perjantai 13. toukokuuta 2011

ARVONTA !

picture 136
Elikkä tässä nyt tää mun lupailema arvonta. Joka on siis siitä hyvästä että tuo 200 lukiaa ylitty (--:
Halusin kiittää teitä jollain tavalla joten arvon tässä nyt pari tällasta H&M kynsilakkaa ei sellaset varmaan pahemmin haittaiskaan vai ?

Tähän täytyy siis olla mukana sähköpostiosoite ja anonyymeillä nimimerkki.
Kilapailun aiheena haluisin kuulla teidän kesä suunnitelmista ja siitä mitä ootatte tältä kesältä !

Ilmottelen tän voimassaolo ajan vielä myöhemmin, riippuu vähän paljonko noita kommentteja sitten tulee.

29 kommenttia:

 1. sähköposti ; peppiina.piia@hotmail.com

  kesä suunnitelmia ei oikeestaan ees oo :--) kaikkee semmosta perus , kavereiden kans hengailuu , musiikin kuuntelua jne .. :D perus !
  kesältä ootan ehkä eniten lämpimiä ilmoja , kavereiden kans olemista , uimista , syömistä , musiikkia ja et tästä tulis paras kesä ! :---) ♥

  VastaaPoista
 2. No mun kesä suunnnitelmiin kuuluu, olla kamujenkaa, uida, syödä paljon jätskiii, nähä sua ja kiiraa ja karoo ;)) ja sitte musiikkii ja tämmöst.

  olivia.piskonen@luukku.com

  VastaaPoista
 3. sähköposti: sara.h15@hotmail.com

  mulla on semmosia suunnitelmia että mennään lontooseen, ruotsiin ja kuukaudeks kaliforniaan eli matkustelen paljon!:) silloin ku olisin suomessa nii olisin mahdollisimman paljon kavereiden kanssa ja kokeilisin kaikkee uutta ja tekisin kaikkee mitä en tekis silloin ku on arkea ja koulua!

  VastaaPoista
 4. s-posti; kia.mango50@hotmail.com

  mun kesä suunnitelmat.. ;D noh, mä tuun Suomeen ainakin kuukaudeksi; meen riparille, tapaan kavereita ja sukulaisia, meen riparille, nautin lämmöstä ja uin paljon. ♥ sit tuun kotiin ja lähen Espanjaan nauttimaan vielä enemmä auringosta ja merestä ♥
  ja kesältä odotan riparia, järvessä uimista ja joidenkin kavereiden ja sukulaisten näkemistä ! =) ♥
  ja toki haluisin nähdä mun ystäviä täältä, mutta paljon en ehi.. (:

  VastaaPoista
 5. Voiko siis anonyymit osallistua nimimerkillä?

  sson_ja@hotmail.com, mun nimimerkki on sopulimix

  VastaaPoista
 6. juuliska10@windowslive.com

  joo eli mulla on kesäsuunnitelmissa viettää paras kesä kera kavereiden. aijon matkustella paljon, käydän keikoilla, shoppailla, tehdä jotain mitä ikinä en ole tehnyt ja juts kaikkea järjettömän arvaamatonta. oikeastaan vielä on aikasta sanoa mitä tekee koska se tulee yllätyksena ;)

  hauskaa kesän odotusta :)!

  VastaaPoista
 7. Mun kesä kuluu kavereitten kanssa ja sit mökkeillen. Sen lisäks myös ripari tulossa. :)

  llaurras@hotmail.fi

  VastaaPoista
 8. sähköposti: heidi-lifedream@hotmail.com

  Kesäsuunnitelmissa olis viettää tosi hyvä kesä kavereiden kanssa, matkustella paljon, käydä festareilla, uida, syödä paljo jätskiä. Odotan kesältä ihan sairaasti että aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja saa vaan olla ! ♥(:

  VastaaPoista
 9. mun kesä on ihan täynnä suunnitelmia ja toivon että saisin vähän levätäkin.. :---)) toisaalta alkukesäksi olis suunnitelmissa hengailla paljon kavereiden kanssa, kuvailla, nauraa, syödä, juhlia ja nauttia ihanista ihmisistä ja auringosta. (: Sen jälkee alkaa lastenleirit ja sitte ripari, jonne meen isoseks, sitte reissaan ympäri suomea kavereilla ja erilaisissa tapahtumissa ja varmaan myös mökillä tulee käytyä :---D viimesillä viikoilla oon menossa talkootyöhön kavereiden kanssa ja sitten pitääkin jo valmistautua kouluun( uuteen lukioon :o ) hui kun kesä onkin lyhyt aika : )

  s-posti on heta.ojell@gmail.com :)

  VastaaPoista
 10. Moip !
  Kesällä ois suunnitelmissa futispelejä, rannalla oleiluu, ulkoiluu, juhlia, matkusteluu ja kavereiden näkemist ymsyms (:

  Kesältä ootan uusia hyviä kesähittejä, hyviä ilmoja, uintii, lomaa, matkoja ja sellasten ihmisten näkemist, joita en oo pitkää aikaa nähny ! (:

  sposti: tii-na@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. voivitsi mä en ikinä osallistu mihinkää. no mut siis saralovesyou@luukku.com

  Mun kesää kuuluu hengailu kavereitten kanssa, rentoilu, piknikit, ruskettumisen yrittäminen, BEN&JERRYS !!!!!, yölliset seikkailut ympäri lahtea, suurhallin katollahengailut, junamatkat määränpäänä ?, mökkeily on kans ihan ehdotonta. Seuraavan kesän vietän mahollisestin myös yhen vähän enemmän_kuin_kaverin kanssa ja mun kesää jotenki kuuluu vaa sellanen suunnittelemattomuus ja löydänki sitte ittenki vaikka mistä. Oon parin kaverin kanssa tehny sellasen must to do listan kesäks enkä sitte tiiäkkää mitä kiellettyä ja sallittua siellä oikee on---KESÄÄ KUULUU MYÖS PALJON VALOKUVAILUJA JA POSTAUKSIA!

  VastaaPoista
 12. Sähköposti: Julia_Sipila@hotmail.com

  Eli siis kun asun Tukholmassa, niin menen koko kesäkuuksi suomeen, Turkuun. Siellä nään kavereita, ja isosiskoa ja isääni.

  Heinäkuun ekalla viikolla menen viikoksi Helsinkiin, ja siellä näen ties ketä, Helsingissä on siis suurin osa kavereistani.

  Heinäkuun keskivälissä tulen takaisin ruotsiin, täällä näen kavereitani jotka asuvat täällä ja sitten yksi ystäväni suomesta tulee meille, ja vähän myöhemmin pikkuserkkuni tulee myös meille.

  Heinäkuun noin vikalla viikolla lähden perheeni kanssa Kreikkaan, siellä olemme 3 viikkoa, ja Kreikasta otamme joku päivä siellä sitten laivan Turkkiin, ja vietämme päivän turkissa shoppailemassa.

  Sit jos hyvin käy muutan myös kesän aikana takaisin suomeen, sellanen mun kesäloma (:

  VastaaPoista
 13. mun kesä suunnitelmissa olis vaikka ja mitä! ainakin aijon olla paljon kavereiden kanssa, uida, kuvailla paaaaljon, käydä ostoksilla, tehdä kaikkee koirien kanssa, nauttia auringosta,tehdä reissu johonki huvipuistoon, puhua englantia saksalaisten kanssa (meille tulee saksalaisii x)) ja tehdä töitä :)ja ainiin! rippijuhlatkin olis heinäkuussa.

  kuu.ukkeli@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Mun kesään kuuluis lontoon viikon reissu kaverin ja sen äidin kanssa. Aijon kanssa olla paljon kavereiden kanssa ja tietty uida toooosi paljon ja nauttii aurongosta. Loppukesästä on tiedossa ehkä myös mökkireissu (:

  sähköposti : nnnna_@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. IeT97@hotmail.com

  Kesä suunnitelmii mulla ei oo mitenkää hirveesti, ku vaa kaikki pelit ja leirit :) Suunnitellu kuitenki oon et lähtisin helsinkii ja käytäs lintsillö ja kaikkee :)

  ps. voitko sitte ilmottaa jossai postauksessa sen voittajan ,että sen huomaa muutenki ku et päivystäs kokoajan sähköpostii :)?

  VastaaPoista
 16. Anonyymi: joo voi osallistua :]

  VastaaPoista
 17. Odotan kesässä eniten mökille pääsyä! :) Kerran vuodessa on kiva olla vaan ja möllöttää.

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Odotan kesältä sellasta kiirettömyyttä ja rentoutumista, matkustamista, kavereiden kanssa olemista, festareita ja ihania ilmoja! =) Toivotaan että tästä kesästä tulee paras ikinä;)

  maapa95@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. s-posti: maria.alinen@netti.fi

  mulla olis suunnitelmissa ottaa ihan hirmupaljon aurinkoa sekä syödä jätskiä kanssa iha hirveästi, ku ei siitä oikein talvella pysty nauttimaan. ekat kaks viikkoo kesälomast mul on kyl kesätöitä, mutta saanpahan sitten ainaki kunnolla rahaaa loppukesäks tuhlailtavaks :) aion myös käydä lintsillä ja jos ehdin nii muissaki huvipuistois ku ei oo tullu pitkään aikaan käytyä. ehkä lähtään porukoiden kanssa viel jonneki ulkomaille, mutta se on auki vielä, ettei oo mitään varmaa suunnitteilla:)

  ja yks tärkeimmistä asioista, aion olla mun kavereiden kanssa ihan hirveästi. ku tän kesän jälkee alotetaan melkein kaikki uusissa paikoissa koulu ja jotku muuttaa eri paikkakunnille, niin on pakko viettää ystävien kanssa iha superkesä ja olla paljon yhdessä:)

  VastaaPoista
 20. nimimerkki ronja
  ronjaaa@windowslive.com

  ja mun kesäsuunnitelmiin kuuluu kavereiden kanssa oleskelu (tietenkin!), uiminen, kavereiden kanssa mökkeily ja myöhään valvominen, hyvä ruoka, arskan ottaminen, uusien kesävaatteiden ostaminen, jäätelö, ulkomaanmatka ja kaikkee muuta ihanaa. ku pitkästä aikaa on pitkä loma!♥

  VastaaPoista
 21. Kesällä suunnitelmissa rippileiri & juhlat :) Kavereitten kans olemista ! UIMISTA<3

  amppusalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Kesällä käyn uintikisois, mökkeilen, otan aurinkoo, shoppailen, ajan monta sataa kilometrii skopal, syön paljon jätskii, käyn särkkikses, oon kavereitten kans ja käyn eri paikkakunnil. Eniten kuitenkin odotan sellasia ihania asioita ja tekemisiä, joita ei paljoo etukätee suunnitella vaa ne keksitää iha yhtäkkiä kavereitte kans! Juhannustakin ootan paljon! :-)

  kamu96@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Kesällä odotan eniten riparia, joka on kahen viikon päästä kesäloman alusta. Sitte on herikset ja meen lastenleirille isoseks sekä kaverin mökille kahestaan sen kaa<3 että tää kesä varmaa on aika täynnä kaikenlaista. Tyhmää vaan on, ku menee siskon kanssa suunnitelmat vähän ristiin :( Mutta mahti kesä tulee!!! Toivottavasti sullekkin!!!!

  miitta96@gmail.com

  VastaaPoista
 24. mä lähden kesällä italiaan porukoiden kanssa ja teen kesätöitä parin viikon verran :-) sitten vietänkin viimeisen lomakuukauden poikaystävän kanssa ja ressaan lukion toista vuotta. poltan itseni rannalla, syön jäätelöä, tanssin ja laulan, biletän ja nautin kesästä hurjasti. näen mahtavia kavereita ja chillaan! ja kesän alussa näen mun lempparibändin, eli apulannan :-)

  ann.va@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. S-posti: rebekkAonprinsessA@hotmail.com

  Eli mun kesään kuuluu samanlaista maleksimista kun aina ennenkin.. Laivalle aiotaan aika varmasti mennä käymään, mutta ulkomaille en varmaankaan mee..

  Aion syödä miljoona kiloo mansikoita ja jätskii. Jäähilejuoma on joka päivän ehdoton juoma.. :D

  Linnanmäki ja ehkä Särkänniemi on tärkee osa mun kesääni, eli ilman huvipuistoreissua ei mun mielestä ole kesää.. (:

  Rannalla aion tosi varmasti maleksia, ja toivottavasti ruskettuisin tänä kesänä, ku viime kesänä ei tullu muuta kun palamis rajat.

  Eipä sen kummempia kesäsuunnitelmia. =) Hyvää kesää kaikille!!

  VastaaPoista
 26. OSALLISTUN! s-posti peppiiii-blog@hotmail.com (-:

  kesän ohjelmiin kuuluu italian-matka, ripari, oman kullan kanssa olemista, kavereiden kanssa jillailua, musiikkia, aurinkoa ja AURINGON OTTAMISTA HALLELUJAH!

  hyvää kesää sullekin, mun blogiin saa toki tulla lukijaks (-:

  http://www.peppiiii.blogspot.com/

  VastaaPoista
 27. osallistun myös, s-posti: camilla.niemi@hotmail.com

  mun kesän suunnitelmiin kuuluu mökkeily, saunominen, grillaus, kaverien kanssa oleilua, paljon hyvää musiikkia, auringon ottamista, matkustelua, mansikoitten poimintaa ja sit tietenkin mikä parasta kesässä, nään VARMASTI (oman) alle 1v ikäsen pojun ensiaskeleet <3 ja ehkäpä myös ensisanat ;) ken tietää. parasta on viettää kesä oman rakkaan ja pienen murun kanssa, muuta en tarvii :D

  hyviä kesän jatkoja sinulle!

  VastaaPoista
 28. kerkeeks viel osallistuu? :D anyways, kesäsuunnitelmiii: kaikkee kivaa kavereitten kans, herkutteluu(jäätelööööö), piknikkei, random reissuja jonnekki, biitsillääää ja kaikkeeee jejee :):)
  taru.heikkinen@hotmail.com

  VastaaPoista