maanantai 15. elokuuta 2011

anyway


APICTURE 177
APICTURE 287
APICTURE 164
APICTURE 223
APICTURE 263
APICTURE 115
APICTURE 096
APICTURE 129
APICTURE 310
APICTURE 119
APICTURE 113
APICTURE 061
Tossa jotain sekalaisia kuvia viimepäiviltä. Tänään oli eka koulupäivä ja saatiin lukkarit, jotka oli odotettua kivemmat ! Nyt mua vaan ärsyttää kun haluisin jatkaa sitä postienjako työtä mutta en yksin, ja mulla ei oo siihen enään ketään kaveria ja oon yrittäny kaikkia kysyä mutta kukaan ei halua tulla :--(
Nyt kuitenkin meen varmaan vietttään loppuiltaa Petralle, joten moikkkkka ihanat !

18 kommenttia:

 1. huhhu ompas mulla paljon kysyttävää :D toiovttavast jaksat vastat ! mietin täs et mikä tää sun blogi malli on ja et miten noiden kuven ympäriltä saa ne kehykset pois ? ja sitte vielä et miten saat noista kuvista erikorkusia :D toiovttavast jaksat vastata! sulla on ihana blogi :)

  VastaaPoista
 2. miten saat tollee et kuvien välissä on vaa iha vähä tilaa? :)

  VastaaPoista
 3. sulosia noi koiran pennut:)! minkä rotusia ne on?

  VastaaPoista
 4. tää on ihana blogi! yks lemppareista! :-) ihania kuvia! ja awww noi pennut!!

  VastaaPoista
 5. Mä voisin jakaa sun kaa jos asuisin ollenkaan siellä päin :'D Tai no eipä kauheesti olis matkaakaan mut etköhän sä löydä jonkun mukaas (; Mä voin tulla jos et muuta löydä -
  Noi pennut on sulosia! Ärsyttävää kun pentukuume kasvaa entisestään, soo soo sua. :D joomoro

  VastaaPoista
 6. Moi ! Tää blogi on tosi ihana, tykkään tosi paljon noista kaikista kuvista! Ja noi koiranpennut on tosi söpöjä. Saanks viel kysyy et miten saat liitettyy ton youtube homman tohon ylimmäks?

  Kiitti (:

  VastaaPoista
 7. minä voin tulla täältä rovaniemeltä, lol!

  VastaaPoista
 8. mitä sulla oli koulussa päällä ekana päivänä? :) meillä alkaa huomenna ja en keksi YHTÄÄN MITÄÄN mitä voisin laittaa D: nii siks kyselen kaikilta :D

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Mun malli on: yksinkertainen ja siitä simple black. Tota reunus hommaa en muista, jostain html-koodista se piti säätää. Kandee tyyliin kattoo googlesta(--: Ja noi kuvat vaan muokkaan picnikillä ja yksinkertasesti vaan leikkaan pienemmäks.

  Anonyymi: laitan ne kuvat html-koodista ihan peräkkäin:--D

  Sara: eiks! ja ne on perhoskoiria<:

  saana: hihikiitti!:)

  irja: joo olis siinä kyllä pikkunen matka :--D Petra nyt lupautu alustavasti. hihi(::::

  -stiinnna-: kiitos! laitat youtubeen ja sen biisin ja sieltä jaa ja sieltä blogger. Sitten kopioit sen html-koodin sun blogi teksin html-koodiin ja muokkaat kokoa ja laitat kaiken muun ton jutskan alle. Hehe oon aika huono selittään sorppa!

  Anonyymi: joo ihan heti!:D

  Anonyymi: Mulla oli tummansiniset farkkulekkinssit, tummansininen toppi, kirkkaan punanen huppari sitte siniset converset ja valkonen kello :---------------D kyl sä varmaan jotain keksit!(:

  VastaaPoista
 10. ihania koiranpentuja! <3

  VastaaPoista
 11. aivan ihana blogi (:: kysyisin semmosta että sulla näyttää olevan järkkäri mukana kaikkialla niin onks sul minkä laine kamera laukku tai jokin muu?:D koska mulki on järkkäri mutta kameralaukku on niin iso etten viitsi ottaaa aina mukaan ... :)

  VastaaPoista
 12. aivan sairaaan hienoja kuvia ! :)

  http://tiiiiiinaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. Hei kysyn nyt vielä että oliko sullakin ongelmia ton fontin lataamisessa sieltä dafontista? Meinaan kun purin sen fontin koneelle, nii gimp ei meinaa millää hyväksyy :< et menikö se sulla iha suoraa vaa jouduitko muutteleen jotain? :)

  VastaaPoista
 14. Meeri: onhannuo!

  sssilja: thanks(: joo en mäkään sitä ihan joka paikkaan vie, mutta siis mun kameralaukku on tosi pieni ja mahtuu melkein mihin tahansa mun laukkuun!:-----D

  tiina: kiitooos ja käyn tsekkaamassa sun blogis !

  sini: Oli joo, ja jouduin sitä ties kuinka kauan serkun kanssa sönkkäämään. Mutta sitte mun serkku joka on enemmän käyttäny gimppiä kun minä ni sai sen jotenkin ladattua(---:

  VastaaPoista
 15. okei kiitti paljon, nyt ainakin tiedän ettei mun kone oo rikki tai mitää :----D

  VastaaPoista
 16. Nuo koiranpennut on överisöpöjä!

  VastaaPoista
 17. sini: joo:--D

  karoliina: hihijepp(--:

  VastaaPoista