keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

My B-Day !


PICTURE 009
PICTURE 004
PICTURE 015
PICTURE 006
PICTURE 013
PICTURE 029
Tänään taino eilen oli tosiaan mun 14 vuotis synttärit. Juhlittiin niitä kaveritten kaa leffassa, oltiin katomassa Harry Potteria, mun mielestä se oli tosi hyvä, joten suosittelen ! Leffan jälkeen jätiin hetkeks kaupunkiin jätskille ja sitten mentiin vielä mökille uimaan ja saunoon. Sain muuten ton lehtienjakotyön, wuhuu. Niin kauan oon tota kesätyöpaikkaa halunnu ja oottanu että toikin työ tuntuu ihan unelmalta, pitää nyt vielä kattoo kun keskiviikkkona alotan että onko se ihan sitä. Mutta nyt taidan mennä nukkumaan, öitä !

10 kommenttia:

 1. hei onnee synttäreist ja työst ! (;

  VastaaPoista
 2. Onneks olkoon :)! Ääää rakastan sun hiuksia!

  VastaaPoista
 3. onnee :-) sori vähä myöhäs!

  VastaaPoista
 4. Tiia: kiitti !(:

  Ella: Kiitos! ja eipä kannata:--D

  Sofie: kiiiiitos (((((:

  VastaaPoista
 5. En haluis lannistaa, mut toi lehtienjako duuni on ihan perseestä :-D mulla on pari frendiä sitä tehny ja se palkkakaan ei oo mitää kovin hyvää. Mutjoo kai seki on parempiku ei mikää ja alle 15v ei saakkaan muualta kauheesti töitä paitsi suhteiden kautta ja mansikoiden poimimista ym. :-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: joo mullakin on pari kaverii jakanu lehtii ja ei oo pahemmin kehunu sitä työtä joten tiiän että ei se mitään ihan unelmaa oo. Mutta niin parepi sekin on kun ei mitään :---D

  VastaaPoista
 7. Onnee vähä myöhäs :) mut voi että ku säälin sua ton lehtienjakohomman kans... :DD oon nimittäi ollu siel ja se oli iha_perseestä +paska palkka ;), mutta onnee kuiteski siihe työhö :DD parempi se varmaa ko ei ollenkaa.

  VastaaPoista
 8. heii onnee sulle. aikamoinen objektiivi :-D

  VastaaPoista
 9. pipsa: kiitti (: joo eiks, se on kaverin :--D

  VastaaPoista
 10. Marieta: kiitti! joo uskon, mutta kai sekin on parempi kun ei mikään :--)

  VastaaPoista