maanantai 17. lokakuuta 2011

Reborn

pentuja.jpg 430
pentuja.jpg 439
pentuja.jpg 468
pentuja.jpg 442
pentuja.jpg 434
pentuja.jpg 471
pentuja.jpg 511
pentuja.jpg 447
pentuja.jpg 428
Sorruin koneelle, uuuuuuuuuuups. Nojoo oisin voinu olla ilmanki konetta ja olinki koko aamun mut sit mulle tuli niin tylsää ja on nyt kuviikin varastossa et aattelin tulla tekee postausken ! Selostan nopee viel täst päiväst: eli heräsin aamu kuudelta ja menin auttaa äiti tarhaan missä se on töissä kun sieltä oli ohjaajia kipeenä. Sitte kun tulin kotii olin Kiran kaa ja aateltii mennä leffaan, kysyttii Petraa ja Karooki ja ne tuli. Päätettiin menää kattoon Johhny English, ja ite ainaki tykkäsin tosi paljon ja nauroin koko leffan ajan iha kybäl. Leffan jälkeen mentii vaa istuskelee puistoo ja loppuiltaa vietettiin Petralla salkkareita katellen. Ja nyt sitte sorruin koneelle, ei näin Lilja !  Ps. meillä oli Kiran kaa suunnitelmissa mennä hesaan yhessä ja sain just kuulla et ne suunnitelmat kaatu, ärsyttävää.

7 kommenttia:

 1. itekki kävin kattoos tänään sen johnny english - uudestisyntynyt ja se oli tosi hyvä :--D ! (joo sori, oli vaa pakko kommentoida.. :D)

  VastaaPoista
 2. herranjestas ku oot nätti! ja sul on iha älyttömän kiva blogi! (:

  VastaaPoista
 3. peppi: niin oli! ja ei mitään se on just kivaa jos joku kommaa (----:

  mira: haha kiitos :D

  VastaaPoista
 4. sun objektiivitko oli siis kitti ja 70-300mm? onks toi jälkimmäine hyvä, ku itekki meinasin hankkii? =) ja paljo makso?

  VastaaPoista
 5. heei mää näin sut eilen tuol plevnassa ! :) katoin et hitto kun näytät tutulle :D

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia :) niiih ja jos saa näitä postausehdotuksia sanoa, nii voitko tehä arkimeikki ja hiuspostauksen ? :) meikkipostauksessa esittelet tuotteet mitä käytät ja millä puhdistat kasvot ja sitte hiuspostauksessa esittelet tuotteet millä hoidat hiukset ja suoristatko yms :)

  VastaaPoista
 7. pidä useemmi letillä ku se näyttää kivalta(:

  VastaaPoista