe. Oon tän päivän viettäny kiralla oleillen ja läksyjä tehden. Siinä läksyjen teon välissä kerkesin väsään tällasen tosi hienon listan et mitä mun pitäis ostaa ja siihen kuulu lompakko, uudet kengät, lämmin neule, ja sellanen sydän ketjukaulakoru. Ja nyt mulla olis viel pari kysymystä teille: sattuuko napakorun ottaminen hirveesti? Ja sopisko mulle otsahiukset ? mä tästä siirtyilen enkun sanojen pariin moi !

44 kommenttia:

 1. Sulle sopis kyl otsis! Se ois oikeestaa iha sika söpö, mut kannattaa muistaa et se sojottaa (ainaki useimmil) aina välil aamusin ja siihen menee hermot, ja sitä on ärsyttävää kasvattaa pois. :D

  VastaaPoista
 2. ei napakoru satu, turhii ennakkoluuloi ne on :) eise mullakaa tuntunu melkee yhtää :)

  VastaaPoista
 3. Oon kerran laittanu napakorun itte, mut minä tyhmä menin ottaan sen pois.. mutta siis ei mun mielestä sattunut. eri ihmisillä on eri kipukynnykset, joten toi on aika vaikee kysymys silleen :) mut sun hiukset on ihan täydelliset ♥

  VastaaPoista
 4. oot niin nätti!:)

  VastaaPoista
 5. Musta sulle vois sopia silleen vähän lyhyempi otsis mut ei kuitenkaan suora ja sitte voisit laittaa joskus jakausta vähän keskemmälle :-)

  VastaaPoista
 6. sulle sopis iha sika hyvin otsis ! mut jos oisin sä nii en kyl varmaa leikkais, koska sul on nii ihanan pitkät etuhiukset :) otin napakorun 2 kk sitte ja olin iha paniikissa ku makasin siin ja ootin et se tekee sen reiän...sit tuntu vaa semmonen nipistys ja se oli ohi, enkä kadu ! :)

  VastaaPoista
 7. napakorun ottaminen ei satu :) ja ku asut tampereel ni suosittelisin mode itf -nimistä paikkaa :)

  VastaaPoista
 8. mullaki on napakoru ja se ei oikeesti sattunu yhtää ne pihdit jotka venyttää sitä ihoa ehkä ihan pikkasen nipisti ja sitä neulaa ei oikeesti ees tuntenu! Ja mun tosimonella kaverillaki on napakorut enkä ikinä ois kuullu kennkää suusta et se olis sattunu mäki jännitin sitä ihan sikana mut ihan turhaa! :-) kerää ihmees rohkeutes ja mee ottamaa :) Ja otsiski vois sopia ja ihan sika ihania kuvia taas jälleen :)

  VastaaPoista
 9. napalävistys on yksilöllist , siis se kipu

  VastaaPoista
 10. huora saappaat

  VastaaPoista
 11. joo otsis vois sopii mut toi pitkä otsiski on ihana ku senki voi laittaa ain tollee kivasti !

  VastaaPoista
 12. ei napakoru satu yhtää laittaa, mut jos sitä ei hoida kunnol ja se tulehtuu ni sit se on kipee. ja muutenki ekat päivät jos siihe stylee osuu joku tai tarttuu kii paitaa ym ni sattuu mut ei muuten ! :) ja sopis otsahiukset !

  VastaaPoista
 13. sulle varmasti passais otsis, mutta se on sitte tosi ärsyttävää ku ne yltää johonki tyyliin nenään/leukaan ja ku sit haluais että ne ois taas pitkät :D nii jaja soitaksää pianoo ku tuossa kuvassa on nuotit? :)

  VastaaPoista
 14. otsis sopis sulle varmaan tosi hyvin ! :--)

  VastaaPoista
 15. Hei voiks kertoo miten saa kuvat kiinni toisiinsa, kiitti jo etukäteen:)

  VastaaPoista
 16. Otsis varmasti sopis sulle,mutta tukkas on noin pitkä jos nyt meet vetää etuhiukset lyhyiks ni ne kasvaa pois hitaasti ja ne kirartuu ja näyttää tyhmältä.Kokemusta on ihanki liikaa 2 kertaaa oon tehny noin tyhmästi.Napakoru ei satu olin paniikissa ennen sitä joten se varmaa tuntu siks pahalta.Mulla ei tosiaan ole enää sitä sillä ihnoon napa koruja tulee mielee et navassa olis jtn paskaa lol xd.

  VastaaPoista
 17. soitatko sä jotain soitinta? :))

  VastaaPoista
 18. Ihana postaus ! sopis kyl sulle otsis, kannattaa kokeilla oikeesti !:---)

  VastaaPoista
 19. kivat noi kengät:) ja mua ei itteeni sattunu napakorun otto!:) yhes kohas vähän nipisti,mut en ees tiä mikä se kohta oikeeestaa oli,koska en pystyny ite kattoo sitä ku se laitettii :D haha

  VastaaPoista
 20. hei sulle sopis tosi hyvi otsis ! :) mut mulla just kans kokemusta et se laittamine on hirveen rasittavaa ja sit jos haluutki sen pois ni siin kasvattamises kestää tosi kaua! :D ja oot tosi nätti ja tykkään sun blogistas iha hirveesti! :)

  VastaaPoista
 21. Sulle varmaanki sopii otsatukka :)
  Ja ei se napakorun ottamine paljoo satu, tai no se on ihmisestä kiinni, esim mulla kävi niin et se kasvo ulos ja nyt siin on kauhee arpi! mut eisillai aina käy (: Mut ajon itekki ottaa takasin

  VastaaPoista
 22. Otsis nuorentaa hirveesti... mut sulle varmaa sopis :)

  VastaaPoista
 23. Kannattaa ehkä ensin leikata lyhyempi sivuotsis ja sit vasta suora jos et tykkääkään. Ku sul on kuiteski noin pitkät noi etuhiukset. :) Mun kaveri kun otti napakorun niin sitä poltti koko mahaa ja se alko kiljuun. :D ja sano et ei ottais uuestaa vaikka maksettais. Mut tosiaan tosi yksilöllistä, mullakin niin matala kipukynnys et korvistenki otto oli varmaa kauhein kokemus ikinä. :D

  VastaaPoista
 24. mun mielestä napakoru ei ainakaa sattunu, mä pelkäsin sitä ihan sikana mut loppujen lopuks en ees tuntenu mitään!

  VastaaPoista
 25. mun kaveri kävi ottaa napakorun ja sano että koskaan ei oo kokenut niin kovaa kipua kun napakorua laittaessa :/ mut se kestää onneks vaan sen hetken ja on sit ohi ja eri ihmiset kestää kipua erilailla. mutta siis ei se todellakaan kivutonta ole kun sun ihoon tehdään reikä, se kannattaa muistaa :)

  ja leikkaa ihmeessä otsikset! leikkasin ite kaks vuotta sit ja oli kyllä tosi hyvä päätös! sitä ennen kasvot oli niinkun vähän tyhjät mut otsikset kivasti kehystää kasvoja ja korostaa silmiä varsinkin. suosittelen! :) eikä niitä sen enempää tartte laittaa kun muitakaan hiuksia, suoristat jos se on sulla ollut tyylinä tai sit vaan kastelet ja annat olla. riippuu tietty onko miten paksut/ohuet. kasvatuksessa tietenkin menee sit aina aikaa mut on olemassa erilaisia kikkoja millä hiukset saa ylös/letille/erilaisille sykeröille laitettua sen kasvatuksen ajaksi niin se tuskin on mikään ongelma. ja onhan se aina kivaa kokeilla jotain uutta! =))

  VastaaPoista
 26. sulle sopis oikeesti varmaa tosi hyvin otsahiukset (: !! ja oot hirrrmunätti

  VastaaPoista
 27. kivoja kuvia! :)

  mä kävin ottaa napakorun ja haha pyörryin ku otin sen! mut en oo katunu sitä yhtään tykkäään tosi paljon :) se kipu on siedettävä. ei mikää semmone et itkemää pitäis ruveta mut se kipuha riippuu iha ihmisestä ja sen kipukynnyksestä! mut yleisesti voisin sanoo et ei sattunu kauheesti, koska mulla on herkkä kipukynnys. paitsi toki en muista sitä kipua ku siitä alkuhetkestä vaa ku pyörryin.. mul o nimittäi piikkikammo :D ja älä leikkaa otsiksia! tykkään noist hiuksist tollee :)

  VastaaPoista
 28. sulle sopis otsis ja oot niin nätti ja ihana blogi :-)

  VastaaPoista
 29. LILJA!! SÄ KYLLÄ OTAT OTTIKSET!!! ja ei sit tullu mitää koetta :D

  VastaaPoista
 30. ihanat noi kengät :----) plus oot tosi kaunis ja todellaki vois sopii otsis (: !

  VastaaPoista
 31. Kiitti kaikille kommenteista ja neuvoista ihan sairaana !♥♥ Napakorun meen mahollismman pian ottaan ja ottiksia harkitsen vielä :-----D

  VastaaPoista
 32. Apua kuin söpö blogi! Saat todellakin uuden lukijan:) käy kurkkailemassa: http://wwwkissmeimspecial.blogspot.com/

  VastaaPoista
 33. Aivan ihanat hiukset sulla ja ihana blogi kans :)


  ♥ http://nenna-wwwbloggercom.blogspot.com/

  VastaaPoista
 34. mikä otsikko sul o banneris ? (:

  VastaaPoista
 35. Voi että ku oot nätti ! (8

  VastaaPoista
 36. otin napakorun noin kuukaussitten nii ei se kyl sattunu hirveesti :) vähäsen se kyl nipisti mut kyl siit selvii :)

  VastaaPoista
 37. Jenni: kiitti :)

  Anonyymi: sori en tajunnu :ooo

  Anonyymi: 8DDD

  ina: oukeei, mäki meen ottaa sen mah pian :----D

  VastaaPoista
 38. eiku siis oho XD nii toi otsikko banneris mun piti kirjottaa et mikä fontti siin on eikä otsikko :D

  VastaaPoista
 39. ja et mil ohjelmal oot tehny sen :D
  koska toi on sika hieno :D

  VastaaPoista
 40. Anonyymi: en muista sen fontin nimee mut se on dafontista ja se fontti on ladattu gimppiin ja banneri on tehty siellä :)

  VastaaPoista
 41. no miten sen voi muka lataa toho gimppii? sori oon huono tietokoneis :D

  VastaaPoista
 42. ku löysin tuolt samalt sivult yhen toisen kivan fontin mut en osaa lataa sitä mihinkää ohjelmaa se tulee vaa mun tiedostoihi tonne D:: kiitos jos osaaat auttaaa xd

  VastaaPoista