sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Aurinkolasit keskellä talvee

pyynikkikuvia 054

pyynikkikuvia 061

pyynikkikuvia 043

pyynikkikuvia 038

pyynikkikuvia 036

pyynikkikuvia 029

pyynikkikuvia 006Aamulla vaan tylsistyin ja aatelin että päivästä tulee huono, kun ei aurinkokaan paistanu. Kun jossai kolmen maissa sitte lähettiin aurinko paistokin niinku olin toivonu. Ja oli tosi kiva ilma. Hiihdeltiin aika rauhassa ja kuvailtiin joten kokonais hiihto tulokseks tuli joku 10 kilsaa, vaikka tarkotuksena olis ollu ainakin 20. No kuiteski siellä syötiin munkkii ja juotii limsaa. Päädyttiin meneen sinne näkötorniinkin jonne aurinko paisto ihanasti. Ei siitä päivästä sitte tullukkaan niin huono!(:

6 kommenttia:

 1. Tiesitkö että ''it is'' kirjoitetaan ja lausutaan englanniksi yleensä ''t's''? Mielestäni blogisi nimeksi sopisi paremmin ''It's not all about me''. Loppujen lopuksihan sinä sen itse päätät, kerroin vain mielipiteeni :) Olet myös todella kaunis ja vaikka oletkin kovin nuori on tämä blogisi aivan mahtava!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: joo oonkin sen vaihtamista ajatellut, se omasta mielestänikin olisi myöskin hieman parempi. Mutta siinä olis sitten koko blogin osotteen vaihto mikä taas tarkottaa että kaikkien lukioitten pitäis alkaa lukemaan uudestaan joten en alkanut osotetta vaihtamaan. Kiitos ja kiva jos tykkäät(=

  VastaaPoista
 3. sulla on tosi hieno blogi:)

  http://merimakkara.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. merimakkara: kiittikiitti(:

  VastaaPoista