tiistai 2. elokuuta 2011

Life is part of dream ♥

PICTURE 730
PICTURE 614
PICTURE 578
PICTURE 686
PICTURE 666
PICTURE 593
PICTURE 619
PICTURE 571
PICTURE 681
Heijdoo, meiän koiralle synty tänään pennut ja koko päivä on suunnilleen kulunu niitä seuraillessa. Illemmalla lähettiin sitten vielä Kiran ja Petran kanssa mökille uimaan. Tai tarkotuksen oli uida mutta siellä oli niin kylmä että mun oli ihan pakko pitää villasukkia, joten me siellä sitten vaan istuskeltiin, syötiin, pelattiin biljardii, puettiin Kira jätkäks, kuvailtiin ja käytiin kumiveneretkellä. Btw tänään olin tosi virkee koko päivän varmaan siks että menin eilen aikasin nukkuun, eli yritän nytkin päästä mahollisimman pian nukkuun kun huomenna on taas lehtienjako, öitä !

11 kommenttia:

 1. ihania kuvia sullaki! ja kuin söpöjä nuo koiranpennut♥

  VastaaPoista
 2. aivan ihania kuviaa! :)

  VastaaPoista
 3. hei ku sulla on toi lehtienjakotyö niin paljon saat siitä palkkaa ja saikko helposti sieltä paikan?:) mietin vaan kun oon itekki aatellu sitä ja määkin asun tampereella niin aattelin kysyä:)

  VastaaPoista
 4. Rosita: hihkiitti♥

  alina: thanks ja jeeeeeeeeeep !(;

  kkaro: sinäpääääääääs♥

  Elsi: kiitos (--:

  sara: Mulla se palkka riippuu ihan niistä jaettavien lehtien määrästä, ja oon yrittäny laskee sen määrän mutta ei oikeen onnistu :--( Mutta siis mun mielestä sen palkan pitäis olla ihan kohtuullinen mutta ei se mikään älysuuri ainakaan oo. Kyllämä varmaan ainaki puoli vuotta jouduin venaan ennenku sain sen paikan :--D Joo kaikki sanoo että se on ihan paska työ, mutt musta se on iha okei ja vielä kun teen sen kaverinkaa yhessä ((:

  VastaaPoista
 5. Noissa ihan sun ekoissa postauksissa näkyy et sulla on aika paljo sellasii ihania pipoja? :--) Mistä oot niitä ostanu? mäki haluan, ne on ihania ♥ :)

  VastaaPoista
 6. mitkä on noiden koiranpentujen vanhemmat?

  VastaaPoista
 7. hei voisitko tehdä postaukse siun kavereittesi blogeista, et kertoisit kavereidesi blogit postauksessa, ja myöskin tuttujen?!

  VastaaPoista
 8. OIIIIIII!!! Minu koilanpentu on tyntyny! JES JES JES JES! No niin nyt syn lukiat alkaa kyseleen et kuka toi hullu on! x) Muttaa, viiihdoiin pentuu pentuuu! *pyörtyy ilosta* Mä oikeesti poljen sinne niitä kattoon!! Miten Tintti hoitaa penskoja? Aaws! <3<3<3 no joop en häiritse enempää. Muuten sen penskan nimi olis nyt sitten Iita eikä Tinka. Tulin ajatelleeksi että haluanko seuraavat toistakymmentävuotta huudella "Tinkaa!" You know.. No moikkelis. Terkkuja Tintille ja Timpalle ja mukuloille! :)

  T:Veera (arvasit varmaan jo)
  Ps. Sori tuli Anonyyminä

  VastaaPoista
 9. sini: aika moni niistä pipoista on seppälästä :--D

  Anonyymi: Kummatki, äitä ja isä on perhoskoiria!(:

  Anonyymi: juu voisin tehäkkin (:

  Anonyymi: Heh! hyvin se hoitaa, luota muhun (--: Joo älyyn ! Sinne kans terkkuja ♥

  VastaaPoista