keskiviikko 16. helmikuuta 2011

tylsä otsikko

asdfg 003asdfg 001

ystävänpäivä 038

Oltiin tänään sappeessa luokan kanssa laskettelemassa, oli tosi kivaa. Ainoot miinukset oli aika kylmä sää ja se että jouduin oudoilla suksilla osan ajasta treenaamaan norjan reissua varten. Se että miks sieltä ei oo kuvia johtuu siitä kun kamerasta on nytte pari viime päivää akku loppu ja en vaan oo jaksanu laittaa sitä latautuun kunnes nytten illalla. Oon saanu tosiaan niin vähän kysymyksiä siihen kysymyspostaukseen joten en tiiä teenkö sitä vai vastaankoo niihin kysymyksiin jota oon saanu jossain toisessa muodossa. Niitä kysymyksiä voi kyllä vieläkin laittaa jos haluu((: Mutta joo oon tulossa varmaan kipeeks kun oon kauheen väsyny ja muutenkin vähän flunssaa, oon kuitenkin luvannu naapuriin mennä vahtiin muksuja joten kai on pakko mennä ja siellä sitte varmaan lepään kun on ihan sairaan huono olo.  MOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOI!

2 kommenttia:

  1. mitä, miksen oo koskaa edes nähnny kai mitää kysymyspostausta :-( voitko vaikka ens postaukseen heittää linkin siihen? :--)

    VastaaPoista
  2. haha haha löysin sun blogis ja huomasin et sä oot mun yhen kaverin kaveri(-: joo mutta harrastaksä mitää tanssia nytte ja harrastaksä razzmatazzis?

    VastaaPoista